Returning of the written off #55 Invited only - Page 61

Created

Last reply

Replies

1k

Views

47.9k

Users

6

3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
http://www.indijskeserije.com/publ/serije_online/ek_hazaaron_mein_meri_behna_hai_2011/10-3-2

90,epi 😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Idi bre, pomislila sam da je opet Rasulo.😆

A sta reci za Rudija..☺️

😆 😆 😆
Znala sam.
Znaci da se upozorenja postavljaju samo za odredjenu osobu. Od sada na svako njeno pojavljivanje stavljam ☢️

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Ja cu veceras ili sutra sve zajedno da odgledam..😉

Ne znam kad cu stici. Mozda uspem i ja sutra da pogledam.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Da Smeki,smejem se njihovim provalama, ali najjaci lik mi je Dabu, od njega isto placem od smeha..😆

Da zaboravila sam Dabua hahhaha,kakav lik neznam jesi gledala kako imitira Dziviku ja sam se iskidala od smeha.Mislim da to jos nije bilo u originalu skida njen glad onako njanjav.A Badi bidji je meni ekstra nisi dosla jos do tih epizoda ,kad Virat dodje u Risikes da natera Manvi da mu kaze da ga voli e tu mi je Badi bidji ekstra,ona i Virat u tandemu protiv cureli hahahha
nn027 thumbnail

JA SAM ONO STO NESTAJE I POSTAJE

https://www.mudremisli.com/wp-content/uploads/2011/12/maslacak.jpg

Mozes me potraziti u sumi kraj potoka.
Skrivena sam u magli koja u praskozorja prekriva usnule obale.
Tada sam ono sto jesam. Niko me ne vidi. Svako me moze cuti. Niko me ne moze naci.
Ja zapravo ne postojim. Mozda bih htjela da budem zrak svjetlosti u tami, eho vjecnosti u prolaznom svijetu. Nisam sumnjiva, ali sumnjam da ce me neko otkriti.
Kada spokojni san savlada dijete, cuvam njegovu mirnocu, jer duh praznine uvijek vreba svoj plijen. Moje je da ga obuzdam i pokazem mu njegovo pravo lice.
Ja nemam lice, ali imam izraz.
Ne mogu da se pokrenem, ali pokrecem druge.
U stvarnosti ne postojim, ali me prizivaju da bi stvarnost zavarali.
Ponekad, u pricama kraj tople peci, budim dremljive slusaoce zanesene ljepotom izraza.
Nikad me niko nije vidio, ali me naslucuju.
Nikad me niko nece naci, ali me i dalje traze.
Sudbina mi je odredila samocu. Prihvatam je kao razumno dijete neispunjene zelje.
Vecina ljudi misli da mi je ime Tuga. Ne opirem se jer gomila uvijek grijesi. Moje ime cu saopstiti samo Tebi i onom ko uspe da se uspne na vrh grebena sa kojeg se vide more i pustinja.
Tragaoci plove, ili lutaju. Jedni se uljuljkuju znanjem. Drugima je znanje poljuljano. Za sve mene krive.
Cekam da se probude oni sto znaju i oni to misle da ne znaju, a znaju.
Tamo gdje se more i pustinja spajaju prepoznaces vjecnu obalu. Ja sam tanka lelujava linija koja se stalno pomijera.
Sada je trenutak da ti otkrijem svoje ime.
Ali prije toga, jos samo ovo da Ti kazem: "Ja sam ona sto nestaje i postaje".
Zovu me Masta.

Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Da zaboravila sam Dabua hahhaha,kakav lik neznam jesi gledala kako imitira Dziviku ja sam se iskidala od smeha.Mislim da to jos nije bilo u originalu skida njen glad onako njanjav.A Badi bidji je meni ekstra nisi dosla jos do tih epizoda ,kad Virat dodje u Risikes da natera Manvi da mu kaze da ga voli e tu mi je Badi bidji ekstra,ona i Virat u tandemu protiv cureli hahahha

Pa imitirao je ono kad ih je skrivao a one otisle na sastanak sa dr Mananom..Ali ono kad mesi roti i sprema u kuhinji pa mu prabaka kaze da nesto nije u redu sa njim..i situacija posle..plakala sam..🤣

smeker thumbnail

Pa imitirao je ono kad ih je skrivao a one otisle na sastanak sa dr Mananom..Ali ono kad mesi roti i sprema u kuhinji pa mu prabaka kaze da nesto nije u redu sa njim..i situacija posle..plakala sam..🤣

Da kad proverava da li voli devojcice ili decake hahahahah🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

85.epizoda😉

Opa bato👏 sta kazes sad ,da li je moj izbor serije bar malo skrenuo tvoje misli.Smejes li se Manvinim i babinm provalama kao ja😆 ja sam 99 tek nisam mogla danas mnogo😡

Da Smeki,smejem se njihovim provalama, ali najjaci lik mi je Dabu, od njega isto placem od
Da zaboravila sam Dabua hahhaha,kakav lik neznam jesi gledala kako imitira Dziviku ja sam se iskidala od smeha.Mislim da to jos nije bilo u originalu skida njen glad onako njanjav.A Badi

Da kad proverava da li voli devojcice ili decake hahahahah🤣

Da bas to.🤣 A ona Dzivika mi toliko ide na nerve da ne mogu da ti opisem..kolko ja mrzim takve zene,i u stvarnom zivotu a pogotovu u serijama..🤢
smeker thumbnail

Da bas to.🤣 A ona Dzivika mi toliko ide na nerve da ne mogu da ti opisem..kolko ja mrzim takve zene,i u stvarnom zivotu a pogotovu u serijama..🤢

Znaci nisam jedina 🤣 i meni ide na zivce 🤢 ali zato Manvi obozavam a videces i zasto .Koliko je neobicna i svoja i koliko je njena i Viratova veza,brak jedinstvena bas mi se dopala ta otvorenost ,neizmerna ljubav,podrska,provokacije ,zadrikivanje ma bas su mi savrseni.Recimo jedan dogadjaj posli su na medeni mesec i on joj kaze da mu spakuje stvari a ona nece ni pod tacku razno u fazonu ja sam ti zena nek te spakuje Tarun sluga ,😆DOK JE ON RECIMO NJOJ SPAKAOVAO STVARI I JOS STAVIO RUZE U KOFER.Ali nije se naljutio na nju zbog toga .Ali zato Dzivika leti da sve bude pod konac Virenu.😡

Ima i scena gde Virat posle veridbe kaze Manvi iz zezanja sad ces da me zoves Virat dji kao sto babi zove brata,ja ne razumem bas najbolje sta mu je Manvi odgovorila ali mu je bas odbrusla pred svima ,zato jedva cekam te epizode da se prevedu.
Bas imaju zdrav odnos noramalan,kao da ne glume u Indijskoj seriji,znas ono stid,pa kao bezanje kao sto radi Dzivika i dok je stigne ode voz.

Manvi bre njega zavodi provocira,izaziva.Prva bracne noci mu podmetnula medveda stavila ga na krevet i stavila mu maramu preko glave Vrat joj izjavulje ljubav a ona se smeje iza fotelje,
A onda se kao naljuti na nju sto mu je pokvarila PBN,a u stvari on je hteo prvi da je zezne jer je poneo poklon i uplasio je .A posle svega toga sledi romantika i izjave ljubavi.☺️
Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail

Ima jos imatacija njegovih ,kako Dzivika prica i zove Viren dji 😆😆😆