Returning of the written off #58 Invited only - Page 50

Created

Last reply

Replies

1k

Views

58.1k

Users

5

3.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Gledate li Rangrasiju? Sta kazete na Majru i ova nova desavanja? Ima li sanse da serija opstane?

Ako uskoro ne pokrenu pricu...😕 za sad im nesto i ne ide najbolje..
pa ne moze Rudi sam nositi seriju 😃

Nije do Sanaje ovog puta..scenario je dosta glup..Umesto da radnju guraju napred, u novu romanticnu pricu.., gledalac ima gorak ukus u ustima jer je Rudi izgubio zenu i ljubav svog zivota, i kad gleda Majru kao da izdaje Paro, pa i ne ocekujes nesto ,ako me razumes..
A njen lik je imao toliko potencijala..steta..opet su izgubili pravac..😕

koje nebuloze 🤢
ali sta drugo ocekivati od Colorsa
strucnjaci za zhbt stvari 😎

Kada bi meni dali da napisem scenario za Majru, po ugledu na sebe..e..to bi bio pravi hit garantovano..😆 A i bilo bi mnogo realnije nego ovo sada.. Zamisli,on je isteruje,ona upo*no ostaje u kuci kod nepoznatih ljudi, opseda ih, setka se u minicima i ponasa kao deriste..Njega navodno mrzi i vredja ,ali ipak ostaje tu ,u njegovoj rodjenoj kuci..A on tek..toliko dobro je odglumio odbojnost prema njoj da definitivno znamo da nema osecanja prema njoj vec je dozivljava kao nezeljenog gosta, kao utvaru koja skrnavi uspomenu na njegovu izgubljenu ljubav i srecu... Dok dete,koje nije upoznalo majku, prihvata nepoznatu zenu jer lici na njegovu majku i patoloski se vezuje za nju..nebuloza..😕
Da. Slazem se sa tobom. Mislim njen razlog da insistira na boravku u kuci je tako besmislen da je to suvisno i komentarisati. I Rudijeva reakcija je normalna za coveka koji i dalje voli svoju zenu. Imam osecaj da su sami sebe , ovim scenarijom , doveli u mat poziciju. Mislim da ce , sta god da smisle, da on pocne da se otvara prema njoj, biti bez veze i glupo. Ne znam. Zaista su imali sve opcije otvorene a oni su, sto kazes, napisali to totalno nerealno.

Da, i bice neprijatno za gledanje..bas kao sto su uradili sa Madu i RK,odnosno Rajom..svi smo videli kako se cela ta prica zavrsila..😕

A najveca greska je , po meni, sto tako upo*no insistiraju na njihovoj fizickoj slicnosti .
nn027 thumbnail

Da, zato su ga napravili, ali da bi ga odrzali moraju da kupuju neke djavole, da brisu reklame i svasta jos nesto..a sve to rade na dobrovoljnoj bazi,pa se tako tesko i dolazi do rezultata..😕

E sad sta da radim? Necu valjda biti bas toliki basuz. Nadam se da cu uspeti da odgledam seriju jos jednom ali ako se stvari iskomplikuju ja cu je gledati i bez prevoda. Spremna sam i na to .
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Nista..ova je navodno odrasla u Engleskoj...Oni brate nemaju predstavu kako ljudi u Evropi zive ili namerno tako predstavljaju Indijce koji su odrasli u inostranstvu..😕

pa oni inace tako prikazuju gradske cure
sljedeci potez je da ona shvata prave vrijednosti kulture i tradicije pa postaje prava Indijka i Rudi se zaljubljuje u nju jer je sad ista Paro 😎
nn027 thumbnail

Kada bi meni dali da napisem scenario za Majru, po ugledu na sebe..e..to bi bio pravi hit garantovano..😆 A i bilo bi mnogo realnije nego ovo sada.. Zamisli,on je isteruje,ona upo*no ostaje u kuci kod nepoznatih ljudi, opseda ih, setka se u minicima i ponasa kao deriste..Njega navodno mrzi i vredja ,ali ipak ostaje tu ,u njegovoj rodjenoj kuci..A on tek..toliko dobro je odglumio odbojnost prema njoj da definitivno znamo da nema osecanja prema njoj vec je dozivljava kao nezeljenog gosta, kao utvaru koja skrnavi uspomenu na njegovu izgubljenu ljubav i srecu... Dok dete,koje nije upoznalo majku, prihvata nepoznatu zenu jer lici na njegovu majku i patoloski se vezuje za nju..nebuloza..😕

pa vidis da kopiraju IPKKND
I Kushi se nije dala otjerati a ASR je nije podnosio

Ma oni to rade jer moraju nekako spojiti glavne likove na istoj lokaciji, verovatno zbog budzeta..Umesto da snimaju na nekim lokacijama ,sa drugim glumcima, recimo da odu u diskoteku,ili na neku zabavu, ili trzni centar, putovanje..njima se prica vrti oko kuhinje u haveli...🤢

