Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 25th Sep 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 25, 2025 EDT
ROOM SERVICE 25.9
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Important Questions
DANDIYA NIGHT 26.9
Deepika to reunite with Vin Diesel for XXX 4?
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
Quiz for BB19 Members.
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
How Salman Khan Would Address You in Weekend Ka Vaar? Quiz
Daayra shooting begins - Kareena and Prithviraj
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Two Much With Kajol Twinkle Episode Reviews
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Dobro vece moje drage devojcice🤗
Ja sam u nekom opsajdu,😭 radim,i cutim😳Kad budem na sedmercu,eto mene da vas iscitam i ispucam se😆
[odgledala sam prvi dio 😃 preslatki su
Da, meni se jako dopada kako se razvija njihov odnos. Ona ima tako mnogo poverenja u njega, On je njen prijatelj i zastitnik. 😳aha,on je decko koji se moze voljeti cijeli zivot 😊
Samo jos ona da to shvati. Pogledaj joj izraz lica na poslednjoj slici. Razmislja 😉da,a malo je i drugarica forsira 😆
Pokusava da joj otvori oci. Da se ne zamajava pricom o prijateljstvu, Stvari posmatracu sa strane izgledaju sasvim drugacije. 😉😃@bold 🤣🤣
ovo je na moj racun 😆
Samo ako se osecas da te forsiram 😆 😆 😆
Uostalom i izgledaju. 😉ma kakvi,ti meni samo otvaras oci 😆😆ps.a ja sumnjam u to izgledanje,sta cu kad sam beznadezan slucaj 🤣
Ooo sta cu sa tobom? 😉 Valjda cu te uspeti ubediti. 😆😃moram ti pozeljeti srecu u tom poslu 😆
Hvala, hvala. Vidim da ce mi trebati. Ali ja ne odustajem 😉 😃
odgledala sam prvi dio 😃 preslatki su
Da, meni se jako dopada kako se razvija njihov odnos. Ona ima tako mnogo poverenja u njega, On je njen prijatelj i zastitnik. 😳aha,on je decko koji se moze voljeti cijeli zivot 😊
Samo jos ona da to shvati. Pogledaj joj izraz lica na poslednjoj slici. Razmislja 😉da,a malo je i drugarica forsira 😆
Pokusava da joj otvori oci. Da se ne zamajava pricom o prijateljstvu, Stvari posmatracu sa strane izgledaju sasvim drugacije. 😉😃@bold 🤣🤣
ovo je na moj racun 😆
Samo ako se osecas da te forsiram 😆 😆 😆
Uostalom i izgledaju. 😉ma kakvi,ti meni samo otvaras oci 😆😆ps.a ja sumnjam u to izgledanje,sta cu kad sam beznadezan slucaj 🤣
Ooo sta cu sa tobom? 😉 Valjda cu te uspeti ubediti. 😆😃moram ti pozeljeti srecu u tom poslu 😆
Hvala, hvala. Vidim da ce mi trebati. Ali ja ne odustajem 😉 😃😳nisi zaboravila da sam ja iz Bosne 😆