Returning of the written off #57 Invited only - Page 30

Created

Last reply

Replies

1k

Views

57k

Users

6

1.9k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Razmisljam ja o njoj nije da ne razmisljam ali ovo me nostalgija drma za morem . Eto to je
Koliko ja znam u hotelu u kome je odsela nema net i rekla je da telefon nece ni koristiti. Mozda se u povratku uspe javiti iz Francuske ili Italije. Ako bude mogla javice se ona tebi.

Pretpostavila sam da nema net 😕...nema veze, javice se kad moze..😎
Daltoni thumbnail

Jasno. Neka se znoji ko mora. 😆
Ma kakav vikend. Ide svaki dan. Evo pogledaj.

On je i ovako prebogat, nije mi jasno zasto uopste glumi..
A sto se nove serije tice, mozda je njegov lik samo jedan od glavnih,pa zato kaze da ima vise vremena..

Daltoni thumbnail

Cim je sparno zna se. Grmljavina obavezna 😕
Ne znam samo kako ce Smeki. Ovo vreme ce i dalje biti i promenljivo i nestabilno.

Da, kako ce ona 😕 A ja kad pisem o vremenu kod mene,podrazumeva se da je isto ili slicno kod Smeki jer smo nas dve na pola sata kolima..
Daltoni thumbnail
Evo Smeki, ako bas budes morala da ides u hitnu,svrati kod mene 😆
15:51, 23.07.2014.

Na pohovan mozak i kembie - u "Hitnu pomo"

Autor S. Janakovi Izvor June vesti | Ni
Plakat-Hitna-Pomoc
  • Hodnik-Mace
  • Plakat-hitna
  • Meni-Mace
  • Ulaz-Hitna
  • kafana "Mae"
  • kafana "Mae"

Restoran sa teleom glavom i juneim repovima u zgradi Hitne pomoi? Veina ljudi to smatra nemoguim. Ipak, u Niu se kuvani specijaliteti i rotilj nude ba na ovako neobinom mestu za restoran.

Od otvaranja pre mesec i po dana, u "Mae" uglavnom dolaze lekari, sestre i tehniko osoblje Hitne, ali je restoran otvoren za sve goste, pogotovo "dobre i lepe", pria njegov vlasnik Milorad or'evi, dugogodinji niki ugostitelj.

Ugostitelj
Gostoprimstvo na prvom mestu

Ono to bi goste moglo da odbije od elje da probaju orbice, pohovane kembie, gula, nicle, pohovan mozak, sve vrste rotilja, teleu glavu, junee repove i salate, jeste to to se do restorana na drugom spratu zgrade Hitne pomoi stie istim hodnicima kroz koje jure lekari spasavajui ivote pacijenata.

Ako reite da tamo odete na ruak, mogue je da vas na putu do prostorije du hodnika na drugom spratu zaustave lekari i pitaju koga traite ili ta vam treba, jer ni sami jo nisu navikli na injenicu da je restoran otvoren za sve.

Me'utim, kad kaete gde ste krenuli, pokazae vam kuda da idete, mada e vas na cilj voditi i strelice i plakati koji su uz stepenice izlepljeni jo od samog ulaza.

Njima se u "Mae" poziva na "proveru gostoprimstva" i hranu sa "povoljnim cenama".

- Tu je do pre 2 godine postojala kantina samo za zaposlene, a ja sam na savet prijatelja lekara odluio da otvorim restoran za sve goste. Glavni gosti jesu medicinari koji ovde uju razglas, pa kada ih pozovu zbog hitnog sluaja, odmah bee i idu da rade, a ja im ostatak ruka uvam - pria or'evi.

Teleca-glava
Telea glava i junei repovi, najee zahtevi gostiju
Sa svojom kuvaricom odgovara na narudbine iz razliitih klinika jer se vest o kvalitetu hrane brzo proula me'u kolegama.

Da restoran otvori u zgradi "Hitne" nateralo ga je to to za svoju prvu kafanu, koja je 24 godine radila na Bulevaru Nemanjia, mora da uz sve manji promet plaa skupu zemljarinu, dok ga mesena renta Hitnoj kota neto manje.

- Sutina je sledea: ne moemo vie da ekamo da posao sam do'e. Dolo je vreme da ovek mora sam da se za njega bori, kao to se borim ja sada. Bilo je drugo vreme kad sam nekad radio u drutvenoj firmi - pria ovaj ugostitelj,

Kuhinja
Bogat meni iz kompletno opremljene kuhinje
Iako medicinske radnike, zbog nekih prohteva o kojima nije eleo detaljnije da govori, naziva "komlikovanom felom", kae da su ipak "disciplinovani" jer u radno vreme ne trae i ne piju alkohol.

