Somewhere, over the rainbow #1 (Members Only) - Page 63

Created

Last reply

Replies

1k

Views

104.6k

Users

12

4.2k

Frequent Posters

seetha74 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Dazzler Thumbnail
Posted: 11 years ago

A Romantic Ecstasy...The Euphoria Of Love !

Uvod---[Romanticni Zanos...Euforija ljubavi!!]

ON THE VERGE OF THE SURGE !! ANSH SS Part 4

http://www.youtube.com/watch?v=6crtsF9EgN0&sns=em

VM was prepared for us by Sai !

The creations were prepared by Manu !

My sincere thanks to both of my friends !

ON THE VERGE OF THE SURGE !! ANSH SS Part 4

Ponovo su zapoceli svoje putovanje prema cilju. Bili su samo poljubac daleko od potpunog ispunjenja...lebdeli su na krilima svojih snova koji su se oslikavali u njihovim ocima !

Stigli su do aerodroma u Jaipuru...sreli se sa Ministrom i detaljno prodiskutirali sve o Projektu navodnjavanja, i svim procedurama, kao i o najboljem nacinu kojim bi mogli da obezbede financijska sredstva i fondove za razvoj njihove regije !

Usli su u avion i Anandi je sela na sediste pored prozora...nakon sto su poleteli, Anandi je rekla: Vidis li Shiv kako su se ona mala sela dole, stisnula jedno uz drugo, izgledaju poput prekrasnih grozdova...kao da posmatramo prekrasnu saru...kao male tackice na zemlji !...

Stvarno? Daj da vidim...sa nevaljalim osmehom na usnama se nagnuo preko nje, pretvarajuci se da pokusava da vidi kroz prozor...i dok se naginjao, shvatila je sta je pokusavao da uradi...postalo joj je potpuno jasno..."Shiv! Sela se vise uopste ne vide...izgleda da smo se poeli u vise sfere, samo se oblaci vide, a njih mozes da vidis i sa svog sedista ! Smeseci se vragolasto sa primesom lazne ljutine...rekla mu je sapucuci !

Anandi, ti ne znas u kojem sam ja stanju...vec sam bio na oblaku broj devet...i cekao da pocne kisa !

U svakom slucaju, reci mi kada sela budu bila ponovo vidljiva...zelim da vidim sve te male skupine tokom celog naseg putovanja !" Kobajagi ljutito, okrenula je svoj pogled na drugu stranu i nasmijala se.

Romansa je izrazajan i zadovoljavajuci osecaj izazvan emocionalnom privlacnoscu jedne osobe prema drugoj, povezano s ljubavlju !

**********************************************************************************************

Stigli su u Delhi kao sto su obecali Ministru i dogovorili se da se sretnu sa njim u 2.30 popodne u hodnicima Severnog Bloka, kako bi se sreli sa FM, zavrsili sastanak i otisli u DC sa aerodroma.

Tamo su sreli Vinodove rodjake koji su se brinuli o njihovoj kuci...u medjuvremenu je Shiv pozvao Vinoda, svog prijatelja...

Zdravo Shiv ! Sada je ovde u Londonu 7.30 u jutro...ja i moja zena smo na putu za Pariz.

Svi nasi prijatelji te cekaju u koloniji Ministarstva Odbrane...Sarat , nas komsija je hteo da priredi veliku zabavu u tvoju cast...ceka te tamo da proslavite to sto si postavljen na tako vaznu funkciju, a takodjer i to sto si se ozenio ! On je sve pripremio za veceras uvece...budi spreman da se dobro provedes, momce...i Shiv, jesi li uzeo kljuceve od kola...slobodno ih koristi...i Mercedes i Skoda ti stoje na raspolaganju...oboje je u dobrom stanju sa punim rezervoarima...govorio je Vinod glasom punim uzbudjenja !

Vidi, dragi prijatelju, prvo moramo da se vidimo sa FM, i da dobijemo sto je vise moguce beneficija za nasu drzavu ! Onda mi je u planu obilazak grada i imam jos neke planove !"

