Returning of the written off #58 Invited only - Page 48

Created

Last reply

Replies

1k

Views

58.1k

Users

5

3.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

koje nebuloze 🤢
ali sta drugo ocekivati od Colorsa
strucnjaci za zhbt stvari 😎

Kada bi meni dali da napisem scenario za Majru, po ugledu na sebe..e..to bi bio pravi hit garantovano..😆 A i bilo bi mnogo realnije nego ovo sada.. Zamisli,on je isteruje,ona upo*no ostaje u kuci kod nepoznatih ljudi, opseda ih, setka se u minicima i ponasa kao deriste..Njega navodno mrzi i vredja ,ali ipak ostaje tu ,u njegovoj rodjenoj kuci..A on tek..toliko dobro je odglumio odbojnost prema njoj da definitivno znamo da nema osecanja prema njoj vec je dozivljava kao nezeljenog gosta, kao utvaru koja skrnavi uspomenu na njegovu izgubljenu ljubav i srecu... Dok dete,koje nije upoznalo majku, prihvata nepoznatu zenu jer lici na njegovu majku i patoloski se vezuje za nju..nebuloza..😕
Daltoni thumbnail

nasli su 😃 vratila se Gauri,hoce da se uda za Jagija 😆
i tako opet ljubavni trougao 🤢

Pa barem da se vratila stara Gauri..to bi bilo jos i pitko..ovako..🤢 🤢
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

I ja cu je gledati ponovo cim odgledam Virata i Dziviku. Sad sam blizu polovine. Ne zurim. Odgledam epizodu dve radnim danom, vikendom nesto vise.
Imam zelju da IPKKND gledam sa kvalitetnim prevodom polako i da uzivam. Sto kasnije pocnem imacu vise prevedenih epizoda, 😃

priznaj da cekas mene 😉😆😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

http://www.youtube.com/watch?v=7lEKuBiu_ZA&feature=youtu.be&app=desktop

koje nebuloze on snima 😕
sad postao i specijalac
sigurno i bombu umije deaktivirati,sta je to,ocas posla prerezes zicu i gotovo 😎
Dal,ima li nesto zanimljivo u ovom intervjuu

Pa kao sto vidim da znate,😆 radi se o snimanju sekvence sa teroristom i atentatorom koji ce postaviti bombu. Siv kao kolektor je zaduzen za obezbedjenje i docek visokog politickog funkcionera i sa celom svojom porodicom prisustvuje svecanosti..ali dok porodica uziva u programu ,on je zaduzen za obezbedjenje..Sid jos kaze kako je uzivao u snimanju te sekvence i da voli akcione uloge ,kao i da ga od jedne pesme (pretpostavljam da je iz akcionog filma) podilaze zmarci po telu..
To je ukratko..😆

Hvala ti 😛

Njega podilaze zmarci od pesme jako osecajno u pm

Radi se o pesmi za dan nezavisnosti Indije..mozda zato..😆

kad prije 😲 ko juce su snimali epizode za DN
pa zaba "gura" vec drugu sezonu u bv 🤢
Jos malo pa ce biti duze od Prats u BV 🤢

Nego, prihvati li nju publika konacno, ili ne? Nesto vec duze vreme nema clanaka sa njenim intervjuima u kojima je publika prihvata. Kad malo bolje razmislim njenih intervjua nema uopste.

ma ko ce znati da li uopste i daje intervjue 🤢
rejting im nikad nije bio gori,valjda im je to dokaz da nije prihvacena
vidis kad im romantika sa zabom ne upali odmah se uhvate bombi i terorista 😆😆

Da, to im je sigurica..neki lik umre, neko ispadne heroj, samo jos neku mucenicu da nadju i pogodak..🤢
nasli su 😃 vratila se Gauri,hoce da se uda za Jagija 😆
i tako opet ljubavni trougao 🤢

Auuu hoce zena da se uda!? Pa to smo vec videli. I prosli put je bilo tako. Mogu li oni smisliti nesto novo? l kad su je vec vaskrsli da su bar neku iole pristojnu pricu smislili 😕
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

