Deepika starts shooting for King
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Saiyaaara spoof
Jobless Poddars
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
24 years of Ajnabee
Let's Discuss Abhir
Jel' to ona sto je dosla iz Kanade bese? Sto je isto lose govorila Hindi?
Malo sam iscitala vas i sad da napisem je'li nesto,pa ovako😳
@Kety draga moja duso🤗 Zimnici nikad kraja,sem sto se pripremam za put u nedelju i pravim Misinim roditeljima neke drangulije od slatkisa,manje slatki,jer ne smeju,natovari mi drugarica i drenjinee brate nikad se resiti kuce,posla,kuhinje,labosa itd.Pitala si veceras gde sam,eto odmah iznad odgovora a ponekad ni sama ne znam gde sam😕samo sto znam da me rasturise ledja ,kicma itd.Hvala draga sto pitas za mene,ni ti nisi bila i bas dugo se nismo nasle,evo veceras u sekundi mi izmace,taman dok sam zavrsila sa capsima koje otezem od prekuce,jer ne stizem i ne bivam ovde puno,zato sam jutros ostala do zore zbog capsa,ali necu vise tako😉Hvala puno za slike zeke,za video od party Nehe 🤗A serija tek u ponedeljak😕 a ja necu moci gledati 😭ko zna mozda dva tri cetiri dana😭
EVO KAKVA CE NAM ZIMA BITI: Da li nas ceka leto u decembru i nikad topliji februar?
Februar e prema prognozi sajta Accuweather.com biti neverovatno topao, a iva u termometru e dostii ak osmi podeok! Ve od marta moemo da se oprostimo za zimom, koje ove godine kako stvari stoje nee izgleda ni biti, jer e se temperature kretati do 15 Celzijusovih stepeni
Printskrin: accuweather.com
Sudei prema vremenskoj prognozi sajta Accuweather.com za razliku od leta, zima koja je pred nama bie - topla!
Snega skoro i da nee biti, a temperature e biti znatno iznad prosenih vredosti za ovo doba godine.
Naime, kraj septembra doekaemo sa prolenim temperaturama od 19 do ak 24 Celzijusovih stepeni, dok e oktobar obeleiti srednja temperatura od 12 Celzijusa.
Neto hladnije bie tek krajem oktobra kada e iva u termometru dostii esti podeok.
U novembru e se temperatura kretati izme'u nultog i dvanaestog podeoka, sa eim kinim periodama.
Greite ako mislite da e nam zima konano stii u decembru. Temperature e se kretati izme'u treeg i osmog podeoka, a najhladniji e biti januar kada e iva u termometru dostii minimalnih -3 stepena Celzijusa. Tada se oekuje i prvi sneg, koji e najverovatnije biti kratkog daha.
Februar e prema prognozi najpopularnijeg sajta za vremensku prognozu biti neverovatno topao, a iva u termometru e dostii ak osmi podeok!
Ve od marta moemo da se oprostimo za zimom, koje ove godine kako stvari stoje nee izgleda ni biti, jer e se temperature kretati do 15 Celzijusovih stepeni.
ivi bili, pa videli!
Da ne zaboravim, ako se sutra ne javim znaci da nisam stigla jer idem popodne na svadbu. 😃