Vinod je znao koliko je ozbiljan njegov prijatelj kada su u pitanju njegove radne obaveze...U medjuvremenu njegova zena Abhilasha je zgrabila telefon iz njegove ruke, i pocela da prica sa Anandi: Anandi...Bhabhi...ponasaj se kao da je to tvoja kuca...molim te koristi sve bez ikakvog ustezanja, i molim te posetite nasu vikendicu takodjer, koja je blizu Sainik farme ! Tamo mozes da vidis Dalije razlicitih boja, a posto je sada prolece, bit ce mnogo cvetova tamo...vas dvoje ste se tek vencali, ako postoji mogucnost, ostanite tamo nekoliko dana...hej, Anandi, vodi racuna...tamo su psi, jako opasni...zato prvo obavestite Mali (vrtlara) ...on ce da stavi pse na siurno mesto...i vidi...!

Nakon sto je zavrsila razgovor sa njom, Anandi je rekla: Shiv, da je ona ovde, kako bi to bilo lijepo! Tako je draga osoba !"

Oni su daleko odavde, zato ih volim !" posmatrala je kako su mu se usne iskrivile u osmeh i oci zasjajile...kako je izvlaci iz njene ukocenosti...i kako joj je sada sve teze da ostane daleko od njega...

Otvorila je kofer u spavacoj sobi i izvukla iz njega proletnji sari pastelne lila boje, sa laganom bluzom tamno zelene boje...dodala je poneki komad elegantnog nakita...ne previse...odlucila se za jednostavan izgled. Zelela je, ponosno, da se predstavi u najboljem svetlu !

Osvezila se i pozvala Shiva na rucak, koji je pripremila Vinodova tetka... osamnaestogodisnji decak Rana, clan posluge u kuci, trebao je da posluzi hranu, ali ga je Anandi zaustavila i pitala sta je sa njegovim ruckom...On joj je rekao da stanuje tu blizu i da je njegova majka vec sigurno pripremila rucak za njega, te da ce jesti nakon sto njih posluzi. Anandi ga je zaustavila i poslala da ide kuci i ruca ! Shiv je seo za sto i Anandi ga je posluzila sa Biryani i raita...i drugim specijalitetima...a kada je htela da se sama posluzi, Shiv je gurnuo njen tanjur na stranu i ocima joj pokazao da se posluzi iz njegovog tanjira. Ona je zatvorila ulazna vrata, i sela sa njim da ga hrani sa entuzijazmom...zavrsili su rucak i spremili se.

U medjuvremenu je Shiv proverio da li mu je vozacka dozvola u novcaniku, i obukao sivo odelo sa kravatom na prugice tirkizne i svetlo plave boje...Anandi je izasla napolje sa svojim velom na glavi, i mogla je da vidi odusevljen pogled u Shivovim ocima, prihvatila je pohvalu sa stidljivim osmehom...seli su u skodu i odvezli se pravo u Severni Blok na Raisina Hill da bi se sreli sa ministrom finansija.

CM i Shiv su izlozili svoj projekat sa cvrstim argumentima. CM se cesto obracao Anandi da objasni neke sitne detalje, u vezi demografije Jaitsera...sastanak je trajao dva sata...Ministar financija je bio impresioniran sa logicnim resenjima gorucih problema Rajastana, posebno kada je cuo Anandin predlog za optimalni razvoj vodenih resursa kojim bi se poboljsao razvoj celog kraja i obezbedilo potpuno koristenje prirodnih resursa, kao i mogucnost da se poboljsa nacin distribucije tekuce vode u celoj drzavi.

Dobili su ono sto su zeleli...velikodusni fondovi su osigurani za razvoj cele regije...CM i Shiv su bili impresionirani Anandinim nacinom komunikacije kojim je uspela da ubedi ministra, i da plasira poruku koju je zelela na efikasan nacin! Da bi proslavili uspeh, pridruzili su se CM u Prithviraj Road u New Delhiju i popili su caj sa njim i njegovim visokim gostima. Pre nego sto su otisli, Shiv je obacestio CM da planira da uzme dvodnevni odmor.

Anandi, hajdemo u kupovinu, prvo u parfumeriju u ulici Hamilton, gde mozemo da kupimo dobre parfeme i ostale stvari, ali seti se da moramo stici kuci do 8 uvece, jertreba da prisustvujemo zabavi u Klubu ministarstva odbrane ! Anandi je posmatrala velike zgrade i guzvu na ulici glavnog grada, i usla je u radnju ispunjenu raznim mirisima.Bila je zadivljena nekim oblicima bocica parfema, a neke se nije ni usudila dotaci...uzivajuci u lepim mirisima koji su je okruzivali. Shiv ju je zamolio da izabere miris za njega i ona je izabrala Chairman from Yves De Sistelle, a onda je on za nju izabrao nagradjeni klasicni parfem od Elizabeth Arden, Red Door !

