Somewhere, over the rainbow #2 (Members Only) - Page 8

Created

Last reply

Replies

1k

Views

73.9k

Users

15

4.9k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Evo me nazad, prevedoh danasnju epizodu 😊

15.09.

Lakshmi (B majka) vidi Pappuovu zenu kako silazi na molitvu, niz stepenice, u spavacici. Ratna i Swara se sale i kazu da je nova snajka pocela pokazivati svije pravo lice. Snajka pita kakvu je gresku ona uradila?Pappu je podrzava. Otac sve to vidi i grdi majku sto ne kontrolise bolje Papua. Pappu kaze da njegova zena nije ucinila nikakvu pogresku. Snajka kaze da joj je potrebno da popije caj u krevetu i tek ce poslije toga da se presvuce, i skine svoju spavacicu.

Otac se nakostresio kada je to cuo. Pappu je rekao da je njegova zena u pravu i da se otac samo djabe nervira. Snajka se iznervirala i otisla u svoju sobu, a Pappu za njom. Otac je rekao da on to sve ne moze da gleda u svojoj kuci i odlazi odatle. Bunty posmatra celu tu dramu i kaze Ratni da objasni snajki da ne silazi dolje u spavacici. Ratna kaze da to nije njena duznost. Daadi (baka) pita sta je to snajka trazila. Lakshmi joj kaze da je trazila caj u krevet. Daadi je sokirana kada to cuje, da ova zeli da pije caj u krevetu pre nego sto se okupala. Bunty pokusava da smiri i majku i baku.

Sagarikina tetka daje Saginom ocu kutiju sa hranom za rucak, i kaze mu da bi trebao da uda Sagariku uskoro. On joj kaze da je pronasao nekog pozeljnog mladozenju za Sagariku koji je Bengali takodjer, i da ce ga kontaktirati uvece. Motor koji je vozio Bunty (jer ga je majka poslala da odnese ocu na posao one kolacice koji se dobiju za vreme molitve-laado) se sudario sa autom u kome se vozio Sagarikin otac. On pocinje da grdi Buntyja govoreci mu neprestano da mora da je pijan i tome slicno. Bunty mu kaze da on nema obicaj da se raspravlja sa starijima. Sagarikin otac je pokusao da ga osamari ali mu je Buntyjev prijatelj uhvatio ruku i sprecio ga u tome, govoreci mu da bi ga naucio lekciju samo da nije stariji covek. To je Sagarikinog oca jos vise iznerviralo i on je poceo jos vise da vice. Tada je otisao govoreci da vec kasni na sastanak.

Lakshmi pokusava objasniti snajki o pravilima i obicajima u kuci, govoreci joj da prvo sidje i obavi molitvu, a posle moze da pije caj u krevetu.Snajka joj kaze da je za nju uobicajeno da prvo popije caj i da ce reci Pappuu da joj ga donese. Mama joj kaze da mora pre toga da uradi pooju , molitvu, daje joj sari i kaze da ga obuce i sidje dolje. Pappu ulazi jednom kada je majka otisla i pokusava da utesi svoju zenu. Zena pocinje da izvodi svoje besne gliste i pita tko ce da joj pripremi caj? On joj kaze da ce joj njegova sestra pripremati caj svakoga dana, i moli je da se sto pre spremi i obuce sari. Ona ulazi u nutra. On misli u sebi kako ce morati da zamoli nekoga da joj spremi dorucak i caj.

Sagarika i njena tetka pripremaju hranu, i Sagarikla joj kaze da ce ona sama da nahrani njenog oca. Otac dolazi kuci i pocinje vikati da su ga neke propalice maltretirale. On pocinje da zatvara vrata i prozore. Sagarika ga pita sta to radi? On kaze da su ga propalice mozda sledile do kuce. Sagarika ga tesi i moli ga da se smiri. Bunty dolazi u fotografsku radnju i iznervira se kada vidi da nema Sagarikinih slika u albumu sa vencanja. Misli u sebi da mora da smisli novi plan kako da dodje do njene slike.

Bunty je doneo album sa vencanja kuci i dao ga svojoj porodici i oni svi sa uzbudjenjem gledaju slike. Otac je dosao iz ureda i poceo da gleda slike. On pokazuje svoju sliku Lakshmi i kaze joj kako izgleda dobro cak i u ovim godinama. Ona se postidela. Pappu dolazi i kaze da bi on trebao prvi da gleda slike sa svog vencanja, i da ih pokaze svojoj zeni. Otac ga grdi i kaze mu da stariji u porodici imaju pravo da prvi gledaju slike. On pita da li su odrzali molitvu na vreme? Mama kaze da. Swara (mladja sestra) se sali da je ona morala da pomogne snajki da obuce sari, i smeje se.

