π π Nemam nikakve sanse pored nje.
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
SUPER HEROO 9.9
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of BrahmΔstra
Happy Birthday Akshay Kumar
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
MAIRA AGAYI 10.9
π π Nemam nikakve sanse pored nje.
Procitala sam knjigu do kraja i sada cu da crknem sto ne mogu da nadjem nastavak..π
ma mozes ti nastaviti poglavlje i bez knjige π
Mogu, ali ne zelim π π..Zelim da citam o tome kako Kristijan pati za Anom, kako dolazi da je proganja, ubedjuje da se vrati, kako pokusava da se promeni...kako se otvara..πdobro,necu ti kvariti mastarije πda ce je proganjati hoce πa vidjet cemo ko ce koga promjeniti π
A Gospodin Robinson je pretpostavljam Gospodin rudra Pratap Ranavat...π€£
Uf, da znas da je preokret..
Ja radije ne bih, za svaki slucaj da je procitao knjigu..mislim da im vec godinama dajem dovoljno tema za razmisljanje.. π.π€£
A on? Na koga si pomislila?
Ja bih jako volela da njihova ljubav pobedi sve njegove demone i da se vencaju i imaju decu. Sta cu bajke i srecne zavrsetke obozavam.
Medjutim, svesna sam da se to nece desiti. I cini mi se da ce se vise promeniti ona nego on. Ali samo nagadjam. Izbunaricemo mi nastavak pa cemo videti.
Znaci nista..π Ja moram da ti priznam da sam zaista pocela da pijem dok sam citala knjigu i zaista je uticala na mene, evo, to sam tek danas onako vrativsi film unazad primetila, ali najcudnije mi ovo sa picem...otkud mi to sada pobogu...π²zato sto tako popusta napetost π to je sasvim normalnocovjek se uvijek pita da li bi i dokle mogao ici π
Znaci to je..Oliver me cini napetom..hmmm βΊοΈaha,samo se ti opustaj π
Cuti,danas sam se sasvim spontano obukla u cne kozne helanke, crnu koznu jaknu, stavila kozni rajf, i galantno zasela na crveni kozni trosed..π€£ PS Vidi na fejsu..π
Gospodjica Ana ? π
Jok, Gospodja Robinson..π Mislim da mi njen lik vise odgovara..Kejt odgovara Kejtlin lik sto znaci tebi ostavlja lik Ane..πsto nam podijeli uloge πππ
Da. Ispade da ona i ja delimo gospodina Robinsona π To je novi momenat u romanu.πE ako ti ona bude konkurencija ti letis iz romana πππ
A Gospodin Robinson je pretpostavljam Gospodin rudra Pratap Ranavat...π€£
nikakve ππpreokret u romanu,Kristijan otpilio Anu jer se u igru vratila gdja Robinson πππ
uh bre Drya ,ubi me ovaj test πPrioriteti :Ponos,porodica,ljubav,karijera,na posljednjem novacali boje me ubise Nado,tebe sam se sjetila cim se pomenula zelena boja π
Ej i ja sam tu navela Nadu, ostale boje sam isto raspodelila vama..πi kako si nas poredala π
Ne znam..nisam zapamtila, ali sve ste tu..mislim da je zuta bila Drya, Zelena Nada, crvena Smeki, bela Keti, i ona poslednja boja Biki..Ako sam pomesala boje, izvinjavam se..πznaci ja sam ti srodna dusa π€ a Biki je narandzasta neko koga smatras pravim prijateljem ,Smeki crvena neko koga zaista volis,Drya je zuta neko koga nikad ne zaboravljasa Nadu cemo pamtiti do kraja zivota i ti i ja π