Nakon kupovine vratili su se kuci i ponovo se osvezili.

U medjuvremenu su dobili poziv od Shivovog prijatelja Prithvi, koji je pozvao par da poseti njegovu majku. Anandi je obukla svetlo zeleni sari i izgledala je prekrasno u njemu. Po rubu sarija nalazio se vrlo delikatan rad sa sjajnim komadicima ogledala. Gornja polovina bordure na sariju imala je u sebi plavicasti odsjaj. Izgledala je ocaravajuce u tom sariju, koji je izabrala uglavnom zbog osvezavajuce svetlo zelene boje. Sljasteci efekti stakla po rubovima doprinosili su tome da sari izgleda glamurozno !

Bluza sa polu rukavima koju je nosila, bila je boje slonovace, sa laganim vezom po sebi. Anandi je upotpunila svoj izgled nakitom sa dragim kamenjem, visecim nausnicama, gomilom narukvica i jednim prstenom. Pustila je svoju valovitu kosu nepokrivenu, da slobodno pada sto je dodalo gracioznost njenoj prirodnoj lepoti.

Znao sam da je moja zena jako lepa, ali nisam nikada shvatio koliko je ocaravajuca u ovako klasicnoj odeci...neverovatno prekrasna...kakav osamucujuci prizor dostojanstva i gracioznosti !"

" Shiv, uvek me tako gledas...to je samo tvoja ljubav...rekla je zadirkujuci ga.

Shiv ju je zagrlio I pokusao da se mazi sa njom, ali se ona uz osmeh odmaknula od njega rekavsi mu: "Necu moci da sakrijem od tvojih prijatelja tragove tvoje ljubavi !"

"OK, znaci, kada se vratimo poslije zabave, mogu da ti pridjem, jer do jutra te nitko nece gledati, I nema potrebe da se osecas neprijatno !" prosaputao joj je Shiv u uvo sa nestasnim izrazom na licu.

Posli su u susednu kucu i upoznali se sa majkom Shivovog prijatelja, i tu su sreli Prithvi i ostale Shivove prijatelje. Vecina njih je bila visoko rangirana sa visokim obrazovanjem...svi su u pocetku znatizeljno posmatrali Anandi, prihvatajuci njeno graciozno prisutstvo...Svi su uocili njenu sofisticiranu jednostavnost...koja se retko sretala u sadasnje vreme ! Pritvina zena nije bila tu...otisla je u susedno selo da se vidi sa svojim roditeljima. Anandi je usla i sela sa Prithvinom majkom, na neko vreme, koja je naredjivala posluzi da izadje i posluzi vocni sok i kolace gostima. Anandi je uzela posluzavnik i sama ponudila sok gostima !

Nakon nekog vremena, svi su otisli u klub, Prithvi je tamo organizirao proslavu. Sedela je tamo neko vreme i druzila se sa njegovim prijateljima. Akash, Shivov prijatelj poveo je Anandi u zensko krilo i upoznao je sa svojom zenom Megha. Ona je upoznala Anandi sa svojim prijateljicama, koje su bile zauzete igranjem pokera za novac. Megha joj je ponudila mesto za stolom i pozvala je da ucestvuje u igri, dok su ostali bili zauzeti gledanjem u svoje karte. Anandi je uctivo odbila jer nije znala da se karta i izasla je napolje.

Prosetala se do bazena koji je bio u blizini i stajala tamo neko vreme, prohladni joj je povetarac prijao, uzivala je u tom blagom pozdravu prirode. Pozvala je Shiva na mobilni i rekla:"Ne osecam se ugodno ovde, sluze ne-vegetarijanski meni i alkohol. Zelim da se vratim kuci...Shiv je shvatio da se oseca neprijatno u toj atmosferi, i otpratio je Anandi kuci.Ona mu se izvinula sto nije uspela da se uklopi u njegovo drustvo, ali on ju je utesio govoreci: Sve je u redu, Anandi...mi smo svi kolege sa koledja, zelimo da izmenimo nasa iskustva i onda nije ni cudno sto si se osetila iskljucenom. Prithvijeva zena takodjer nije tu da ti olaksa boravak tamo...samo sam hteo da upoznas moje prijatelje na kratko...odmori se...od jutra si na nogama, putovanje, sastanci, kupovina, ja cu se vratiti sto pre budem mogao..." pozurio se natrag u klub!

