Dobro vece Jaco👏
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
BOOTH ROAMING 28.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 28, 2025 EDT
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Geetanjali to die?
And Janhvi gives another flop!!
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
101 ways to patau your pati
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
Dobro vece Jaco👏
Lipe moje🤗,ne mogu vise,savladao me umor 😕,odoh na spavanje ,laku noc vam❤️ i slatki sni 😛
Originally posted by: loveansh
Pa ja vas nema sanse da stignem. 😕😆Sta vi klopate pa ste ovako brze, morat cu poceti da vezbam, da mogu da drzim tempo...
Ovih dana u raznim medijima izlaze vesti kako na setu bivse nam serije vlada ledena atmosfera i cats fight (borba macaka) ova lazna diva je puna sebe i niko nije dobar za nju niti vredan da se sa njom druzi. I dok svi pricaju kako je ova glumica koja sada glumi Gangu jedno fino i druzeljubivo celjade, ova ostrokondja ni sa njom ne prica i ne komunicira. Evo mali saljivi postic na tu temu...da vam prenesem iz FC-a 😆😆😆
http://daily.bhaskar.com/article/ENT-TV-cold-war-on-the-set-of-balikawadhu-4604668-NOR.html
🤣 OMG, kakva urnebesna atmosfera na umirucoj Planeti, Hladni rat i borba macaka 🤣
Morada je izuzetno zadovoljstvo raditi tamo😆
🤣
Prvo smo culi da lazna diva ne komunicira privatno sa svojim partnerom u seriji 😲😆
Kazu da je izbila velika svadja na snimanju medenog meseca
Sada cujemo za ledeni odnos sa Sargun, lazna diva nije spremna da deli
Svi kazu da je Sargun vrlo draga osoba, ali je lazna diva rekla: Ne, hvala, ovo je moj show😉😆
A onda kao da hladni rat nije dovoljan, luzeri CVssmisljaju stalno nova neverovatna
desavanja, nadajuci se da ce TRP da poraste![]()
ali, djabe
I tako smo dobili Dadisaa kao Revolver Rani😆
Iako ja vise ne gledam tuu seriju, potpuno sam sigurna da ce CS (Shiv) biti taj koji ce da spasi babu iz zatvora (baba je ubila sina od onog Heth Singha koji je uvek maltretirao A), a ne Jagya, ko sto svi misle. Jer blizi se 14. Maj , kada Sidd treba da potpise novi ugovor 😃
I CVs ce mu napisati neku dobru ulogu (posto inace glumi fikus)...
Nadam se da ce dobro da razmisli i da se seti proslosti😉😆
Originally posted by: loveansh
Pa ja vas nema sanse da stignem. 😕😆Sta vi klopate pa ste ovako brze, morat cu poceti da vezbam, da mogu da drzim tempo...
Ovih dana u raznim medijima izlaze vesti kako na setu bivse nam serije vlada ledena atmosfera i cats fight (borba macaka) ova lazna diva je puna sebe i niko nije dobar za nju niti vredan da se sa njom druzi. I dok svi pricaju kako je ova glumica koja sada glumi Gangu jedno fino i druzeljubivo celjade, ova ostrokondja ni sa njom ne prica i ne komunicira. Evo mali saljivi postic na tu temu...da vam prenesem iz FC-a 😆😆😆
http://daily.bhaskar.com/article/ENT-TV-cold-war-on-the-set-of-balikawadhu-4604668-NOR.html
🤣 OMG, kakva urnebesna atmosfera na umirucoj Planeti, Hladni rat i borba macaka 🤣
Morada je izuzetno zadovoljstvo raditi tamo😆
🤣
Prvo smo culi da lazna diva ne komunicira privatno sa svojim partnerom u seriji 😲😆
Kazu da je izbila velika svadja na snimanju medenog meseca
Sada cujemo za ledeni odnos sa Sargun, lazna diva nije spremna da deli
Svi kazu da je Sargun vrlo draga osoba, ali je lazna diva rekla: Ne, hvala, ovo je moj show😉😆
A onda kao da hladni rat nije dovoljan, luzeri CVssmisljaju stalno nova neverovatna
desavanja, nadajuci se da ce TRP da poraste![]()
ali, djabe
I tako smo dobili Dadisaa kao Revolver Rani😆
Iako ja vise ne gledam tuu seriju, potpuno sam sigurna da ce CS (Shiv) biti taj koji ce da spasi babu iz zatvora (baba je ubila sina od onog Heth Singha koji je uvek maltretirao A), a ne Jagya, ko sto svi misle. Jer blizi se 14. Maj , kada Sidd treba da potpise novi ugovor 😃
I CVs ce mu napisati neku dobru ulogu (posto inace glumi fikus)...
Nadam se da ce dobro da razmisli i da se seti proslosti😉😆
In Star Plus Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Ek Baar Phir we had seen that Astha suggests Shlok to celebrate Anjali's birthday. She believes that Jyoti will visit the house to wish Anjali. Niranjan asks Shlok to decide upon the same. Anjali rebukes Astha for celebrating her birthday. Shlok informs Anjali that Niranjan has agreed to celebrate her birthday. However, he does not wish Anjali. Anjali recalls her parents, and repents for troubling them.
Now in it's upcoming episodes, Aastha will stand up for Jyoti and will call the police when Niranjan asks her to go back to Abhay's house. Abhay will be taken away by the police leaving Niranjan extremely angry. Tired of the differentiation in footwear, Aastha tampers with the shoe rack and it falls just when Niranjan is about to wear his shoes. Aastha will mix the footwear of men and women leaving Nirajan extremely angry.Aastha will try to make Anjali jealous by asking Kalindi to get nutritious laddoos for Jyoti.
Further, Aastha will get a little nervous when Shlok tries to take their marriage to the next level and she will share her inhibitions with Jyoti. Shlok will fake an illness to stay back in the house with Aastha while the entire family will plan to leave for the temple.Shlok will plan a surprise for Aastha but Aastha will make him look for her in the entire house by leaving clues for Shlok.