Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
ENTRY INTO RESORT 22.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
New timslot of Show
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Znaci nisam jedina 🤣 i meni ide na zivce 🤢 ali zato Manvi obozavam a videces i zasto .Koliko je neobicna i svoja i koliko je njena i Viratova veza,brak jedinstvena bas mi se dopala ta otvorenost ,neizmerna ljubav,podrska,provokacije ,zadrikivanje ma bas su mi savrseni.Recimo jedan dogadjaj posli su na medeni mesec i on joj kaze da mu spakuje stvari a ona nece ni pod tacku razno u fazonu ja sam ti zena nek te spakuje Tarun sluga ,😆DOK JE ON RECIMO NJOJ SPAKAOVAO STVARI I JOS STAVIO RUZE U KOFER.Ali nije se naljutio na nju zbog toga .Ali zato Dzivika leti da sve bude pod konac Virenu.😡Ima i scena gde Virat posle veridbe kaze Manvi iz zezanja sad ces da me zoves Virat dji kao sto babi zove brata,ja ne razumem bas najbolje sta mu je Manvi odgovorila ali mu je bas odbrusla pred svima ,zato jedva cekam te epizode da se prevedu.Bas imaju zdrav odnos noramalan,kao da ne glume u Indijskoj seriji,znas ono stid,pa kao bezanje kao sto radi Dzivika i dok je stigne ode voz.Manvi bre njega zavodi provocira,izaziva.Prva bracne noci mu podmetnula medveda stavila ga na krevet i stavila mu maramu preko glave Vrat joj izjavulje ljubav a ona se smeje iza fotelje,A onda se kao naljuti na nju sto mu je pokvarila PBN,a u stvari on je hteo prvi da je zezne jer je poneo poklon i uplasio je .A posle svega toga sledi romantika i izjave ljubavi.☺️
Ti meni sada lepo preprica celu seriju..😆 A bas mi je drago sto i tebe nervira Dzivika,moci cemo zajedno da je ogovaramo..😈 Kako mi je bilo drago kada joj je cika Indar odbrusio uf,srce mi se namestilo..😊
Nisam bre celu ne zezaj 🤣 ali necu vise ovo je bilo samo da ti dam motivaciju za gledanje i bez prevoda😉Ja mogu Dziviku da ogovaram koliko hoces ide mi na zivce osim u jednom slucaju kad sam joj pruzila ruku ostalo sve je za nerviranje ,eto sad bi napisala i sta ali ne smem
🤣 Nemoj bolje, imam ja motivaciju i necu da prekidam seriju na pola sigurno..odgledacu je..Nego,znas li koliko epizoda ima ukupno ?
😲 😲 😲 izgubila sam volju i da pocinjem da gledam
PTI
Sunday, 29 June 2014 09:47 PM
New Delhi: Popular TV actress Kritika Kamra, who is the third contestant to be eliminated from 'Jhalak Dikhhla Jaa' today, says she does not know what led to her eviction from the seventh season of the celebrity dance reality show.
The 'Kitni Mohabbat Hai' actress got positive feedback for her performances from the judges be it her debut 3D act or Bollywood and Dandiya mix dance style. "I am clueless. I actually don't know what went wrong. I was really improving with my every performance on the show.
The elimination was shocking for me. Nevertheless, it was a good learning experience for me to be a part of the show. It was a great journey," Kritika told PTI. The 25-year-old actress was paired with choreographer Savio Barnes, was had a tough time in the past seasons to make partners like Bharti Singh and Meghna Malik match steps with him.
Kritika says she is feeling bad for her choreographer. "I think I had got one of the best choreographers on the show. He was patient and hard-working. He did his best for me. I am feeling sorry for him that he could not win the show because of me. For me, winning was not my goal. I just wanted to learn," she said.
Kritika was pitted against another TV actress Puja Bose for the face off on the Colors' show. After her last soap opera 'Kuch Toh Log Kahenge', Kritika took a break from TV for three years. She returned to the small screen as a host with show 'MTV Webbed'.
"I am not in hurry to sign a new project. I will take my time and will choose something which will help me grow as an actress. My stint in 'Jhalak' was also good as I learnt many new dance forms on the show. I will continue dancing and it will help me in sharpening my acting skills," she added.
'Jhalak Dikhhla Jaa' is now left with 10 celebrity contestants who will perform with their professional choreographer partners and will be judged by actress Madhuri Dixit, filmmaker Karan Johar and choreographer Remo D Souza.
😲 😲 😲 izgubila sam volju i da pocinjem da gledam