Returning of the written off #56 Invited only - Page 14

Created

Last reply

Replies

1k

Views

40.6k

Users

5

3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Cisto iz radoznalosti jedno pitanje : Sta je bilo sa babom i gde su Sumi i Bajron, nisu ih valjda ubili u seriji ? 😲

Baba je jos tu koliko znam a Sumi i Bajron su otputovali za Ameriku cini mi se.
nn027 thumbnail

Svetski vrh zanemeo od emotivne poruke Djokovica!

Autor: A. O. | 06.07.2014 - 19:48:00h | Komentara: 0

Pobedom nad Rozderom Federerom srpski teniser Novak Djokovic vratio se na tron prvog tenisera sveta, a u mecu koji je bio "za infarkt" uzivao je i sam vrh svetske estrade i moci!

Novak Djokovic - Sampion sveta | Foto: Profimedia

Novak Djokovic ponovo je sampion Vimbldona posle 2011. godine, pobedom nad Rozderom Federerom sa 6:7 (7), 6:4, 7:6 (4), 5:7, 6:4!

Vimbldon: Djokovic srusio Federera, za novu titulu i povratak na prvo mesto Novak Djokovic je drugi put u karijeri osvojio titulu na Vimbldonu. I ne samo da je dosao do pehara na najprestiznijem turniru, srpski teniser je ponovo prvi na ATP rang listi. Sve to mu je uspelo zahvaljujuci trijumfu od 3:2 (6:7, 6:4, 7:6, 5:7, 6:4) nad velikim rivalom Rozderom Federerom, u finalu koje ce se prepricavati i koje je trajalo tacno cetiri sata

👏
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Autor: A. O. | 06.07.2014 - 19:48:00h | Komentara: 0

Pobedom nad Rozderom Federerom srpski teniser Novak Djokovic vratio se na tron prvog tenisera sveta, a u mecu koji je bio "za infarkt" uzivao je i sam vrh svetske estrade i moci!

Novak Djokovic - Sampion sveta | Foto: Profimedia

Novak Djokovic ponovo je sampion Vimbldona posle 2011. godine, pobedom nad Rozderom Federerom sa 6:7 (7), 6:4, 7:6 (4), 5:7, 6:4!

Vimbldon: Djokovic srusio Federera, za novu titulu i povratak na prvo mesto Novak Djokovic je drugi put u karijeri osvojio titulu na Vimbldonu. I ne samo da je dosao do pehara na najprestiznijem turniru, srpski teniser je ponovo prvi na ATP rang listi. Sve to mu je uspelo zahvaljujuci trijumfu od 3:2 (6:7, 6:4, 7:6, 5:7, 6:4) nad velikim rivalom Rozderom Federerom, u finalu koje ce se prepricavati i koje je trajalo tacno cetiri sata

👏

Kazem ti ja Nado ,svaka cast👏
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Kazem ti ja Nado ,svaka cast👏

Pala si mi na pamet vise puta u toku meca 😆
nn027 thumbnail

nn027 thumbnail

I NENAD SAMPION WIMBLEDONA,ALI U MIKSU !

ZIMONJIC/STOSUR - MIRNYI/CHAN 6:4 6:2

Ostaje samo jos da pobedimo Amere u odbojci i da danasnji dan bude potpun 😃

smeker thumbnail

Do koje epizode si stigla,ja sam sad odgledala 119 s prvodom i koliko je jasnije kad gledas tako,nego sporo postavljaju😕 sad se vracam na vencanje trenutno to gledam.Ne znam dokle je Dal stigla😛
nn027 thumbnail

Do koje epizode si stigla,ja sam sad odgledala 119 s prvodom i koliko je jasnije kad gledas tako,nego sporo postavljaju😕 sad se vracam na vencanje trenutno to gledam.Ne znam dokle je Dal stigla😛

Ja sam stigla do 85. Dosadnjakovici su na medenom mesecu a ovi se zanimaju sa stricem. Pomazu mu da savlada problem sa mucanjem. Pa i ne zaostajem za tobom mnogo. 😃 Nocas cu sigurno odgledati 90.
A na starom sajtu ne gledas? Mislim da sam videla da tamo ima 127 epizoda.
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja sam stigla do 85. Dosadnjakovici su na medenom mesecu a ovi se zanimaju sa stricem. Pomazu mu da savlada problem sa mucanjem. Pa i ne zaostajem za tobom mnogo. 😃 Nocas cu sigurno odgledati 90.

Ne na starom ima 117 na novom 119 ne postavljaju vise na starom

Sad ce da je isteraju iz kuce ,ali se vraca😉
nn027 thumbnail

Ne na starom ima 117 na novom 119 ne postavljaju vise na starom

Sad ce da je isteraju iz kuce ,ali se vraca😉

Eto, omanula sam za 10 epizoda. 😛
Ma blesava je totalno. Sad je stricu stavila dedu od kartona u prirodnoj velicini 😆
😲 Isterace je!? Kad je vracaju? Kad stric dobije slucaj?