I nama svasta pada na pamet, verovatno je to nase "svasta" ista stvar 😆 ☺️
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
ROOM SERVICE 25.9
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
DANDIYA NIGHT 26.9
Important Questions
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Quiz for BB19 Members.
How Salman Khan Would Address You in Weekend Ka Vaar? Quiz
Abhira master planner of breaking Arman relationships
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
Daayra shooting begins - Kareena and Prithviraj
Deepika shot for 20 days for Kalki 2, thought she was irreplaceable!
Official Trailer - Thamma - Ayushmann Rashmika
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Sabse Nalla Kaun in gen 4
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 27, 2025 || EDT
I nama svasta pada na pamet, verovatno je to nase "svasta" ista stvar 😆 ☺️
Ja cu da se posluzim,i onako cekam decu iz grada.Ujutru ustajem rano idemo na Srebrno jezero nekoliko dana.Nosim lap top ako budem mogla javljam seSlobodno Smeki.Skuvano je jedno 100 komada 😆 Ja sam proslu noc jako malo spavala i sad me boli glava a san nece na oci. Valjda nervoza. Razmisljam da popijem jos jednu. 😉Drago mi je da putujes. Nadam se da ces se odmoriti i da ce ti biti lepo. 😛 A neces ti moci bez nas samo da bude neta . Javljaces se makar na kratko. 😛 Samo da znas da ocekujemo slike. Sto vise to bolje.Javi se obavezno kad stignes da znamo da je sve OK. 🤗I ja sam celu proslu noc presedela na stolici prvo sam cekala decu nisam mogla da spavam i pustila seriju i posle nisam mogla da da uspavam do jutros.Zato sam ceo dan prespavala. Iskreno meni se nesto ne ide ali deca zapela pa ajde ne svidja mi se drustvo idem sa jetrvama 😆😆😆 a slika ce biti obavezno.javljam se nema sanse ja ne mogu bez vas.Ma samo da imam net u hotelu a nadam se da ima.Smeki 🤣 ista si kao moj sinak 😆😆 cim mu kazemo da ce doci moja jetrva njemu sve ladje potonu 😆😆Verujem sta ce dete kad ja ne mogu da izdrzim mogu da zamislim kako je njemuJaoooj Kety muka mi je od tolikog preseravanja evo pobegla sam u sobu i rekoh da se javim.Muka mi je .🤢
E moram nesto podijeliti s vama 😃
Sinoc sam se toliko smijala da me stomak zabolio 😆Vec sam vam rekla da je moj swami jako ljubomoran a meni je to nepoznato stanje 😃I sad on pokusava na sve nacine da me "pokrene" jer mu se ja smijem kad ima ljubomorne ispade 😆Naime,izasli smo sa sinkom u setnju i na povratku kuci,on svrati u jedan kiosk da kupi cigare.Sinak i ja stojimo nedaleko od njega.Dok on kupuje prilazi mu jedna maca ful sredjena 😃 stane tik uz njega i kaze :Sprechen Sie Deutsch (govorite njemacki) a moj swami se okrene prema meni,i "znacajno" me pogleda ispod oka 🤣 i kaze :Ja, Sie etwas brauchen(da,trebate nesto) U tom trenutku se sinak prodere :kupi mi sladoled .Swami:kupio sam .A maca kaze:aaa ja mislila ti stranac,pa zato pitam 😃 Swami se mrsti i kaze :sto stranac.Maca:paaa vidim da ti je novcanik pun eura.Ja na podu 🤣🤣 Swami ljutito: a ti zavirujes u tudje novcanike.Prilazi meni i kaze :vidi molim te gleda u novcanikJa: ma jok,kakav novcanik,sigurno gleda tebe 🤣🤣🤣Trebam li reci da sam se ostatak veceri valjala od smijeha.Nisam odoljela jutros,kad je krenuo na put,da ga ne bocnem 😆On na vratima a ja kazem:jesi ponio novcanik,mozda se koja maca zaljepi 🤣