Pa kad si talicna..😆👍🏼
Sa stanovista moje zarade i nije to tako bas dobro, mislim ovo lepo vreme. 😆
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Armaan has always been the victim
How quickly time changes
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Veer Hanuman - Chat Club #4
“Why aren’t Bollywood actresses supporting Deepika? - Upala KBR
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
Pa kad si talicna..😆👍🏼
Nadice🤗Lepo se provedi,popij nesto u moje ime,a ja te cekam uvece u podne da pijemo okrepljujucu kaficu😆
Nema veze, treba nam dokaz da si bila prisutna..😃
Da ne zaboravim, ako se sutra ne javim znaci da nisam stigla jer idem popodne na svadbu. 😃
Da doneses opravdanje od maticara...😆
😆 Pa ne udajem se ja.
Mozda naletim na nekog cikicu 😉 😆
Nema veze, treba nam dokaz da si bila prisutna..😃
Bice makar jedna slika. Eto. Dovoljno? 😆
EVO KAKVA CE NAM ZIMA BITI: Da li nas ceka leto u decembru i nikad topliji februar?
Februar e prema prognozi sajta Accuweather.com biti neverovatno topao, a iva u termometru e dostii ak osmi podeok! Ve od marta moemo da se oprostimo za zimom, koje ove godine kako stvari stoje nee izgleda ni biti, jer e se temperature kretati do 15 Celzijusovih stepeni
Printskrin: accuweather.com
Sudei prema vremenskoj prognozi sajta Accuweather.com za razliku od leta, zima koja je pred nama bie - topla!
Snega skoro i da nee biti, a temperature e biti znatno iznad prosenih vredosti za ovo doba godine.
Naime, kraj septembra doekaemo sa prolenim temperaturama od 19 do ak 24 Celzijusovih stepeni, dok e oktobar obeleiti srednja temperatura od 12 Celzijusa.
Neto hladnije bie tek krajem oktobra kada e iva u termometru dostii esti podeok.
U novembru e se temperatura kretati izme'u nultog i dvanaestog podeoka, sa eim kinim periodama.
Greite ako mislite da e nam zima konano stii u decembru. Temperature e se kretati izme'u treeg i osmog podeoka, a najhladniji e biti januar kada e iva u termometru dostii minimalnih -3 stepena Celzijusa. Tada se oekuje i prvi sneg, koji e najverovatnije biti kratkog daha.
Februar e prema prognozi najpopularnijeg sajta za vremensku prognozu biti neverovatno topao, a iva u termometru e dostii ak osmi podeok!
Ve od marta moemo da se oprostimo za zimom, koje ove godine kako stvari stoje nee izgleda ni biti, jer e se temperature kretati do 15 Celzijusovih stepeni.
ivi bili, pa videli!
A ja u zimskoj sluzbi 😆
Pa kad si talicna..😆👍🏼
Pa zar se tu plata obracunava po ucinku ?😲
Moze moze...👍🏼
O da. Tacno tako.
Dezurstvo traje 24 sata i ako je vreme lepo i ne izlazi se na intervenciju placa se pausal. Intervencija se posebno placa. Tako da ako je blaga zima meni manja plata. 😊