Pappu se naljutio i grdi je. Bunty i njegov Prijatelj misle kako bi trebali da angaziraju Swaru da im ona pomogne da uzme Sagarikinu sliku, i njenu adresu. Mama gleda Sagarikinu haljinu i svidja joj se. Pita tko je ta devojka. Satya kaze da je ona Bengali devojka. Mama kaze da nece platiti za tu sliku jer ona nije clan porodice. Swara kaze da bi i ona zelela takvu haljinu. Bunty je zove i kaze joj da ce dobiti istu takvu haljinu ako mu nabavi sve podatke o toj Bengali devojki. Swara kaze da je ona prijateljica snajke u spavacici, i ona moze lako da dodje to tih podataka od nje.

Precap:
Sagarikin otac i tetka piju caj kada netko kuca na vrata. Otac se pita tko je to u to doba i otvori vrata. U isto vreme i Bunty i on su viknuli VI...Bunty jer se zacudio sto ga vidi tu, a Sagin otac jer se iznenadio,uplasio i naljutio kada je video Buntyja i njegovog prijatelja. Besan rekao je Sagaiki da zove policiju.

Tulasi14 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail + 2
I am extremely sorry,hope the problem is fixed !i just edited the post!
Edited by Tulasi14 - 11 years ago
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: Nataly

Well, I'm going to dream...⭐️ have to murder a soda...😆 good night all...🤗

Good Night Baby ⭐️ Glad you liked a BD game...but what??? 😲 Mislila sam da ces ubit kojeg Lav-a, a ti sodu...ccc...😆😆😆 Have a sweet SY dreams ⭐️⭐️⭐️

https://i.imgur.com/o7zC7Ic.png

Credit for siggy: Bikica
❤️
Edited by loveansh - 11 years ago
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: Tulasi14

I am extremely sorry,hope the problem is fixed !i just edited the post!

No need to be sorry dear,🤗 it was my mistake, if I deleted radio button from my post, than you, when you quoted my post, would have no problem with this now. You did everything fine, and now you fixed it just fine, as well.
Thank you dear, all is well now.
❤️
Label Sagenroses-Thank You-CW❤️ 👍🏼
https://www.facebook.com/brocantehoekje
Going to sleep soon, so I wish you Good Night ⭐️
Be still and listen,the earth is singing.
Tulasi14 thumbnail
Nataly,
Some where on the rainbow,Sidyusha in rainbow colors,
Thank You!🤗
Tulasi14 thumbnail

Originally posted by: loveansh

No need to be sorry dear,🤗 it was my mistake, if I deleted radio button from my post, than you, when you quoted my post, would have no problem with this now. You did everything fine, and now you fixed it just fine, as well.
Thank you dear, all is well now.
❤️
Label Sagenroses-Thank You-CW❤️ 👍🏼
https://www.facebook.com/brocantehoekje
Going to sleep soon, so I wish you Good Night ⭐️
Be still and listen,the earth is singing.

beautiful quotes🤗 Everyday I learn something new!
Nehageet. thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 4

Originally posted by: loveansh

Hello Neha 🤗

Such a beautiful color for Prats picture. Awesome creation
. 👏⭐️

hello Branka dear ...😃..apka name Branka hee hai naa dear...? 😳
thank u so much branka dear ...😃🤗
Edited by nehageet - 11 years ago
Nehageet. thumbnail

Originally posted by: Sarica

http://www.india-forums.com/video/television/337234-pratyusha-banerjee-share-some-fun-facts-of-her-life.htm

please comment😊

done sarica dear...😃 👍🏼
Edited by nehageet - 11 years ago
Tulasi14 thumbnail
To all my friends,

Who already know me and to all my rainbow friends ,I am not perfect but thank you for accepting me with open arms and here is the poem .

Zindhagi Tham jatha hi,Ek mod pe akar! life comes and stops all of a sudden but we have to live it for what ever the reason!

I have very few friends
Who are perfect for me,
They listen to all my problems
No matter how dumb they may be!

Friends you are my strength and weekness
But never judge what I do
The reason why you are my weakness!
I never once felt judged by you all
How much that meant to me?
That I could tell you all my dreams and Sorrows,
And would listen to me with patience

My friend's never go and tell
What is dear to me,
You keep it all bottled up inside
And doesn't spread it like a bee

I am thankful for all of you friend's
Hope our friendship will never end!
This ship of friendship will sail
Thru rough waters of life!
Be there for each other!
Love you all !

Smile,love and Forgive,
Tulasi:)

Nehageet. thumbnail

Originally posted by: Tulasi14

To all my friends,

Who already know me and to all my rainbow friends ,I am not perfect but thank you for accepting me with open arms and here is the poem .

Zindhagi Tham jatha hi,Ek mod pe akar! life comes and stops all of a sudden but we have to live it for what ever the reason!

I have very few friends
Who are perfect for me,
They listen to all my problems
No matter how dumb they may be!

Friends you are my strength and weekness
But never judge what I do
The reason why you are my weakness!
I never once felt judged by you all
How much that meant to me?
That I could tell you all my dreams and Sorrows,
And would listen to me with patience

My friend's never go and tell