Anandi se presvukla i izasla na verandu...pocela je da sece gore dole...Zvala je telefonom: Pooli! Pooli! Imam dobre vesti...dobili smo dobar deo fondova. Kako je u skoli? Cuj, slusaj me...idi da se vidis sa Neela, i ohrabri je. Njena je pomoc neophodna deci u selu...jos jedan ucitelj za nasu skolu...a kako je Gulli?

"Anandi, to je tako dobra vest...reci cu to svima. Opusti se draga, sve je u redu...Sresti cu se sa Neelon sutra. Kako je tvoj Collector Saab? Ne brini se za stvari ovde. Uzivaj u svom zivotu...toliko si patila sve ove godine...sada imas muza koji lici na princa, nemoj da oklevas Anandi ...budi srecna u njegovim rukama...podeli sa njim svu srecu, ti to zasluzujes, Anandi !" podrhtavao je od srece Poolin glas.

Razumem sto hoces da kazes, i da...uvek sam te smatrala za moju sestru Pooli, znas li to? Jako sam srecna uz njega...pokusavam da se prilagodim Shivu, da mu odgovaram u svakom smislu...Kako je moj Sandesh...kada budes isla da se sretnes sa Neelom, povedi i njega sa sobom, ucinit ces je srecnom...jos uvek je tuzna zbog gubitka svoga sina...Mi cemo se vratiti prekosutra. Dovidjenja !" I dalje se smesila razmisljajuci o Sandeshu...Poolin bi sin uvek skocio u njen zagrljaj, kad god bi je video...sladak decak...sa osmehom na usnama je nazvala Dadisa i obavestila je o obezbedjenim fondovima, i o njihovim planovima da se vrazte za dva dana !

Usla je unutra i sela da gleda televiziju. Oko ponoci se Shiv vratio sa partija...spavala je na sofi poput andjela...njene su oci izgledale poput lotosovih latica, tu je lezala prekrasna princeza shrvana snom, vec neko vreme. Potpuno obuzet lepotom kojom je zracila, tu ispred njega, pao je na kolena pred njom. Zacaranost je prestala kada se princeza probudila i ugledala ga tako blizu sebe. Sa osmehom je posla u spavacu sobu i pripremila mu pidzamu, ali ga je krajickom oka posmatrala. Nesto se izmenilo u njegovom ponasanju, pomalo je teturao dok je isao. Pogledala ga je upitno, a on je sakrio svoje lice i otisao u kupatilo.

Mislila je: Izgleda da se napio...mozda su ga njegovi prijatelji nagovorili...tracak straha se pojavio u njenim ocima...setila se kada je videla cika Vasanta , koji je postao nasilan kada bi popio...Pretvarala se da spava kada se vratio iz kupatila, i dok se presvlacio u pidzamu...posmatrao ju je. Znao je da ne spava...sa osmehom je seo na krevet i nezno je pomilovao po kosi, i sklonio pramen koji joj je pao na lice...sagnuo se i poljubio je u celo, rekavsi: Volim te Anandi ! Pozelela je da mu kaze to isto, ali joj je u mislima postojala mala sumnja...trenutno nije pri sebi,,,i dok je razmisljala o njemu zaspala je ponovo. On se ususkao pored nje i uzeo je u zagljaj, priljubivsi se uz nju...i posto se nije bunila, i on je utonuo u san !

