Returning of the written off #63 Invited only - Page 28

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.6k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Koja kombinacija. Desankina pesma i on 😳

Da... i ja mislim da je svaka kombinacija s njim ubitacna..☺️
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Poranismo. Minut je do podne 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pa zar se tu plata obracunava po ucinku ?😲

O da. Tacno tako.
Dezurstvo traje 24 sata i ako je vreme lepo i ne izlazi se na intervenciju placa se pausal. Intervencija se posebno placa. Tako da ako je blaga zima meni manja plata. 😊

E pa onda ti zelim snezniju zimu..😃

Ma nema veze. Samo neka ona bude blaga a ja koliko zaradim zaradim. Bice vise nego sto sad imam 😉
Daltoni thumbnail

Govori u svoje ime 😉...Ja ustala u 7, vodila klince na trening, bila u nabavci, na pijaci i pustila dve masine vesa ,pocistila i oprala sudove od sinoc...pa sela ovde da doruckujem cokoladu sa keksom i bananu..😃
nn027 thumbnail

Sa Evrovizije. Juce sam je cula u autu i usla mi u usi 😃
nn027 thumbnail

Govori u svoje ime 😉...Ja ustala u 7, vodila klince na trening, bila u nabavci, na pijaci i pustila dve masine vesa ,pocistila i oprala sudove od sinoc...pa sela ovde da doruckujem cokoladu sa keksom i bananu..😃

😆
Znam ja da ti malo spavas i rano ustajes. 😊
Ja sam ustala u 9. I sve sto sam planirala da radim je propalo. 😕 Sad sedim i cekam 😕

Daltoni thumbnail

😆
Ja sam ustala u 9. I sve sto sam planirala da radim je propalo. 😕 Sad sedim i cekam 😕

Bice lep dan danas...evo pocelo sunce kod nas, mada do pre pola sata sam mogla da se zakunem da ce nevreme..😕
nn027 thumbnail

Dobro jutro.. 😊

😆

Bice lep dan danas...evo pocelo sunce kod nas, mada do pre pola sata sam mogla da se zakunem da ce nevreme..😕

Kod nas je suncano i nadam se da ce tako i ostati. Mada mi kisa ne remeti u principu nista ipak je lepse kad ne moram da se bakcem i sa kisobranom.
nn027 thumbnail

Sa ovim se covek rodi. Neverovatno koliko je devojcica talentovana.😊

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iBKWIWErZj0[/YOUTUBE]
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

BAKSUZ IZ NISA Hiljadarka mu doletela na terasu, ali nije mogao da je potrosi! Evo i zasto

Iako je nedavno jednom itaocu Junih vesti falsifikovana novanica od 1.000 dinara doletela" na terasu, u nikoj policiji kau da poslednjih godinu dana nije bilo prijava lanih para.

Kako je ispriao italac, kada je video lanu "hiljadarku", prvo je pomislio da ga je srea pogledala, piu June vesti.

- Kada uzmete novanicu u ruku, uopte nemate oseaj da je lana. Tek kad se paljivije zagleda vidi se da je re o falsifikatu - pria ovaj Nilija.
Ono to "odaje" lanu novanicu su hologramski ig i sigurnosna nit. Te dve stvari kod lane novanice maltene i ne postoje, ve su samo prekopirane.

Da je ovaj sluaj sluajnost ili neija ala potvr'uju i podaci iz nike policije koji kau da poslednjih godinu dana nije bilo prijava falsifikovanog novca.
U proloj godini, kao i u poslednja tri meseca ove godine, prijavljivanja ovakvih krivinih dela nije bilo - kau u nikoj policiji.

Poslednji evidentiran sluaj, dodaju u policiji, prijava je oteenog gra'anina koji je za prodatu robu dobio 20 falsifikovanih novanica u apoenima od po 2.000 dinara.