U gliste...jos gore..๐คฃ
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
ENTRY INTO RESORT 22.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
MOOH KHUL GAYA 23.9
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
New timslot of Show
OSO was based on Divya Bharti death?
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
U gliste...jos gore..๐คฃ
Dord Kluni venao se sino u Veneciji sa svojom devojkom, Amal Alamudin. Iako su mnogi sumnjali da e holivudski zavodnik ikada stati pred oltar, zanosna crnka je uspela u svojoj nameri. Venanje ovog para proteklo je u znaku glamura, poznatih zvanica i dobrog raspoloenja, a najveseliji na svadbi bio je mladoenja, koji nije skidao osmeh sa lica.
Dord Kluni konano osvojen
Glumac je sjajno izgledao u crnom odelu, dobro je poznato da Kluni esto bira leptir mane, pa tu tradiciju ispotovao i na venanju.
Jedna od najzapaenijih goi bila je Abna Vintur, urednica amerikog "Voga". arena, uska haljina, upeatljiva ogrlica i ogromne naoare, bili su njen , kao i obino, besprekoran izbor.
Dugogodinja prijateljica Dorda Klunija, Sindi Kraford na venanje je dola sa suprugom. Ona je , kao i veina zvanica, do hotela "Belmond Cipriani" dola brodom.
Sindi je odabrala kombinaciju plave i srebrne boje.
Bono Voks je bio u svom stilu, u crnoj boji , oputen i raspoloen da se fotografie sa fanovima.
Bil Marej je uivao u vonji brodom, a prava zabava je tek sledila u luksuznom hotelu.
Mladoenja je bio najslikaniji, a fotografije mlade se tek oekuju.
Venanje najveeg zavodnika: Holivudska urka u velikom stilu
28. 09. 2014. 10:20 | Komentara: 3
Jelena Milenkovi | Foto: copyright Profimedia.rsDord Kluni venao se sino u Veneciji sa svojom devojkom, Amal Alamudin. Iako su mnogi sumnjali da e holivudski zavodnik ikada stati pred oltar, zanosna crnka je uspela u svojoj nameri. Venanje ovog para proteklo je u znaku glamura, poznatih zvanica i dobrog raspoloenja, a najveseliji na svadbi bio je mladoenja, koji nije skidao osmeh sa lica.
Dord Kluni konano osvojen
Glumac je sjajno izgledao u crnom odelu, dobro je poznato da Kluni esto bira leptir mane, pa tu tradiciju ispotovao i na venanju.
Jedna od najzapaenijih goi bila je Abna Vintur, urednica amerikog "Voga". arena, uska haljina, upeatljiva ogrlica i ogromne naoare, bili su njen , kao i obino, besprekoran izbor.
Dugogodinja prijateljica Dorda Klunija, Sindi Kraford na venanje je dola sa suprugom. Ona je , kao i veina zvanica, do hotela "Belmond Cipriani" dola brodom.
Sindi je odabrala kombinaciju plave i srebrne boje.
Bono Voks je bio u svom stilu, u crnoj boji , oputen i raspoloen da se fotografie sa fanovima.
Bil Marej je uivao u vonji brodom, a prava zabava je tek sledila u luksuznom hotelu.
Mladoenja je bio najslikaniji, a fotografije mlade se tek oekuju.
Svadba je prosla odlicmo. A sto se tice pronalazenja. Samo su me bolovi u nogama nasli. Nazuljale me cipele ๐
I moja deca slave rodjendan za dve nedelje (mozda malo vise -19.10. ) Inace , pravi rodjendan je 13. A tvom sinku ? ๐ฒ
Sta ? Ne znam sta sam propustila. ๐ฒEto bila sam lepa ( mlada pa ja) ๐คฃ Neki me nisu prepoznali.๐Sad sto su svi bili ili jako matori lili pre mladi, nisam kriva ๐