- Za vreme radnog vremena niti trae, niti piju. Dodue, meni i njihov direktor kae da im ne dajem pie, a ja mu kaem da nisu maloletni. Ne bih mogao da im zabranim ako potrae, znaju ta smeju, a ta ne - kae vlasnik "Maeta".

Stalne muterije tog restorana povremeno svrate i u novi restoran, a miris tenosi za dezinfekciju koji se osea u svakoj zdravstvenoj ustanovi i povremeni prizori pacijenata na nosilima ispred ulaza u zgradu, ne smanjuju im apetit.

ansu da zaradi or'evi vidi u ideji da hranu priprema za bar dve stotine zaposlenih u Hitnoj, ali i radnike novog Klinikog centra ija je izgradnja u blizini tek poela.

Gosti, kae on, u "Mae" mogu i bez zdravstvene knjiice.

Pogled-Mace
Pogled iz kafane
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da, kako ce ona 😕 A ja kad pisem o vremenu kod mene,podrazumeva se da je isto ili slicno kod Smeki jer smo nas dve na pola sata kolima..

Kako moram 🤢danas za razliku od juce nije lose ali je sparno i tesko se dise ,popodne opet kisa.😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Evo Smeki, ako bas budes morala da ides u hitnu,svrati kod mene 😆
15:51, 23.07.2014.

Na pohovan mozak i kembie - u "Hitnu pomo"

Autor S. Janakovi Izvor June vesti | Ni
Plakat-Hitna-Pomoc
  • Hodnik-Mace
  • Plakat-hitna
  • Meni-Mace
  • Ulaz-Hitna
  • kafana "Mae"
  • kafana "Mae"

Restoran sa teleom glavom i juneim repovima u zgradi Hitne pomoi? Veina ljudi to smatra nemoguim. Ipak, u Niu se kuvani specijaliteti i rotilj nude ba na ovako neobinom mestu za restoran.

Od otvaranja pre mesec i po dana, u "Mae" uglavnom dolaze lekari, sestre i tehniko osoblje Hitne, ali je restoran otvoren za sve goste, pogotovo "dobre i lepe", pria njegov vlasnik Milorad or'evi, dugogodinji niki ugostitelj.

Ugostitelj
Gostoprimstvo na prvom mestu

Ono to bi goste moglo da odbije od elje da probaju orbice, pohovane kembie, gula, nicle, pohovan mozak, sve vrste rotilja, teleu glavu, junee repove i salate, jeste to to se do restorana na drugom spratu zgrade Hitne pomoi stie istim hodnicima kroz koje jure lekari spasavajui ivote pacijenata.

Ako reite da tamo odete na ruak, mogue je da vas na putu do prostorije du hodnika na drugom spratu zaustave lekari i pitaju koga traite ili ta vam treba, jer ni sami jo nisu navikli na injenicu da je restoran otvoren za sve.

Me'utim, kad kaete gde ste krenuli, pokazae vam kuda da idete, mada e vas na cilj voditi i strelice i plakati koji su uz stepenice izlepljeni jo od samog ulaza.

Njima se u "Mae" poziva na "proveru gostoprimstva" i hranu sa "povoljnim cenama".

- Tu je do pre 2 godine postojala kantina samo za zaposlene, a ja sam na savet prijatelja lekara odluio da otvorim restoran za sve goste. Glavni gosti jesu medicinari koji ovde uju razglas, pa kada ih pozovu zbog hitnog sluaja, odmah bee i idu da rade, a ja im ostatak ruka uvam - pria or'evi.

Teleca-glava
Telea glava i junei repovi, najee zahtevi gostiju
Sa svojom kuvaricom odgovara na narudbine iz razliitih klinika jer se vest o kvalitetu hrane brzo proula me'u kolegama.

Da restoran otvori u zgradi "Hitne" nateralo ga je to to za svoju prvu kafanu, koja je 24 godine radila na Bulevaru Nemanjia, mora da uz sve manji promet plaa skupu zemljarinu, dok ga mesena renta Hitnoj kota neto manje.

- Sutina je sledea: ne moemo vie da ekamo da posao sam do'e. Dolo je vreme da ovek mora sam da se za njega bori, kao to se borim ja sada. Bilo je drugo vreme kad sam nekad radio u drutvenoj firmi - pria ovaj ugostitelj,

Kuhinja
Bogat meni iz kompletno opremljene kuhinje
Iako medicinske radnike, zbog nekih prohteva o kojima nije eleo detaljnije da govori, naziva "komlikovanom felom", kae da su ipak "disciplinovani" jer u radno vreme ne trae i ne piju alkohol.

