Bas trazim da pazarim jedne maskirne pantalone ili helanke...😃
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
ENTRY INTO RESORT 22.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
New timslot of Show
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Bas trazim da pazarim jedne maskirne pantalone ili helanke...😃
Opa..Bunti kaze kako je Sita veoma lepa, slatka, savrsena je za njega...Govori o garderobi u koju je odevena kao Sita..B kaze, ja mislim da joj nedostaje BV pa se zato tako obukla (sala)..ona mu kaze da to nije trebao da kaze( sa osmehom )...skrece temu na nakit..On kaze da nije u Ramovoj odeci...Slatki su zajedno...😃
Hvala Biki na lepim zeljama, dace Bog da cela ta prica krene i da jednog dana budem mogla da radim ono sto volim dok drugi rade za mene ono sto oni vole..😆
Zao mi je sto opet imas problema sa kicmom, mada verujem da ti problemi nisu ni prestajali, cela ova procedura oko zimnice ti ni malo ne pomaze u tome..pitam se da li uspevas da spavas sa tim bolovima i naporom..😕 Kazi mi jesi li vec pocela sa ajvarom i paprikama na 10001 nacin..
Hvala Biki 🤗I ja se nadam da je dosta malera i da ce se na ovom zavrsiti 😕Cuvaj se i ti . Polako sa zimnicom. Znam da moras sve da sredis ali nece posao pobeci. Nisi se ni od puta odmorila a vec si krenula sa zimnicom. 😕
Pa samo joj laska koliko vidim,da je udvaranje u pitanju, videlo bi se po njoj, a ona mi se cini nekako ravnodusna na izjave...ne znam..nije to onaj osmeh i onaj ozareni pogled kao kada joj je Sid govorio da je lepa..znate vec na sta mislim..
Dal,nikad ne gubi nadu,veruj u to da ce doci dan kada ces raditi i ono sto najvise volis🤗Da u pravu si,problemi sa kicmom ,rukama ne mogu ni prestati,samo se s'vremena na vreme pojacavaju bolovi,osecaji,a standardni bol i problemi uvek su prisutni.kada me bas boli onda kazem,a kada je standardni bol i ne govorim,jer zivim sa tim 24god.😕da draga sva procedura oko zimnice,pa ciscenja,dizanja teskog uopste mi ne ide u prilog,jos kada se sastane sa ovim sasavim vremenom to je bum za ovo sto me muci,ali sta cu,trpi,radi,ko te pita,niko,ko ceni opet niko,ali ja ispunjavam ono sto osecam da treba i zadovoljavam svoju dusu,iako lezem i tesko spavam sa bolovima,ruke mi trne,pa nekad i ne osetim uopste desnu,probudi me ona pala niz krevet i levom je pridignem i polako aktiviram,eto tako kod mene.Hvala ti sto na sve mislis ,na tvojoj brizi za mene❤️🤗Sto se tice paprika,kiselila sam somborke,pa paradjaz paprike,pa babure,ostale tek slede.Danas sam pripremila sve za pindjur,sutra samo ga kuvam-przim.Ajvar cu naknadno sledece sedmice.😉
A sta kazete na ovu kombinaciju? 😆Al' ce se iznenaditi kad ukapiraju ko su im deca 😆