Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Aabeer Gulaal reviews and box office
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Gospodin Robinson i jeste svilen..on saznaje za prevaru i razvodi se od Gospodje Robinson, niko ne zna sta je bilo sa njim jer je nebitan lik..nije mogao da podnese svoju Gospodju..😉😆
A dopalo nam se ili ne,uticalo na nas ili ne,ali jedno se mora priznati
Kristijan Grej nas je dobro razdrmao 🤣
Nado,gdin Robinson i jeste svilen 😆😆 on je u knjizi rogonja koga gdja Robinson vara sa Kristijanom Grejom 😆😆
Gospodin Robinson i jeste svilen..on saznaje za prevaru i razvodi se od Gospodje Robinson, niko ne zna sta je bilo sa njim jer je nebitan lik..nije mogao da podnese svoju Gospodju..😉😆
Znaci nista..😕 Ja moram da ti priznam da sam zaista pocela da pijem dok sam citala knjigu i zaista je uticala na mene, evo, to sam tek danas onako vrativsi film unazad primetila, ali najcudnije mi ovo sa picem...otkud mi to sada pobogu...😲zato sto tako popusta napetost 😉 to je sasvim normalnocovjek se uvijek pita da li bi i dokle mogao ici 😉
Znaci to je..Oliver me cini napetom..hmmm ☺️aha,samo se ti opustaj 😉
Cuti,danas sam se sasvim spontano obukla u cne kozne helanke, crnu koznu jaknu, stavila kozni rajf, i galantno zasela na crveni kozni trosed..🤣 PS Vidi na fejsu..😆
Gospodjica Ana ? 😃
Jok, Gospodja Robinson..😉 Mislim da mi njen lik vise odgovara..Kejt odgovara Kejtlin lik sto znaci tebi ostavlja lik Ane..😆sto nam podijeli uloge 😆😆😆
Da. Ispade da ona i ja delimo gospodina Robinsona 😆 To je novi momenat u romanu.😆E ako ti ona bude konkurencija ti letis iz romana 😆😆😆
😆 😆 Nemam nikakve sanse pored nje.nikakve 😆😆preokret u romanu,Kristijan otpilio Anu jer se u igru vratila gdja Robinson 😆😆😆[/]
A Ana je utehu nasla u Hozeu. 😉 😆 (Jadni Hoze) 🤣
Hose 😉😆
Pa kada bi se nesto tako zaista desilo..sudeci po knjizi, ne samo svilenko, nego bilo koji bi izgubio..ja mislim i da je bila namera spisateljice da oslika opsednutog muskarca, strastvenog, koji pripada samo jednoj zeni dok ga sve ostale zele...To naravno nije moguce u stvarnom zivotu...ali kad bi zaista postojao neko takav, definitivno bi bio najbolji izbor, cak i uprkos njegovoj she*anosti
Dal,oni i jesu takvi,to nije izmisljenojako su vjerni osobi sa kojom su u vezi