Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
The ba****ds of bollywood trailer
Dobra noc drugari🤗
Ja zaglavila sa capsom,zimnicom😆 zato me nema😕
Dobra noc drugari🤗
Ova glumica me podseca na tebe Nado..😃😃 Zasto na mene?
Ne znam..lici mi ...eto..zar tebi ne lici ?Iskreno ne 😆 Ali veruj da mi je poredjenje sa njom veliki kompliment. Hvala. 😃
Imate slicne crte lica, ovako bi ti izgledala sa dugom plavom kovrdzavom kosom i takvom sminkom..Sa 10kg i 20 godina manje, vrlo moguce 😆
Sad vec cepidlacis...😆
Dobro vece Biki..🤗
Kako napreduje zimnica ?
Dobro vece Biki. 🤗Vidim ja da ti nadoknadjujes sve sto nisi stigla dok si bila na putu. Hvala ti za caps. 😊Blago tvojim ukucanima. Svasta lepog ti njima spremas.
Dobra noc drugari🤗
Dobro vece Biki..🤗
Kako napreduje zimnica ?E moja Dal🤗Necu se ja zimnice i kuce jos resiti za neko vreme😆Nemoj sad pomisliti spremam ogromne kolicine😆 ne spremam,nego razlicito pravim,u razmacima,kako sta kupimo i kako "vreme" dozvoljava😆 mislim lova itd😆Pa ok ,pravila veceras slatko od sljiva😳Volela bi da ste blize da dodjete da isprobate sve 😳
E moja Dal🤗Necu se ja zimnice i kuce jos resiti za neko vreme😆Nemoj sad pomisliti spremam ogromne kolicine😆 ne spremam,nego razlicito pravim,u razmacima,kako sta kupimo i kako "vreme" dozvoljava😆 mislim lova itd😆Pa ok ,pravila veceras slatko od sljiva😳Volela bi da ste blize da dodjete da isprobate sve 😳