🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
Deepika starts shooting for King
Armaan has always been the victim
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Anupamaa 20 -24 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Veer Hanuman - Chat Club #4
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Fav contestant this year?
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
These were Deepika's demands for Kalki
Star Parivaar Ki Favourite Saas
“Why aren’t Bollywood actresses supporting Deepika? - Upala KBR
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
Drugi dan nase Nataske u Big Bosu ..
http://www.videoweed.es/file/73781ab51768e
Pratis li BB?
Gledam za sad, zanima me kako se jedna devojka iz nasih krajeva snalazi medju njima tamo...I mi smo u neku reku ovde medju njima i pod njihovim "krovom" i pravilima...tako da se nadam da cu videti malo "srpstva" u njoj..za sada vidim da se ne uklapa, jezik joj je ogromna barijera i lupila je nesto, naime , devojka je pitala zasto je usla u BB a ona je rekla da je usla u kucu da bi naucila jezik ..Devojka je rekla da je bolje bilo da je uzela nekog ucitelja umesto ovoga a ona se pravdala kako je stidljiva...Nije iskrena i ne zna jezik..ne uklapa se za sada..😕
Pa razlog koji je navela joj je glup do bola. I ne cudi me sto joj je cura rekla to sto je rekla. I ja bih da sam na njenom mestu, Uostalom jasno je ko dan da jezik nije razlog. Usla je iz drugih razloga istih kao i ostali koji su tamo. Zbog para i karijere. Ne verujem da ce ona pokazati mnogo srpstva. Pre mislim da ce pokusati da se sto vise prilagodi njima .
I ja tako mislim, i mislim da joj je to potpuno pogresan pristup. budi brate ono sto jesi, a ne ovako, presla pola sveta da izgradi karijeru a ovamo se folira, nije mogla nesto uverljivije da kaze..ne bih rekla da je nesto previse bistra..a lepa je..bas je slatka i zgodna..❤️
Slazem se sa tobom. Mozda je to ne bi dovelo daleko ali u krajnjoj liniji to i nije vazno. Samim tim sto je usla tamo postigla je cilj. Ni ovo ponasanje je nece daleko dovesti. A da je lepa i zgodna jeste. Mislim da je njima jos lepsa zbog svetlog tena.ne moze biti gora od one Elli 😆😆Jel' to ona sto je dosla iz Kanade bese? Sto je isto lose govorila Hindi?jeste Nado,to je ta.A vidi kako ti uredno odgovaram nakon dva dana 😆😆
znaci nema ni tebe iducu sedmicu i ja sam u frciSinak slavi rodjos za 10 dana i znas kako to kod nas biva,nista bez tri dana slavlja 😕a da stvar bude gora,ovdje je iduci vikend Bajram i ne radi se od petka do utorka sto znaci da sve moram pripremiti i kupiti ove sedmice
Da ne zaboravim, ako se sutra ne javim znaci da nisam stigla jer idem popodne na svadbu. 😃
i kako prodje svadba 😃jesi pronasla nesto 😉
🤣🤣dobro moj sin kaze:ako tata ima veze s mojim rodjenjem onda se ja nisam rodio nego izlegao iz jajeta 😆😆