Originally posted by: Nataly
Dobro vece my Bikinardo 🤗,
ja ovakva kakva jesam uvek sa devizom "sto na umu to na drumu" ( ovog puta se nadam da necu zato odmah da dobijem lanci, katanci i laserski zraci 😆 ) i sada otvoreno kazem da znam da je sve ovo gore napisano upuceno licno meni i samo meni...😛 poznavajuci te i voleci te takvu plemenitu kakva jesi, verujem da je napisano u tvojoj najboljoj nameri...😊 lepo si sve to napisala i 99% se slazem sa tobom a na onaj preostali 1% moram da dodam i moje pojasnjenje:
"Sida ne gledam u BV,zna se iz kog razloga..."
Niti ja Sida ne gledam u BV iz potpuno istih razloga kao i ti i bas iz tih istih razloga ne mogu da gledam Pratsie pored Kanwara jer ga ne podnosim isto kao sto ne podnosim ni Divu i kisele krastavce, kaktuse, zabe krastace i sve ostale ljigave zivotinje...🤢
"...moje je samo da ih i dalje volim istom snagom,jacinom,istom ljubavlju kao i do sad.Ja ne zelim da zapostavim mirisno cvece..."
I bas zato sto ih volim istom snagom, jacinom i istom ljubavlju kao i do sada i bas zato sto obozavam to mirisno cvece, zato i ne mogu da gledam Pratsie sa Kanwarom isto kao sto ne mogu da gledam Sida sa Toral...😔
Eto tako my Bikinardo 🤗 , nadam se da moja iskrenost nije bila isuvise iskrena i isto tako se nadam da mi niko nece zameriti na toj mojoj iskrenosti...😳
P.S: iako moja online-mama ❤️ oseca da gubi svoj online baby, ja se nadam da ce da prevede i moj post...🤗
Dobro vece Nataly😊
@bold -tebi i samo 😲tebi nije upuceno,da sam to zelela da posvetim samo 😲tebi sigurno nebi uradila na ovaj nacin,nego bi lepo ti poslala privatnu poruku.
Ovo sam uradila prvenstveno na novonastalu situaciju,povod je Prats nova serija,moja osecanja za koja neko nikad nije znao i moj stav i za ubuduce s' obzirom kao sto sam navela nikada se ovako nisam izrazavala vezano za SY itd u pisanoj formi.
Mozda je potsticaj upravo bio da sada napisem to sto sam i napisala videvsi da su mnogi poceli sa komenterima u vezi te nove serije i same nase Prats a i oni kojima se to i ne dopada sto sledi.
A da sam mislilaiskljucivo na tebe kada sam ovo sve pisala -taj post nisam-😳 jer ovo je pisala moja dusa u tom datom trenutku prvo na papiru pa posle otkucano ovde.
Moja dusa je pisala o mojoj istini,sagledavanju svega i o svima nama SY ovde koji imamo ista osecanja,misli,ljubav a i za one koji se i ne slazu sa nama. Kada kazem nama odnosi se na globalno-nas SY.
Moje namere su uvek ciste prema svima,iskrene do te mere da ne povredim nekoga,jer bi mene onda bolela moja iskrenost,kao nekada sto me i bolele .
Uvek glasam za iskrenost,istinu,ljubav i postenje.Cenim moralne ljudske vrednosti i uvek sledim Boziji put ,gde kaze:da izrecena istina nekad zna jako da zaboli,a pogotovu one koje te puno vole.
Zato neke istine trebaju biti precutane i koliko je takvih istina ostalo neispricanih to znaju oni koji vole.
----------------------------------------------
@bold- Ja nisam spomenula taj lik uopste ovde,niti bilo gde u nekom drugom kontekstu.
Iskljucivo sam naglasila da Sida ne gledam tamo jer je otisao iz te prelepe baste velicanstveni cvet.Znaci to je moj razlog,ja sam ih tu u toj basti upoznala i jako zavolela kao par SY a posto je jedan otisao ,ja ne mogu da gledam tu istu bastu gde je ostao drugi lepi cvet jer nema kome da siri svoje latice-mislila sam na Prats. U tom kontekstu sam i pisala ,ne misleci na tu doticnu gospodju uopste,
-------------------------------------------------
...Govoreci o novoj seriji u kojoj ce glumiti moj velicanstveni cvet Prats
Ja cenim svacije misljenje,a kako cu ja sa tim to je moja stvar,hocu li prihvatiti ili ne to misljenje. Ja sam za sebe-ja ,ne podlezem nicemu drugome, niti drugom.
Sve sto je napisano govori mnogo o nama kao licnostima...svako za sebe pise o sebi...a kako ce ko to sve shvatiti,razumeti,to je stvar svakog od nas.
------------------------------
Edit -error😕
Edited by Bikica - 11 years ago
1.4k