Returning of the written off #63 Invited only - Page 81

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.6k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Bas trazim da pazarim jedne maskirne pantalone ili helanke...😃

pa planiras da skines Varuna 😆😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

pa planiras da skines Varuna 😆😆

Samo dole...😈 😈
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Dobro vece 😃
Jesi li zavrsila za danas ili si na pauzi?
Kety76 thumbnail

Opa..Bunti kaze kako je Sita veoma lepa, slatka, savrsena je za njega...Govori o garderobi u koju je odevena kao Sita..B kaze, ja mislim da joj nedostaje BV pa se zato tako obukla (sala)..ona mu kaze da to nije trebao da kaze( sa osmehom )...skrece temu na nakit..On kaze da nije u Ramovoj odeci...Slatki su zajedno...😃

da,preslatki su skupa
hvala Dal ❤️
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Hvala Biki na lepim zeljama, dace Bog da cela ta prica krene i da jednog dana budem mogla da radim ono sto volim dok drugi rade za mene ono sto oni vole..😆
Zao mi je sto opet imas problema sa kicmom, mada verujem da ti problemi nisu ni prestajali, cela ova procedura oko zimnice ti ni malo ne pomaze u tome..pitam se da li uspevas da spavas sa tim bolovima i naporom..😕 Kazi mi jesi li vec pocela sa ajvarom i paprikama na 10001 nacin..

Dal,nikad ne gubi nadu,veruj u to da ce doci dan kada ces raditi i ono sto najvise volis🤗
Da u pravu si,problemi sa kicmom ,rukama ne mogu ni prestati,samo se s'vremena na vreme pojacavaju bolovi,osecaji,a standardni bol i problemi uvek su prisutni.kada me bas boli onda kazem,a kada je standardni bol i ne govorim,jer zivim sa tim 24god.😕
da draga sva procedura oko zimnice,pa ciscenja,dizanja teskog uopste mi ne ide u prilog,jos kada se sastane sa ovim sasavim vremenom to je bum za ovo sto me muci,ali sta cu,trpi,radi,ko te pita,niko,ko ceni opet niko,ali ja ispunjavam ono sto osecam da treba i zadovoljavam svoju dusu,iako lezem i tesko spavam sa bolovima,ruke mi trne,pa nekad i ne osetim uopste desnu,probudi me ona pala niz krevet i levom je pridignem i polako aktiviram,eto tako kod mene.Hvala ti sto na sve mislis ,na tvojoj brizi za mene❤️🤗
Sto se tice paprika,kiselila sam somborke,pa paradjaz paprike,pa babure,ostale tek slede.
Danas sam pripremila sve za pindjur,sutra samo ga kuvam-przim.Ajvar cu naknadno sledece sedmice.😉
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

Hvala Biki 🤗

I ja se nadam da je dosta malera i da ce se na ovom zavrsiti 😕
Cuvaj se i ti . Polako sa zimnicom. Znam da moras sve da sredis ali nece posao pobeci. Nisi se ni od puta odmorila a vec si krenula sa zimnicom. 😕

Nadice🤗Hvala draga i tebi na savetima i brizi.❤️
U pravu si posao nece pobeci,ali se gomila,uskoro i krecenje,cekam na Misu,pa da to nesto otarasim,jer sve sama obavljam,sem tog krecenja,samo posle krecenja ja nastupam sa krpama i ostalim pomocnim srestvima dezinfekcije stana😆 i to uz sve serpe,lonce i poklopce
U pravu si nisam se ni odmorila od puta-voznje tamo amo tri dana vec sam ujutru krenula sa ovim svim,ali odmoricu preko zime.😆
Kety76 thumbnail

Pa samo joj laska koliko vidim,da je udvaranje u pitanju, videlo bi se po njoj, a ona mi se cini nekako ravnodusna na izjave...ne znam..nije to onaj osmeh i onaj ozareni pogled kao kada joj je Sid govorio da je lepa..znate vec na sta mislim..

slazem se Dal,sumnjam da cemo onako nesto kao SY vise vidjeti
Bunty je stvarno sladak,ali je ona drugarski raspolozena
vidi se da joj prija druzenje i da joj je zabavno s njim
ali nema nista vise osim drugarstva
Vidjet cemo sta ce vrijeme donijeti,upo*ni uvijek pobjedjuju😃

Edited by Kety76 - 10 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal,nikad ne gubi nadu,veruj u to da ce doci dan kada ces raditi i ono sto najvise volis🤗
Da u pravu si,problemi sa kicmom ,rukama ne mogu ni prestati,samo se s'vremena na vreme pojacavaju bolovi,osecaji,a standardni bol i problemi uvek su prisutni.kada me bas boli onda kazem,a kada je standardni bol i ne govorim,jer zivim sa tim 24god.😕
da draga sva procedura oko zimnice,pa ciscenja,dizanja teskog uopste mi ne ide u prilog,jos kada se sastane sa ovim sasavim vremenom to je bum za ovo sto me muci,ali sta cu,trpi,radi,ko te pita,niko,ko ceni opet niko,ali ja ispunjavam ono sto osecam da treba i zadovoljavam svoju dusu,iako lezem i tesko spavam sa bolovima,ruke mi trne,pa nekad i ne osetim uopste desnu,probudi me ona pala niz krevet i levom je pridignem i polako aktiviram,eto tako kod mene.Hvala ti sto na sve mislis ,na tvojoj brizi za mene❤️🤗
Sto se tice paprika,kiselila sam somborke,pa paradjaz paprike,pa babure,ostale tek slede.
Danas sam pripremila sve za pindjur,sutra samo ga kuvam-przim.Ajvar cu naknadno sledece sedmice.😉

Znam da ces ti sve to da odradis i makar na svoju stetu ,samo da svi oko tebe budu zadovoljni jer si navikla da ispunjavas ocekivanja..verujem da ti je mnogo tesko i znas i sama da ce biti jos gore kada se ovaj celi ritual oko zimnice zavrsi..Sta da ti kazem, ..pokusaj malo da predahnes izmedju poslova, istegni se, uposli sina da ti podize nesto ,ne savijaj se (sto ti vec mnogo bolje od mene znas) i nocu kada te stigne, probaj da ugrejes neki peskir ili probas sa lekovitim travama ( znam da gutanje lekova protiv bolova ne vodi nicemu osim u rak zeludca )..znam da su sve ovo samo price i da tvojoj boli nema pomoci, pa ne znam sta drugo da ti kazem,osim da mi je mnogo zao i da budes hrabra kao i do sada...🤗

Kety76 thumbnail

Kako vam ovo izgleda?

slatko 😛 a trudi se on 😃
a zar nije cudno sto svugdje idu skupa 😉
Bikica_Biki thumbnail

A sta kazete na ovu kombinaciju? 😆