Negde pred jutro, Anandi se probudila, i pokusala da ustane, ali nije mogla i shvatila je da se nalazi u Shivovom cvrstom zagrljaju...da bi uklonila miris alkohola, posprejala ga je sa mirisom koji je ona izabrala za njega prethodne veceri...omamljujuci muski miris...u jutarnjem polumraku njihove sobe, on je mirno spavao, cvrsto je prigrlivsi uz sebe...u njoj se probudila mala zelja...pozelela ga je celim srcem...stavila je svoje ruke oko njega...gledala ga je netremice dok su joj obrazi goreli, a snazna je zelja potpuno prozimala...gledajuci ga u lice rekla je: Shiv, ja te volim...ti si moj zivot." Kada je to izgovorila...u njoj se pojavila zelja da ga dotakne, nezno..i nije vise mogla da se suzdrzi...poljubila ga je u obraz...i polako krenula usnicama prema njegovim usnama...lagano ga ljubeci...dok je on cvrsto spavao, pod uticajem alkohola...Bila je iznenadjena promenama u svojim osecanjima...Oh, Boze ! Sta se to desava? Pocrvenela je i sakrila svoje lice zagnjurivsi ga u njegove grudi !

Cvrsto je verovala da Shiv nece nikada da sazna za to njeno ponocno ludilo...Sa osmehom u licu ponovo je utonula u san. Probudila se kasno toga jutra. Shiv je vec pripremio caj i doneo joj ga. Ona se osvezila i izasla iz kupatila zabrinutog izraza lica. Shiv joj je servirao vruci caj..! Dok je pila caj rekla je: Trebao si me ranije probuditi Shiv.

Sa zadirkujucim osmehom na licu on joj je rekao: Mora da si bila zauzeta cele noci radeci nesto" Sta si hteo time da kazes?" upitala ga je. Prodorno je gledajuci, rekao je Ukrala si nesto, ili bolje receno posedujes nesto moje, cini mi se sumnjicavo ga gledajuci podigla je upitno obrve.

Smeseci se pokazao joj je crvenu tocku na svom celu ...koju je zadrzao do sada ne bi li je pokazao njoj ! Skocila je sa sofe, i obrisala taj trag ljubavi sa njegovog lica ! Anandi, ali taj osecaj je i dalje ovde, to ne mozes da obrises...ajde, pokusaj ponovo...i ponovo, da ga obrises, kladim se da ne mozes ?!"

To se sigurno desilo dok sam spavala...pokusavala je da se izvuce upetljavsi se u sopstvene reci, a on je rekao: Da se to desilo dok si spavala, bilo bi sa ove strane, draga moja, a ne na celu, od jutros kada sam to ugledao, razmisljao sam...kako ti se lice sijalo, kako je prekrasan morao biti izraz tvoga lica... tada, priznaj svoju kradju" Zaokruzivsi svoje usne i glumeci ljutinu rekla je: Ja nisam lopov...dotakla sam moga muza i to je sve !" OH..ljubljenje je za tebe samo dodir ?! Dobro, dobro...zelio bih da osetim tvoj dodir opet i opet, molim te" rekao je, pokazujuci joj svoju romanticnu stranu...

Nastavit ce se

U sledecem delu: Setnja obalom reke Yamuna...nezaboravna poseta Taj Mahal-u---

Edited by SEETHA.K - 11 years ago
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Seetha 🤗 , this chapter is a balm for my soul...😭 thank you dear immensely...❤️
and a big thanks to Manu and Sai...🤗 waiting for the new chapter...

❤️SidYusha❤️ remain in my heart...😭 forever...❤️
ahilajkula thumbnail

Dobar dan Pratyusha i Siddharth ! Volimo vas uvijek i zauvijek do neba , zato to ste za nas simbol vjene , iste i izvorne ljubavi !

Hello Pratyusha and Siddharth! We love you always and forever , to heaven, because you are for us a symbol of eternal, pure and genuine love!

ahilajkula thumbnail

Dobar dan Pratyusha i Siddharth ! Volimo vas uvijek i zauvijek do neba , zato to ste za nas simbol vjecne , istinske i izvorne ljubavi !

Hello Pratyusha and Siddharth! We love you always and forever , to heaven, because you are for us a symbol of eternal, pure and genuine love!

Edited by ahilajkula - 11 years ago
ahilajkula thumbnail

Dobar dan Pratyusha i Siddharth ! Volimo vas uvijek i zauvijek do neba , zato to ste za nas simbol vjecne , istinske i izvorne ljubavi !

ahilajkula thumbnail

ahilajkula thumbnail

ahilajkula thumbnail

Pratyusha, zelim ti puno srece u novom projektu s prekrasnim mladim covjekom.

Pratyusha, I wish you luck in the new project with a wonderful young man.

ahilajkula thumbnail

ahilajkula thumbnail