I ja cu je gledati ponovo cim odgledam Virata i Dziviku. Sad sam blizu polovine. Ne zurim. Odgledam epizodu dve radnim danom, vikendom nesto vise.
Imam zelju da IPKKND gledam sa kvalitetnim prevodom polako i da uzivam. Sto kasnije pocnem imacu vise prevedenih epizoda, 😃

Znas kako...ne bih da te plasim ali ovi sa sajta imaju mnogo problema sa zabranama, reklamama, brisanjima epizoda ili uopste mogucnosti da pokrenu stranicu..znas sta se desilo sa starim sajtom,sta da ti pricam..Ja nekako ne smem da rizikujem..
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kada bi meni dali da napisem scenario za Majru, po ugledu na sebe..e..to bi bio pravi hit garantovano..😆 A i bilo bi mnogo realnije nego ovo sada.. Zamisli,on je isteruje,ona upo*no ostaje u kuci kod nepoznatih ljudi, opseda ih, setka se u minicima i ponasa kao deriste..Njega navodno mrzi i vredja ,ali ipak ostaje tu ,u njegovoj rodjenoj kuci..A on tek..toliko dobro je odglumio odbojnost prema njoj da definitivno znamo da nema osecanja prema njoj vec je dozivljava kao nezeljenog gosta, kao utvaru koja skrnavi uspomenu na njegovu izgubljenu ljubav i srecu... Dok dete,koje nije upoznalo majku, prihvata nepoznatu zenu jer lici na njegovu majku i patoloski se vezuje za nju..nebuloza..😕

pa vidis da kopiraju IPKKND
I Kushi se nije dala otjerati a ASR je nije podnosio
Daltoni thumbnail

Auuu hoce zena da se uda!? Pa to smo vec videli. I prosli put je bilo tako. Mogu li oni smisliti nesto novo? l kad su je vec vaskrsli da su bar neku iole pristojnu pricu smislili 😕

A koja je prica ? Jer Gauri ima dete sa Jagijem..zasto se vratila ? Znate li ?😲
Daltoni thumbnail

pa vidis da kopiraju IPKKND
I Kushi se nije dala otjerati a ASR je nije podnosio

Ma oni to rade jer moraju nekako spojiti glavne likove na istoj lokaciji, verovatno zbog budzeta..Umesto da snimaju na nekim lokacijama ,sa drugim glumcima, recimo da odu u diskoteku,ili na neku zabavu, ili trzni centar, putovanje..njima se prica vrti oko kuhinje u haveli...🤢

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Gledate li Rangrasiju? Sta kazete na Majru i ova nova desavanja? Ima li sanse da serija opstane?

Ako uskoro ne pokrenu pricu...😕 za sad im nesto i ne ide najbolje..
pa ne moze Rudi sam nositi seriju 😃

Nije do Sanaje ovog puta..scenario je dosta glup..Umesto da radnju guraju napred, u novu romanticnu pricu.., gledalac ima gorak ukus u ustima jer je Rudi izgubio zenu i ljubav svog zivota, i kad gleda Majru kao da izdaje Paro, pa i ne ocekujes nesto ,ako me razumes..
A njen lik je imao toliko potencijala..steta..opet su izgubili pravac..😕

koje nebuloze 🤢
ali sta drugo ocekivati od Colorsa
strucnjaci za zhbt stvari 😎

Da. Slazem se sa tobom. Mislim njen razlog da insistira na boravku u kuci je tako besmislen da je to suvisno i komentarisati. I Rudijeva reakcija je normalna za coveka koji i dalje voli svoju zenu. Imam osecaj da su sami sebe , ovim scenarijom , doveli u mat poziciju. Mislim da ce , sta god da smisle, da on pocne da se otvara prema njoj, biti bez veze i glupo. Ne znam. Zaista su imali sve opcije otvorene a oni su, sto kazes, napisali to totalno nerealno.
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail