Returning of the written off #63 Invited only - Page 30

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.6k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago
Pozdrav svima🤗
Vidimo se za par dana😳
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Pobeze mi Kety u sekundi😭

a dusa moja draga 🤗 stalno se mimoilazimo,obje smo u guzvi
predivan caps 😛
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Jel' to ona sto je dosla iz Kanade bese? Sto je isto lose govorila Hindi?

jeste Nado,to je ta.
A vidi kako ti uredno odgovaram nakon dva dana 😆😆
Kety76 thumbnail

Malo sam iscitala vas i sad da napisem je'li nesto,pa ovako😳

@Kety draga moja duso🤗 Zimnici nikad kraja,sem sto se pripremam za put u nedelju i pravim Misinim roditeljima neke drangulije od slatkisa,manje slatki,jer ne smeju,natovari mi drugarica i drenjinee brate nikad se resiti kuce,posla,kuhinje,labosa itd.
Pitala si veceras gde sam,eto odmah iznad odgovora a ponekad ni sama ne znam gde sam😕samo sto znam da me rasturise ledja ,kicma itd.
Hvala draga sto pitas za mene,ni ti nisi bila i bas dugo se nismo nasle,evo veceras u sekundi mi izmace,taman dok sam zavrsila sa capsima koje otezem od prekuce,jer ne stizem i ne bivam ovde puno,zato sam jutros ostala do zore zbog capsa,ali necu vise tako😉
Hvala puno za slike zeke,za video od party Nehe 🤗

A serija tek u ponedeljak😕 a ja necu moci gledati 😭
ko zna mozda dva tri cetiri dana😭

znaci nema ni tebe iducu sedmicu i ja sam u frci
Sinak slavi rodjos za 10 dana i znas kako to kod nas biva,nista bez tri dana slavlja 😕
a da stvar bude gora,ovdje je iduci vikend Bajram i ne radi se od petka do utorka sto znaci da sve moram pripremiti i kupiti ove sedmice
Kety76 thumbnail

Laku noc/Dobro jutro od mene🤗

hvala Biki 😛a vidi njega sto je veseo 😆😆😆

Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

EVO KAKVA CE NAM ZIMA BITI: Da li nas ceka leto u decembru i nikad topliji februar?

Februar e prema prognozi sajta Accuweather.com biti neverovatno topao, a iva u termometru e dostii ak osmi podeok! Ve od marta moemo da se oprostimo za zimom, koje ove godine kako stvari stoje nee izgleda ni biti, jer e se temperature kretati do 15 Celzijusovih stepeni

Printskrin: accuweather.com EVO KAKVA E NAM ZIMA BITI: Da li nas eka leto u decembru i nikad topliji februar?

Sudei prema vremenskoj prognozi sajta Accuweather.com za razliku od leta, zima koja je pred nama bie - topla!

Snega skoro i da nee biti, a temperature e biti znatno iznad prosenih vredosti za ovo doba godine.

Printskrin: accuweather.com

Naime, kraj septembra doekaemo sa prolenim temperaturama od 19 do ak 24 Celzijusovih stepeni, dok e oktobar obeleiti srednja temperatura od 12 Celzijusa.

Neto hladnije bie tek krajem oktobra kada e iva u termometru dostii esti podeok.

U novembru e se temperatura kretati izme'u nultog i dvanaestog podeoka, sa eim kinim periodama.

Greite ako mislite da e nam zima konano stii u decembru. Temperature e se kretati izme'u treeg i osmog podeoka, a najhladniji e biti januar kada e iva u termometru dostii minimalnih -3 stepena Celzijusa. Tada se oekuje i prvi sneg, koji e najverovatnije biti kratkog daha.

Februar e prema prognozi najpopularnijeg sajta za vremensku prognozu biti neverovatno topao, a iva u termometru e dostii ak osmi podeok!

Ve od marta moemo da se oprostimo za zimom, koje ove godine kako stvari stoje nee izgleda ni biti, jer e se temperature kretati do 15 Celzijusovih stepeni.

ivi bili, pa videli!

oni i njihove prognoze 🤢 nemaju pojma
rekli su da ce ljeto zakasniti i da ce septembar i oktobar biti nevjerovatno topli 🤢
e bas smo se isuncali 😆😆😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Da ne zaboravim, ako se sutra ne javim znaci da nisam stigla jer idem popodne na svadbu. 😃

i kako prodje svadba 😃
jesi pronasla nesto 😉
Kety76 thumbnail

🤣🤣
Kety76 thumbnail

🤣🤣

dobro moj sin kaze:ako tata ima veze s mojim rodjenjem onda se ja nisam rodio nego izlegao iz jajeta 😆😆