90,epi 😉
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
ENTRY INTO RESORT 22.9
MOOH KHUL GAYA 23.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
New timslot of Show
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Idi bre, pomislila sam da je opet Rasulo.😆
A sta reci za Rudija..☺️
Ja cu veceras ili sutra sve zajedno da odgledam..😉
Da Smeki,smejem se njihovim provalama, ali najjaci lik mi je Dabu, od njega isto placem od smeha..😆
Da zaboravila sam Dabua hahhaha,kakav lik neznam jesi gledala kako imitira Dziviku ja sam se iskidala od smeha.Mislim da to jos nije bilo u originalu skida njen glad onako njanjav.A Badi bidji je meni ekstra nisi dosla jos do tih epizoda ,kad Virat dodje u Risikes da natera Manvi da mu kaze da ga voli e tu mi je Badi bidji ekstra,ona i Virat u tandemu protiv cureli hahahha
Pa imitirao je ono kad ih je skrivao a one otisle na sastanak sa dr Mananom..Ali ono kad mesi roti i sprema u kuhinji pa mu prabaka kaze da nesto nije u redu sa njim..i situacija posle..plakala sam..🤣
85.epizoda😉
Opa bato👏 sta kazes sad ,da li je moj izbor serije bar malo skrenuo tvoje misli.Smejes li se Manvinim i babinm provalama kao ja😆 ja sam 99 tek nisam mogla danas mnogo😡
Da Smeki,smejem se njihovim provalama, ali najjaci lik mi je Dabu, od njega isto placem odDa zaboravila sam Dabua hahhaha,kakav lik neznam jesi gledala kako imitira Dziviku ja sam se iskidala od smeha.Mislim da to jos nije bilo u originalu skida njen glad onako njanjav.A Badi
Pa imitirao je ono kad ih je skrivao a one otisle na sastanak sa dr Mananom..Ali ono kad mesi roti i sprema u kuhinji pa mu prabaka kaze da nesto nije u redu sa njim..i situacija posle..plakala sam..🤣Da kad proverava da li voli devojcice ili decake hahahahah🤣
Da bas to.🤣 A ona Dzivika mi toliko ide na nerve da ne mogu da ti opisem..kolko ja mrzim takve zene,i u stvarnom zivotu a pogotovu u serijama..🤢
Pa imitirao je ono kad ih je skrivao a one otisle na sastanak sa dr Mananom..Ali ono kad mesi roti i sprema u kuhinji pa mu prabaka kaze da nesto nije u redu sa njim..i situacija posle..plakala sam..🤣