Pa razumem ja da nemaju para i to za lokacije ali brate ima bar 100 drugacijih nacina da ih spoje na jednom mestu. I garantujrm ti da bi svih 100 imalo vise logike nego ovo sad. OK ona je moderna i sve to ali mi se ne dopada sto je prikazana kao dokona razmazena tatina cerka koja je eto u inat i iz hira zapela da bude u haveli. Mogla je i da se pojavi kao neki inspektor ili drzavni sluzbenik, da mu bude sef na primer. A oni su njega izbacili iz vojske. Bez veze.

Slazem se..ma makar da su nju prikazali kao veselu devojku ali normalnu, ko mi, sa savremenim pogledom na svet a ne kao razmazenu tinejdzerku sa losom frizurom..
😕

Jao da! Frizura! Ma ne da bode oci nego uzas. 😆 kad sam je videla prvo sam pomislila ko je tako ocesljao 😕 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

pa vidis da kopiraju IPKKND
I Kushi se nije dala otjerati a ASR je nije podnosio

Ma oni to rade jer moraju nekako spojiti glavne likove na istoj lokaciji, verovatno zbog budzeta..Umesto da snimaju na nekim lokacijama ,sa drugim glumcima, recimo da odu u diskoteku,ili na neku zabavu, ili trzni centar, putovanje..njima se prica vrti oko kuhinje u haveli...🤢

a pravi li jalebi ili halvu 😆

Nista..ova je navodno odrasla u Engleskoj...Oni brate nemaju predstavu kako ljudi u Evropi zive ili namerno tako predstavljaju Indijce koji su odrasli u inostranstvu..😕
sljedeci potez je da ona shvata prave vrijednosti kulture i tradicije pa postaje prava Indijka i Rudi se zaljubljuje u nju jer je sad ista Paro 😎

Obavezno ce se oduseviti sarijem i shvatiti da je to pravi nacin odevanja. Vec je pocela da se ushicuje maramama 🤢
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

A najveca greska je , po meni, sto tako upo*no insistiraju na njihovoj fizickoj slicnosti .

Da, ..ali hajde...da su polako uveli njen lik u pricu..da se njih dvoje povremeno negde sretnu, pa ajde nekako..ovako tras s neba pa u rebra,ovaj haveli..sto je previse previse je..🤢
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Oni misle da mi iz Evrope ne znamo sta je tradicija,kultura i lepo vaspitanje..da gledamo na ljude iz Indije s visine i da se setamo po tudjoj kuci u suknjici koja jedva pokriva vevericu...kao i da skacemo na svaki tradicionalan detalj koji vidimo u turistickom obilasku...😡

nn027 thumbnail

Da, ..ali hajde...da su polako uveli njen lik u pricu..da se njih dvoje povremeno negde sretnu, pa ajde nekako..ovako tras s neba pa u rebra,ovaj haveli..sto je previse previse je..🤢

Da. Jedino je u njegov krevet nisu odmah smestili. Ostalo... nema da fali 🤢
Daltoni thumbnail

Jao da! Frizura! Ma ne da bode oci nego uzas. 😆 kad sam je videla prvo sm pomislila ko je tako ocesljao 😕 😆

Kada su vec isli na to da je Majra devojka iz inostranstva koja nije odrasla u Indiji..pa barem je mogla da ima normalnu kosu..koja joj lepo stoji, nisu valjda mislili da devojke iz Evrope vole da nose frizure koje im ne stoje ni malo i koje podsecaju na lose perike..😕

Daltoni thumbnail

Obavezno ce se oduseviti sarijem i shvatiti da je to pravi nacin odevanja. Vec je pocela da se ushicuje maramama 🤢

Da, iz kratkog sorca u sari..to je za ocekivati ...ne znam samo ko im je smislio scenario, taj nikada u zivotu devojku iz Evrope nije ocima video..😕