Cisto iz radoznalosti jedno pitanje : Sta je bilo sa babom i gde su Sumi i Bajron, nisu ih valjda ubili u seriji ? 😲
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 5th Oct 2025 - WKV
GALATI HOGAYI 5.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 5, 2025 Episode Discussion Thread
GEETUs DEATH 6.10
Truth, lies and delusions of Geetanjali - A tribute from Gen4 pankhas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 6, 2025 Episode Discussion Thread
Twinkle taking dig at Alia?
What a joke this is!
♧Bigg Boss 9 Discussion Thread♧
Katrina Kaif copied Madonna, Mariah having a baby at 42
Baby girl it is 🩷 - Sshura Khan and Arbaaz are proud parents.
Armaan Drove G2 towards death (metaphorically)
Parivaar Ki Izzat!!!
SO mihir wants to leave Tulsi
Sunday Dhamaka: Who's the better dancer? Madonna, Shahid, or Hrithik?
Bring her in Gen 5
Cisto iz radoznalosti jedno pitanje : Sta je bilo sa babom i gde su Sumi i Bajron, nisu ih valjda ubili u seriji ? 😲
Novak Djokovic - Sampion sveta | Foto: Profimedia
Autor: A. O. | 06.07.2014 - 19:48:00h | Komentara: 0Pobedom nad Rozderom Federerom srpski teniser Novak Djokovic vratio se na tron prvog tenisera sveta, a u mecu koji je bio "za infarkt" uzivao je i sam vrh svetske estrade i moci!
Novak Djokovic - Sampion sveta | Foto: Profimedia
Novak Djokovic ponovo je sampion Vimbldona posle 2011. godine, pobedom nad Rozderom Federerom sa 6:7 (7), 6:4, 7:6 (4), 5:7, 6:4!Vimbldon: Djokovic srusio Federera, za novu titulu i povratak na prvo mesto Novak Djokovic je drugi put u karijeri osvojio titulu na Vimbldonu. I ne samo da je dosao do pehara na najprestiznijem turniru, srpski teniser je ponovo prvi na ATP rang listi. Sve to mu je uspelo zahvaljujuci trijumfu od 3:2 (6:7, 6:4, 7:6, 5:7, 6:4) nad velikim rivalom Rozderom Federerom, u finalu koje ce se prepricavati i koje je trajalo tacno cetiri sata
👏
I NENAD SAMPION WIMBLEDONA,ALI U MIKSU !
ZIMONJIC/STOSUR - MIRNYI/CHAN 6:4 6:2
Ostaje samo jos da pobedimo Amere u odbojci i da danasnji dan bude potpun 😃
Do koje epizode si stigla,ja sam sad odgledala 119 s prvodom i koliko je jasnije kad gledas tako,nego sporo postavljaju😕 sad se vracam na vencanje trenutno to gledam.Ne znam dokle je Dal stigla😛
Ja sam stigla do 85. Dosadnjakovici su na medenom mesecu a ovi se zanimaju sa stricem. Pomazu mu da savlada problem sa mucanjem. Pa i ne zaostajem za tobom mnogo. 😃 Nocas cu sigurno odgledati 90.A na starom sajtu ne gledas? Mislim da sam videla da tamo ima 127 epizoda.
Do koje epizode si stigla,ja sam sad odgledala 119 s prvodom i koliko je jasnije kad gledas tako,nego sporo postavljaju😕 sad se vracam na vencanje trenutno to gledam.Ne znam dokle je Dal stigla😛Ja sam stigla do 85. Dosadnjakovici su na medenom mesecu a ovi se zanimaju sa stricem. Pomazu mu da savlada problem sa mucanjem. Pa i ne zaostajem za tobom mnogo. 😃 Nocas cu sigurno odgledati 90.A na starom sajtu ne gledas? Mislim da sam videla da tamo ima 127 epizoda.Ne na starom ima 117 na novom 119 ne postavljaju vise na staromSad ce da je isteraju iz kuce ,ali se vraca😉