Returning of the written off #63 Invited only - Page 107

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.6k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Necemo morati mnogo da razmisljamo koju tortu da ti odaberemo za rodjendan 😆

Mojoj deci ide rodjendan..pa smisljam koju cu tortu...moj pokvareni mozak nikako da se iskljuci...
😆 Bad mama..bad! 😆
Pa helikopter je sasvim OK ja mislim. 😃

I da bude sa sivim fondanom a na njemu da pise Charli Tango..😆 😆😲

Samo izbaci sivi fondan i neka pise srecan rodjendan. Ipak nije tvoj nego deciji rodjendan 😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Pusti je Biki..govori tamo o nekim kilogramima, debljanju a sve smo videli na slikama..

Tako je Dal👏 Odavno sam joj to rekla😳 ali ona i dalje tera po svom ,nazivajuci sebe debeljucom
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Veruj da slatko nije tesko napraviti draga,malo je od sljiva zeznutije,ima posla,guliti ih pa stavljati u krecnu vodu,potom dobro isprati i najtezi deo vaditi polako kospe s'tim da ne pukne sljiva da ostane cela. I potom u uspinovani secer sa vodom spustiti,na laganoj vatri skidati penu,kuvati dotle dok sa varjace bude padala dve kapi lagano jedna za drugom,pred kraj na 5 min dodati kriske limuna i vanilin stapic. skinuti i prekriti mokrom krpom dok se ohladi.Potom u tegle.
Tako isti postupak vazi za slatko od breskvi,s'tim sto se one prepolove i tako izvade kospe,dok sa sljivama kospe vadis iglom heklaricom.
A sto se tice samog kiselenja karfiola imam negde recept,ja ga stavljam u tursiju inace samog ga ne kiselim,mada ga ja volim.😳

Ako pozelis da pravis slatko od necega ,slobodno me pitaj ja cu ti pomoci,objasniti u najsitnije detalje,nije mi tesko zaista.😳

Nema nista od toga..ja nemam to ni gde da kuvam, ni gde da vadim, ni posude, ni tegle...ipak hvala za nameru 🤗..Kada budes stavljala karfiol samo mi napisi recept ako te ne mrzi, nista drugo..gledala sam neke recepte na netu,ali sve mi to sumnjivo,ipak bih nesto isprobano za prvi put,da ne za*erem nesto..😕

Daltoni thumbnail

Tako je Dal👏 Odavno sam joj to rekla😳 ali ona i dalje tera po svom ,nazivajuci sebe debeljucom

Ma nista joj vise ne verujem...
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Sinoc sam bila u gostima na veceri. Sta sam pojela ...😲 Pa vi ne biste verovalie Ni ja ne mogu doci sebi. Ne znam sta se samnom desava

Slike..hocemo da vidimo svojim ocima te neverovatne kilograme koje si nabacila...(nemoj samo sada nama u inat da guras carape i jastuke ispod pantalona i dzempera 🤣)
nn027 thumbnail

Dobra noc drugari🤗

Ja zaglavila sa capsom,zimnicom😆 zato me nema😕
Dobro vece Biki. 🤗

Vidim ja da ti nadoknadjujes sve sto nisi stigla dok si bila na putu. Hvala ti za caps. 😊
Blago tvojim ukucanima. Svasta lepog ti njima spremas.
Moja Nadice🤗
Da nadoknadjujem propusteno,nije malo 5 epizoda,ali rekla sam ti da skracujem,ali me ubi ova od 2.10.epizoda ima vise😆
I ja kazem blago ovim mojim muskim,😳 bez lazne skromnosti,jer najvise zbog njih i spremam😳 ali ako me ne budu slusali-za dalje ce samo sipak dobiti🤣
Druzicemo se vise kad zavrsis caps. 😊
Znam ja da ti malo jedes i da ce to sve njima. Ma ima da te slusaju i da te maze i paze. Kad ti toliko brines i radis za njih, zasluzila si da ti uzvrate.
Naravno samo da mi se resiti capsa😳
Da malo jedem,znas,a to da me maze i paze ,pa sad tesko,mladji i da a stariji ne,ali navikne covek vremenom na sve.Bitno je da sam ja zadovoljna mojim ucinkom.😳

Na dobro se lako naviknu pa misle da se to podrazumeva. Znam ja da ti to radis iz srca i zato sto volis da njima dvojici dobro. 😛
Daltoni thumbnail

Samo izbaci sivi fondan i neka pise srecan rodjendan. Ipak nije tvoj nego deciji rodjendan 😆

Eee..pa u cemu je onda fora... Ja cu da platim tu tortu..dakle meni treba da se svidja...😆 😆

nn027 thumbnail

Dobra noc drugari🤗

Ja zaglavila sa capsom,zimnicom😆 zato me nema😕

Dobro vece Biki..🤗

Kako napreduje zimnica ?

E moja Dal🤗
Necu se ja zimnice i kuce jos resiti za neko vreme😆
Nemoj sad pomisliti spremam ogromne kolicine😆 ne spremam,nego razlicito pravim,u razmacima,kako sta kupimo i kako "vreme" dozvoljava😆 mislim lova itd😆
Pa ok ,pravila veceras slatko od sljiva😳
Volela bi da ste blize da dodjete da isprobate sve 😳
Kad bih ja "probala" sumnjam da bi ti mnogo toga ostalo 😆
E Nadice,sad ces jos sebe nazvati pravom "prozdrljivicom" a to nisi😳
Mozda ti se ne bi dopalo na prvi zalogaj pa bi mi ostalo 🤣

Pusti je Biki..govori tamo o nekim kilogramima, debljanju a sve smo videli na slikama..
Sinoc sam bila u gostima na veceri. Sta sam pojela ...😲 Pa vi ne biste verovalie Ni ja ne mogu doci sebi. Ne znam sta se samnom desava

Slike..hocemo da vidimo svojim ocima te neverovatne kilograme koje si nabacila...(nemoj samo sada nama u inat da guras carape i jastuke ispod pantalona i dzempera 🤣)

🤣 🤣 🤣

Daltoni thumbnail

Na dobro se lako naviknu pa misle da se to podrazumeva. Znam ja da ti to radis iz srca i zato sto volis da njima dvojici dobro. 😛

Dobre stvari ne treba menjati...😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Nema nista od toga..ja nemam to ni gde da kuvam, ni gde da vadim, ni posude, ni tegle...ipak hvala za nameru 🤗..Kada budes stavljala karfiol samo mi napisi recept ako te ne mrzi, nista drugo..gledala sam neke recepte na netu,ali sve mi to sumnjivo,ipak bih nesto isprobano za prvi put,da ne za*erem nesto..😕

Ja kuvam na elektricni,nemam ni ja neki izbor,tegle skupljala kako kupim nesto ili ako nekom ne trebaju.Mada je najbolje ko ima sporet na drva,pa laganice sve.
Vazi kada nadjem recept za karfiol,ja ti napisem😉