- Za vreme radnog vremena niti trae, niti piju. Dodue, meni i njihov direktor kae da im ne dajem pie, a ja mu kaem da nisu maloletni. Ne bih mogao da im zabranim ako potrae, znaju ta smeju, a ta ne - kae vlasnik "Maeta".

Stalne muterije tog restorana povremeno svrate i u novi restoran, a miris tenosi za dezinfekciju koji se osea u svakoj zdravstvenoj ustanovi i povremeni prizori pacijenata na nosilima ispred ulaza u zgradu, ne smanjuju im apetit.

ansu da zaradi or'evi vidi u ideji da hranu priprema za bar dve stotine zaposlenih u Hitnoj, ali i radnike novog Klinikog centra ija je izgradnja u blizini tek poela.

Gosti, kae on, u "Mae" mogu i bez zdravstvene knjiice.

Pogled-Mace
Pogled iz kafane

Ono kao ubi me glava a ja trazim da me voze u hitnu u Nis ,i ako me pitaju sto ja kazem tamo ima izvrsna hrana😆 izbacili bi me kao kufer iz hitne ,i onako me vec svi znaju cim udjem spremaju iglu 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Karan Kundra: I aim to compete with Varun Dhawan and Sidharth Malhotra!

Tue, July 22, 2014 2:26pm UTC by PTIAdd first Comment
Karan Kundra: I aim to compete with Varun Dhawan and Sidharth Malhotra!
Yogen Shah
0

The television actor talks about his Bollywood debut and his latest show Fannah

Kitni Mohabbat Hai star Karan Kundra is now worried about being compared to other TV actors entering Bollywood and rather aims to compete with Varun Dhawan and Sidharth Malhotra.

Karan, 29, who made his Bollywood debut with Vikram Bhatt's Horror Story, feels there is no contest between him and his contemporaries on TV.

"I don't feel any competition with TV actors because I am already at par with them. In fact, I want to make myself able enough to compete with the Varun Dhawan and Sidharth Malhotra in the industry. That's my aim," Karan told PTI.

The small screen has seen many of its popular faces like Sushant Singh Rajput, Jay Bhanushali and Sidharth Shukla transitioning to Bollywood in recent times.

Karan, however, says he will continue to juggle between the two mediums.

The actor, who was last seen on TV in reality show Gumraah, is returning to fiction with a love story Fannah, where he plays the role of a vampire. He will also be seen in Dil Phire.

"This is a cool show and the role is very real. The time is of real characters, no one wants to watch nice and good people. My role has negative shades and is more relatable," he said.

The MTV show is a finite series of six months and might have more seasons if the first one works.

The actor, who is currently shooting for a Punjabi film, finds the concept of fixed duration shows great and thinks daily soaps are not cool anymore.

"Fannah is not a daily soap. Daily soaps are uncool and hectic. I like having time for myself. Actors on TV don't have a life, they only work, this is something I can't do and as I also do films, a finite series is manageable for me," he said.

Subscribe to me on YouTube

U pravu je covek..sto da snima po ceo dan kada i sa filmovima moze to isto da postigne uz mnogo vise slobodnog vremena..a za ovu seriju sa vampirima kaze da nije dnevna sapunica..da li to onda znaci da ce se prikazivati samo vikendom, ne kapiram..😕

Jasno. Neka se znoji ko mora. 😆
Ma kakav vikend. Ide svaki dan. Evo pogledaj.

On je i ovako prebogat, nije mi jasno zasto uopste glumi..
A sto se nove serije tice, mozda je njegov lik samo jedan od glavnih,pa zato kaze da ima vise vremena..

Kako zasto? Iz zadovoljstva, zabave, da ubije dosadu, da muva najbolje devojke ... Svaki razlog koji ti padne napamet sem zbog para. 😉 😃
I ja mislim da je tako. Na plakatu ih je petoro. Sigurno je tempo snimanja podnosljiv.
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Znam. Isto kao Drya i ja. 😛
Kad ono bese planiras za Prokuplje?
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Ono kao ubi me glava a ja trazim da me voze u hitnu u Nis ,i ako me pitaju sto ja kazem tamo ima izvrsna hrana😆 izbacili bi me kao kufer iz hitne ,i onako me vec svi znaju cim udjem spremaju iglu 🤣

Ma ni njima ne bi bilo lose. Dok tebe lece oni svrate u restoran 😆
nn027 thumbnail