Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 27th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
DIL DOORMAT 27.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 27, 2025 || EDT
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Sabse Nalla Kaun in gen 4
Book Talk Reading Challenge: open to volunteers
Anupamaa 26 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Is noina mandira post plastic surgery?
70th Filmfare Awards Nominations
CID episode 81 - 27th September
Ranbir Kapoor Birthday Celebration Thread 🎂🎂
@Dal,probaj swamija ukljuciti u sve to
tvoj sinak trazi paznjuako je bio centar svega,to se sada promjenilo i on trazi nacin kako da ponovo privuce paznjus tim da je on jos mali i ne bira sredstva nego koristi ono sto mu je dostupnopo meni potpuno pogresno da ti dolazis u skolutime je upravo dobio ono sto hoce,tebe i tvoju punu paznjusljedeci put kad pozeli da mu posvetis vise paznje,napravice istu glupost,jer mu je upaliloprobaj ga vise aktivirati,neki timski sport,ali bas timskitu ce se morati prilagodjavati drugima i naucit ce da pravi ustupke,a ujedno ce postati svjestan da on kao pojedinac nije toliko" bitan" 😉
hoce,ne brini 🤗razumijem i njega i tebei kod moje mame je bila ista situacija,pa ja nisam znala kud udaramnikako nisam mogla shvatiti sta nije u redu s mojim ponasanjemjedno kaze mama,drugo baka,tatina mama,trece tata 🤢on normalno sad tezi onome sto njemu odgovaracim malo poraste bit ce ti najveca podrska i poslozit ce stvari na pravo mjesto 😉
Da,bas tako Kety,prosto mi Madav ovde visak 😆
Nema nam Biki 😕 a ni Dal se vise ne javlja 😕
djevojke,nadam se da je kod vas sve ok 🤗
Biki ce se javiti ne brini. Za Dal ne znam. Mozda je u poslu. Cini mi se da za vikend treba da preda gotov posao.Danas je imala tu pometnju pa mozda sad nadoknadjuje. Bar se nadam da nije nesto gore 😕
Dobro vece moje drage devojcice🤗
Ja sam u nekom opsajdu,😭 radim,i cutim😳Kad budem na sedmercu,eto mene da vas iscitam i ispucam se😆