A sta kazete na ovu kombinaciju? 😆Al' ce se iznenaditi kad ukapiraju ko su im deca 😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
ENTRY INTO RESORT 22.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
New timslot of Show
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
A sta kazete na ovu kombinaciju? 😆Al' ce se iznenaditi kad ukapiraju ko su im deca 😆
Predjoh 60 i kusur stranicaPre svega zelim da se puno zahvalim svima vama koji ste mi pozeleli srecan odlazak kao i povratak nazad@Kety🤗 Sve se mimoilazimo,ali verujem da cemo se naci jedno vece odvojiti za veliku prepisku😃 Vidim da si i ti u frci,znaci malom pametnom decaku uskoro rodjendancic,nadam se da pripreme su u toku,samo lagano,nemoj se preforsirati,pazi na sebe i svoje zdravlje.❤️Hvala ti na postavljanju slicica,jako su lepe,tu su svi i Baruncic🤪 i zekica🤪 ,uf,tuf,puf😆
Hvala Biki 🤗I ja se nadam da je dosta malera i da ce se na ovom zavrsiti 😕Cuvaj se i ti . Polako sa zimnicom. Znam da moras sve da sredis ali nece posao pobeci. Nisi se ni od puta odmorila a vec si krenula sa zimnicom. 😕Nadice🤗Hvala draga i tebi na savetima i brizi.❤️U pravu si posao nece pobeci,ali se gomila,uskoro i krecenje,cekam na Misu,pa da to nesto otarasim,jer sve sama obavljam,sem tog krecenja,samo posle krecenja ja nastupam sa krpama i ostalim pomocnim srestvima dezinfekcije stana😆 i to uz sve serpe,lonce i poklopceU pravu si nisam se ni odmorila od puta-voznje tamo amo tri dana vec sam ujutru krenula sa ovim svim,ali odmoricu preko zime.😆
Znam da ces ti sve to da odradis i makar na svoju stetu ,samo da svi oko tebe budu zadovoljni jer si navikla da ispunjavas ocekivanja..verujem da ti je mnogo tesko i znas i sama da ce biti jos gore kada se ovaj celi ritual oko zimnice zavrsi..Sta da ti kazem, ..pokusaj malo da predahnes izmedju poslova, istegni se, uposli sina da ti podize nesto ,ne savijaj se (sto ti vec mnogo bolje od mene znas) i nocu kada te stigne, probaj da ugrejes neki peskir ili probas sa lekovitim travama ( znam da gutanje lekova protiv bolova ne vodi nicemu osim u rak zeludca )..znam da su sve ovo samo price i da tvojoj boli nema pomoci, pa ne znam sta drugo da ti kazem,osim da mi je mnogo zao i da budes hrabra kao i do sada...🤗
slazem se Dal,sumnjam da cemo onako nesto kao SY vise vidjetiBunty je stvarno sladak,ali je ona drugarski raspolozenavidi se da joj prija druzenje i da joj je zabavno s njimali nema nista vise osim drugarstvaVidjet cemo sta ce vrijeme donijeti,upo*ni uvijek pobjedjuju😃
Dobro vece Biki,drago mi je sto si opet sa nama 🤗Dobro vece devojke🤗
Da se samo javnem,jako sam iscrpljena i umorna.😕Nadam se da ste mi vi svi dobro.😳Kada stignem prvo sto cu vas iscitati,danas vec bicu zauzeta ali mozda uvece uspem ovde doci i to uraditi😉Bezbroj poljubaca od mene za sve vas🤗
Hvala Dal,e da mogu opet biti zlatna 😊
Cestitke i od mene crvena..👏
Hvala Bikice 🤗Predjoh 60 i kusur stranica
Pre svega zelim da se puno zahvalim svima vama koji ste mi pozeleli srecan odlazak kao i povratak nazad@Drajce🤗 Obukla si novu crvenu haljinicu i pridruzila mi se pa stoga iskrene cestitke od mene🤗