Returning of the written off #56 Invited only - Page 16

Created

Last reply

Replies

1k

Views

40.6k

Users

5

3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Do koje epizode si stigla,ja sam sad odgledala 119 s prvodom i koliko je jasnije kad gledas tako,nego sporo postavljaju😕 sad se vracam na vencanje trenutno to gledam.Ne znam dokle je Dal stigla😛

Ja sam odgledala svadbu i sada gledam onaj deo kada je kuca u Rishikesu na aukciji..😕 Dakle kraj oktobra..

30,oktobar
A koja bi to epizoda po redu bila? Otprilike.
Mislim da je 283 epizoda,sad pocinje drama opet,oko Svamini bua 😕

😲 Smeki ja mislila da se ti zezas kad si rekla da ima 500 epizoda. Pa ima celo leto da gledam seriju i ko zna hocu li uspeti da je odgledam.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Do koje epizode si stigla,ja sam sad odgledala 119 s prvodom i koliko je jasnije kad gledas tako,nego sporo postavljaju😕 sad se vracam na vencanje trenutno to gledam.Ne znam dokle je Dal stigla😛

Ja sam odgledala svadbu i sada gledam onaj deo kada je kuca u Rishikesu na aukciji..😕 Dakle kraj oktobra..

30,oktobar
A koja bi to epizoda po redu bila? Otprilike.
Mislim da je 283 epizoda,sad pocinje drama opet,oko Svamini bua 😕

Odakle vadis te informacije..😲 Ti znas i koja je to epizoda po redu 👏 Jos koliko epizoda i kraj,molim te kazi mi ?😃

Bolje ti je da ne znas. Bice ti lakse 😆
Ma sta nasa Smeki ne zna? 😉
nn027 thumbnail

Ja sam stigla do 85. Dosadnjakovici su na medenom mesecu a ovi se zanimaju sa stricem. Pomazu mu da savlada problem sa mucanjem. Pa i ne zaostajem za tobom mnogo. 😃 Nocas cu sigurno odgledati 90.
A na starom sajtu ne gledas? Mislim da sam videla da tamo ima 127 epizoda.
Ne na starom ima 117 na novom 119 ne postavljaju vise na starom

Sad ce da je isteraju iz kuce ,ali se vraca😉

Eto, omanula sam za 10 epizoda. 😛
Ma blesava je totalno. Sad je stricu stavila dedu od kartona u prirodnoj velicini 😆
😲 Isterace je!? Kad je vracaju? Kad stric dobije slucaj?
Da kad stric dobije slucaj nece hteti da slavi bez nje,i ona se vraca hahaha
E pogodila sam. 😃 A jesi videla kako ga je vestica od sestre iskulirala? Nije htela da mu da blagoslov.
Hoce li i deda tada da je prihvati?
Hoce Nado svi ce joj se obradovati ali tetka ce opet biti rezervisana,kad god vidi nju i Virata dobije nalet ljubomore,mrznje sta li je vec to ne znam ni sama😕

Dobro je. Opet joj je lakse kad je deda prihvatio. Ona tetka je lujka totalna. 😕
Edited by nn027 - 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

After Bhairon (Anup Soni) and Sumitra (Smita Bansal), another key character " Basant tausa, played by Satyajit Sharma " will exit TV show Balika Vadhu. The actor's six-year-long association will end with his death on the show. Says he, "My character is going to be tossed out. The team had informed me about the track unofficially. It is likely to happen this month."
Ask him if he ever felt stagnant like his co-actors Anup and Smita, and he replies, "One does feel so. That's the nature of the business. When we started off, we didn't know that the show will become so popular and will last this long. Sometimes, stories dry up and characters reach a dead end."
ALSO READ: Jagya gets a new Gauri in Balika Vadhu

How did it feel when the decision to end the character was announced? "There are no hard feelings. That's how the medium works. One has to be mature enough to accept decisions taken in the interest of the show," he concludes.

Ode i Vasant.

Ma sjajno nema sta.Ubiti nego sta,glumci im beze glavom bez obzira,a oni jos izbacuju jednog od preostala tri lika posle preskoka,znaci ostaju samo Sureka i Sasank,to sad vise i ne mora da se zove mala nevesta,ladno da promene ime ,mozda i dobiju jos kojeg gledaoca na tu foru.😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Jel ovo ona bila na primijeri Sidovog filma ili se meni cini😲

Cini ti se,vidis u pozadini da pise 30-ti maj 😉 Znaci da je to premijera nekog drugog filma od pre...
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Ma sjajno nema sta.Ubiti nego sta,glumci im beze glavom bez obzira,a oni jos izbacuju jednog od preostala tri lika posle preskoka,znaci ostaju samo Sureka i Sasank,to sad vise i ne mora da se zove mala nevesta,ladno da promene ime ,mozda i dobiju jos kojeg gledaoca na tu foru.😆

Sad ce oni sa novom Gauri da naprave bum. 😕 Imam osecaj da ce to tek biti promasaj.
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Odakle vadis te informacije..😲 Ti znas i koja je to epizoda po redu 👏 Jos koliko epizoda i kraj,molim te kazi mi ?😃

Ukupno ima 510 epizode,znaci poslednja epizoda ti je 13 septmbar 2013😉 imas ti jos da gledas hahahahha,kriket mec izmedju Vadera porodice muska i zanska ekipa, izlet,Odlazak iz kuce Manvi i Virata,trudnoca i odlazak Manvi u Risikes tj napustanje Virata,takmicenje u pevanju,ihiii ima toga jos😆

Ja gledam na starsovom kanalu ,pokusavam da postavim link ali nece nesto😕
Edited by smeker - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Ukupno ima 510 epizode,znaci poslednja epizoda ti je 13 septmbar 2013😉 imas ti jos da gledas hahahahha,kriket mec izmedju Vadera porodice muska i zanska ekipa, izlet,Odlazak iz kuce Manvi i Virata,trudnoca i odlazak Manvi u Risikes tj napustanje Virata,takmicenje u pevanju,ihiii ima toga jos😆

Ja gledam na starsovom kanalu ,pokusavam da postavim link ali nece nesto😕

Sada sam gledala kada je Manvi izabrana na audiciji..Hoce li ona nastaviti sa tim ili ce odustati zbog Virata ? I sta ono rece, ona ce da ga ostavi i ode u Risikes,zasto pobogu ?

smeker thumbnail

Sada sam gledala kada je Manvi izabrana na audiciji..Hoce li ona nastaviti sa tim ili ce odustati zbog Virata ? I sta ono rece, ona ce da ga ostavi i ode u Risikes,zasto pobogu ?

Nastavice s tim jer ce je on podrzati ali ce novineri da ih zavade,pa ce oboje odustati od takmicenja da bi spasili brak.A otici ce zato sto ce joj Virat u ljutnji reci da mu je bitna ona i karijera i da mu dete sad ne treba,ona ce da se naljuti i otici ce ali on kad shvati koliko je pogresio ici ce da je moli e da vidis to ispiranje mozga sta mu radi hahahah sa lutkom bebom
smeker thumbnail
http://www.starplus.in/showrecaps.aspx?Page=2&sid=138
Evo ovde ima opis epizode i koliko epizoda ima

Ek Hazaaron Mein Meri Behna Hai - STAR Player

Edited by smeker - 11 years ago