Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Aabeer Gulaal reviews and box office
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
PARAYI AURAT 13.9
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Ono sto vidite u nastavku su posljednji trenuci majke i oca sa njihovom djevojcicom. Ona je umrla u bolnici, ali zbog njezine smrti nesto nevjerovatno ce se dogoditi.
Vidite ove ljude koji joj odaju pocast? To je kirurski tim koji se borio za nju...i koji ce pomocu njezinih doniranih organa spasiti dvoje male djece u susjednoj sobi.
Njezina smrt je srceparajuca, ali roditelji su odlucili da doniraju njezine organe. Ona je dala svoja andjeoska krila kako bi druga djeca mogla zivjeti.
😭😭😭
ne znam jeste li vec vidjeli ovo,ali ja sam prolila rijeku suza 😭
Ova mama posljedni put ljubi svoju djevojcicu. Preminula je, ali nekoliko minuta kasnije se desilo ovo...
Ono sto vidite u nastavku su posljednji trenuci majke i oca sa njihovom djevojcicom. Ona je umrla u bolnici, ali zbog njezine smrti nesto nevjerovatno ce se dogoditi.
Vidite ove ljude koji joj odaju pocast? To je kirurski tim koji se borio za nju...i koji ce pomocu njezinih doniranih organa spasiti dvoje male djece u susjednoj sobi.
Njezina smrt je srceparajuca, ali roditelji su odlucili da doniraju njezine organe. Ona je dala svoja andjeoska krila kako bi druga djeca mogla zivjeti.
😭😭😭
ne znam jeste li vec vidjeli ovo,ali ja sam prolila rijeku suza 😭
Samo da ja odem,za slike se ne brini 😉
Drya,pripremas li se 😊Pogled sa Ajfelovog tornja 😃hoces se penjati 😃ja se bojim visine,cisto sumnjam da bih smjela 😆Ako odem,to ne bih propustila ni za zivu glavu 😃👍🏼napravi puno fotografija 😛 mene hvata panika kad vidim sliku 😆😆 sta bi tek bilo da se popnem