Returning of the written off #60 Invited only - Page 102

Created

Last reply

Replies

1k

Views

51k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Ne funkcionise mi bas najbolje viber ,nisam videla.Bas me je iznervirala koliko je neodgovorna i neprofesinalna,zakazes i onda te nema ni da tel objasnis razlog.A kazu da je zena majstor svog zanata ceka se dosta da bi se doslo do nje.😕

Ih bre, bas mi je krivo, i sto nisi dosla a posebno sto nisi resila taj problem...Hoces li joj zakazati za sledeci vikend ? budi upo*na !
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Ne idem ,nije dosla.A brat pokusava da je kontaktira🤢😡

Smeki ne odustaj od toga. To je jako dobra stvar. Ako se dobro organizujes mozes to u BG da uradis za jedan dan. Raspitaj se malo, ja znam da ona nije jedina koja to radi. Vidis da te da izvines zahebava a tebi vreme prolazi i mucis se. 😕
nn027 thumbnail

Cudno je obucena ali nema veze, Slatka mi je i ovako. 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ti to hoces da mi nesto suptilno nagovestis 😲😆

Da Pogodi sta. 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Evo..malo ce potrajati, editovacu post dok ne prevedem sve..dakle idem deo po deo pa postavim i tako..😉

Voditelj: Dobro dosla u "Apnicommunity"..

Prats: Hvala

Voditelj: Recite mi koji je to posebno iskustvo u Vasoj karijeri, ta neka tacka preokreta koja je uticala na Vasu karijeru ?

Prats : Big Boss ..Big Boss je je bio jedno veoma drugacije iskustvo,i kao sto sam vec rekla u ranijim intervijuima, da je to iskustvo,pre i posle Big Boss-a ,ucinilo da postanem neko drugi,drugaciji od one osobe koja sam bila.. I mislim da je ta promena bila dobra, ucinila je od mene mirnu i sredjenu osobu, i shvatila sam sta je trebalo da radim a sta nije trebalo i ne znam kako drugi vide moju promenu,ali za mene je veoma dobro uticala jer sam bila previse mlada..ja sam i sada previse mlada da udjem u kucu Velikog brata, ali to je bilo veliko iskustvo i ja sam veoma srecna zbog stvari koje sam uradila. ( Pretpostavljam da se odnosi na negativne komentare koji su je pogodili i koje je cula i videla kada je izasla iz kuce )

Voditelj: Ucestvovali ste u velikim tv serijama, kakav je osecaj biti deo tako velikih projekata?

Prats:Ovo je moja druga serija, druga dnevna sapunica ,druga je..jer posle BV ucestvovala sam samo u rialitijima i kao epizodna uloga, pa je dobro ponovo imati takvu priliku , ovo je novi izazov za mene, a ja sam neko ko voli nove izazove i ovo je nova prilika da radim , veliki potencijal da dobijem nove prilike, tako da cu dati 110 % od sebe i potruditi se da se svima dopadne moj lik i da im bude specijalan ..

Voditelj:Recite nam od kada ste poceli da razmisljate da se bavite ovim poslom, kada je sve pocelo ?

Prats: Nije da sam oduvek mislila da cu se baviti ovim poslom i samo odlucila..vec mislim da je 2008,2009, ja sam odlucila da zelim da pocnem da glumim i onda sam dosla u Mumbaj, i da, ..2010. sam dosla u Mumbaj, i od tada radim..

Voditelj: recite mi nesto o iskustvu sa prvog snimanja ?

Prats: Prvog dana kao Mala nevesta , govorimo o 2010...kada sam se pripremala za snimanje, bila sam mnogo uplasena..mnogo sam se plasila od reditelja..I kasnije, kada sam dobila nagrade za najbolju glumicu i druge,, rekla sam reziseru da je sve to bilo zbog njega,njegova zasluga.. Hvala, hvala Vam gospodine sto ste me naucili da glumim i sto ste me ucinili glumicom

Voditelj: Kada je rec o hrani ,sta Vam se dopada ?

Prats : Nabraja..nisam vegeterijanac, ali svidja mi se i vegetarijanska hrana, nabraja..

Voditelj: Da li je Ganpati (idol Boga u obliku slona) zastitnik u tvojoj kuci ?

Prats : Nije, u mestu odakle sam, u mojoj kuci u Sinpuru , slave se svi idoli pa i Ganpati ,ali sada to vise nije moja kuca, i svakako, onog dana kada budem imala svoju kucu, ja cu doneti i idol Boga Ganpatija..

Voditelj : S obzirom da ste glumili pozitivan lik sa kojim su svi saosecali, ljudima ste se uvukli u srca i oni su vas poistovetili sa likom ?

Prats : Ja mislim da je odglumiti tako jak lik kao sto je lik Anandi veoma tsko jer ja nisam takva devojka, ja ne razmisljam kao ona..ja volim televiziju, uvek govorim o televiziji, tako nesto nije bilo na televiziji, ali sam napokon dobila ponudu za ovu ulogu ..ovaj lik koji cu sada tumaciti je mnogo drugaciji, ona je bas onakva kakva sam ja ,moja kopija,i zato bas volim ovaj lik..

Voditelj: Bengalska devojka u Bengalskoj odeci..

Prats: To je veoma retka stvar, i veoma zanimljiva stvar..i zbog toga se mnogo zabavljam..celo vreme se zabavljam..

Voditelj: Recite nam ko je bio Vas Guru (Ucitelj, vodic kroz zivot ) ?

Prats: Moj Guru ? Moj reziser Pradif Pjadaf ..On je bio reziser u BV..On je moj Guru, moj ucitelj, kroz moje dobre i lose periode, neko ko me je razumeo, da nije njega ja danas ne bih bila ovakva glumica, sve je samo i jedino zbog mog rezisera..

Voditelj : Da li te i danas nazivaju Anandi posle svega ?

Prats : Mnogo je vremena proslo..

Voditelj: Da li te prepoznaju kao nju ?

Prats: Naravno..prepoznaju me, i dosta ljudi kazu-ona je prava Anandi ! pa cak i pisu o tome u clancima...pa...zaista se divno osecam zbog toga..

Voditelj: Sta zelite da porucite nasoj (Apnicommunity) i Vasoj publici sada:

Prats : Apnicommunity (nasoj zajednici) zelim poruciti to da su oni i moja (nasa) zajednica ..Molim Vas gledajte moju seriju , imam velika ocekivamja od moje serije,od moje publike, i sigurna sam da isto tako moja publika mnogo ocekuje od mene i zato molim vas sve da budete uz mene ..Volim vas sve !

Kraj 😃

Zanimljiv mi je ovaj deo gde govori o BB. Ako je iz tog glupog soua izvukla pouku i promenila svoj zivot na bolje, onda je njeno ucesce imalo svrhu.Imam osecaj , ne znam kako se vama cini, da ne prica bas rado o BV. Nekako mi se cini da to svodi na najmanju mogucu meru.
Dopada mi se nacin nakoji govori o reziseru sa kojim je radila. Skromna je.
Ostalo cemo videti u ponedeljak i narednih dana.
😊
Dal hvala na prevodu ❤️
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

nn027 thumbnail

ODLICAN POCETAK NASIH KOSARKASA NA SP !

SRBIJA -- EGIPAT 85:64
😃
nn027 thumbnail

Kome se ova njena frizura dopada😕
nn027 thumbnail

Real Life Wife Sang Rudra Ne Manaya Apna Real Life Birthday ! - Rangrasiya

Moze li Dal ukratko o cemu pricaju. Po ovom , meni se cini da je ovo jos jedan Nikolica sa prikolicom 😕