STRUCK IN CASE 4.1.26
CASE IN COURT 5.1.26
Lokah fame Kalyani Priyadarshan cast opp Ranveer in Pralay
Ikkis flops at the box office
Sudha Chandran's spiritual encounter with Kaali Maa!
Kartik celebrates New Year with his GF
SRK explains the actual meaning of most misunderstood word "Jihad"
Started Rewatching Jodha Akbar and addicted once again.Hoping for S2
๐ ๐ ๐Pa kako tako Smeki? Vidis da ti "ljubimac" napreduje u karijeri ๐
Smeki samo da te obavestim, odgledala sam epizodu kad je Dzivika upala u rupu i stala u celjusti. Nema sanse da odgledam vise od 2 epizode . Toliko mi se prispava da ne mogu gledati. ๐
Ma caooo๐๐ ๐ ๐Pa kako tako Smeki? Vidis da ti "ljubimac" napreduje u karijeri ๐Pa ja to da ga ne urocim ๐
Sad ide epizoda kad ce joj trebati krv a Manvi nece da da i onda ce Virat da je natera da mu kaze sto,i ona ce mu reci da ima rak๐ญ
Jutros sam ustala u 7. Danas i sutra necu raditi pa cu valjda uspeti da odgledam koju epizodu ako ne zaspem ๐Kako su ti zaova i beba?
Smeki samo da te obavestim, odgledala sam epizodu kad je Dzivika upala u rupu i stala u celjusti. Nema sanse da odgledam vise od 2 epizode . Toliko mi se prispava da ne mogu gledati. ๐Sad ide epizoda kad ce joj trebati krv a Manvi nece da da i onda ce Virat da je natera da mu kaze sto,i ona ce mu reci da ima rak๐ญJutros sam ustala u 7. Danas i sutra necu raditi pa cu valjda uspeti da odgledam koju epizodu ako ne zaspem ๐Kako su ti zaova i beba?Odgledaj do te epizode kad mu kaze,uh za plakanje je koliko je tuzno i stresno i onda pocinje njihova borba,i njegova pozrtvovanost to je savrseno.Bolje su hvala bogu,evo bas sad idem da joj nosim rucak.Bice sve dobro nadam se๐
Ma caooo๐๐ ๐ ๐Pa kako tako Smeki? Vidis da ti "ljubimac" napreduje u karijeri ๐Pa ja to da ga ne urocim ๐๐ ๐ ๐ A mozes i da pljucnes tri puta , da ne cuje zlo ๐Da Nado๐ kad ja pljucnem ,karijera ima da mu bude stalno u usponu