Favourite soaps (invited only) #16 - Page 16

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

74.2k

Users

6

3.8k

Frequent Posters

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Jeca

Dobro vece Medena 🤗

Dobro vece Jaco👏
MimaN thumbnail

Originally posted by: kop93

Lipe moje🤗,ne mogu vise,savladao me umor 😕,odoh na spavanje ,laku noc vam❤️ i slatki sni 😛

😛😛 nocka Kopice mirni sni kucamo se sutra ako nam Jecili dozvoli
MimaN thumbnail

Originally posted by: Jeca

Znas ti sta cu 😎

Patuljci poima nemaju 😎
Mima ima pojma 😃

Jok jok
MimaN thumbnail
laku noc dusice Mima odlazi u svijet snova a vama koji ostajete ugodno caskanje
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Pa ja vas nema sanse da stignem. 😕😆Sta vi klopate pa ste ovako brze, morat cu poceti da vezbam, da mogu da drzim tempo...

Ovih dana u raznim medijima izlaze vesti kako na setu bivse nam serije vlada ledena atmosfera i cats fight (borba macaka) ova lazna diva je puna sebe i niko nije dobar za nju niti vredan da se sa njom druzi. I dok svi pricaju kako je ova glumica koja sada glumi Gangu jedno fino i druzeljubivo celjade, ova ostrokondja ni sa njom ne prica i ne komunicira. Evo mali saljivi postic na tu temu...da vam prenesem iz FC-a
😆😆😆

http://daily.bhaskar.com/article/ENT-TV-cold-war-on-the-set-of-balikawadhu-4604668-NOR.html

🤣 OMG, kakva urnebesna atmosfera na umirucoj PlanetiSmilies graphics, Hladni rat i borba macaka 🤣
Morada je izuzetno zadovoljstvo raditi tamo
Smilies graphics 😆 Smilies graphics 🤣

Prvo smo culi da lazna diva ne komunicira privatno sa svojim partnerom u seriji
😲😆
Kazu da je izbila velika svadja na snimanju medenog meseca

Sada cujemo za ledeni odnos sa Sargun, lazna diva nije spremna da deli
Smilies graphics

Svi kazu da je Sargun vrlo draga osoba, ali je lazna diva rekla: Ne, hvala, ovo je moj show😉😆

A onda kao da hladni rat nije dovoljan, luzeri CVsSmilies graphics smisljaju stalno nova neverovatna
desavanja, nadajuci se da ce TRP da poraste
Smiley with sign smileys Smiley with sign smileys ali, djabe Smiley with sign smileys

I tako smo dobili Dadisaa kao Revolver Rani Cowgirl graphics😆

Iako ja vise ne gledam tuu seriju, potpuno sam sigurna da ce CS (Shiv) biti taj koji ce da spasi babu iz zatvora (baba je ubila sina od onog Heth Singha koji je uvek maltretirao A), a ne Jagya, ko sto svi misle. Jer blizi se 14. Maj , kada Sidd treba da potpise novi ugovor 😃
I CVs ce mu napisati neku dobru ulogu (posto inace glumi fikus)...

Nadam se da ce dobro da razmisli i da se seti proslosti
Rabbits graphics😉😆

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Pa ja vas nema sanse da stignem. 😕😆Sta vi klopate pa ste ovako brze, morat cu poceti da vezbam, da mogu da drzim tempo...

Ovih dana u raznim medijima izlaze vesti kako na setu bivse nam serije vlada ledena atmosfera i cats fight (borba macaka) ova lazna diva je puna sebe i niko nije dobar za nju niti vredan da se sa njom druzi. I dok svi pricaju kako je ova glumica koja sada glumi Gangu jedno fino i druzeljubivo celjade, ova ostrokondja ni sa njom ne prica i ne komunicira. Evo mali saljivi postic na tu temu...da vam prenesem iz FC-a
😆😆😆

http://daily.bhaskar.com/article/ENT-TV-cold-war-on-the-set-of-balikawadhu-4604668-NOR.html

🤣 OMG, kakva urnebesna atmosfera na umirucoj PlanetiSmilies graphics, Hladni rat i borba macaka 🤣

😲😆

Smilies graphics

Svi kazu da je Sargun vrlo draga osoba, ali je lazna diva rekla: Ne, hvala, ovo je moj show😉😆

A onda kao da hladni rat nije dovoljan, luzeri CVsSmilies graphics smisljaju stalno nova neverovatna
Smiley with sign smileys Smiley with sign smileys ali, djabe Smiley with sign smileys

Iako ja vise ne gledam tuu seriju, potpuno sam sigurna da ce CS (Shiv) biti taj koji ce da spasi babu iz zatvora (baba je ubila sina od onog Heth Singha koji je uvek maltretirao A), a ne Jagya, ko sto svi misle. Jer blizi se 14. Maj , kada Sidd treba da potpise novi ugovor 😃

Rabbits graphics😉😆

Hahahahahhaha 🤣
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Laku noc Kopice⭐️ i Mima ⭐️

Jeco, drago mi je da ti se svideo moj saljivi postic i da te nasmejao. 😊

Odoh malo da cistim moj inbox, totalno sam zatrpana 😃

Vidimo se sutra, laku noc⭐️

Good night
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

😆😆😆

😲😆

Smilies graphics

Rabbits graphics😉😆

Hahahha 🤣 Love komentar ti je za desetku,stvarno si majstor za opisati situaciju na saljiv nacin na Titaniku punom rupa 👏🤣

Moras nam cesce navracati da izvjezbas brzinu,da uhvatis tempo😆
kop93 thumbnail
Sidharth Shukla is a night rider

Sidharth Shukla has a unique de-stress mantra " zipping through the roads of Mumbai on his bike in the middle of the night. We spotted him after one such ride, taking off his helmet for a breather. He told us he used to do this more often, along with his biker buddies. But, given his busy TV schedule now, he barely gets to do so these days. "It's a great way to unwind. But, whenever my friends plan something, I'm shooting. And so, I don't get a chance to go out with the gang anymore. I go solo these days," he says.
ALSO READ: 'Balika Vadhu' actor Sidharth Shukla goes missing in real?
Sid bought his first bike in 2005. "I dreamt of owning one since the time I saw Tom Cruise on his bike in Top Gun, that I watched with my sisters," he recounts. And has he considered the risks of living life on the edge? "It's safety first for me. I always have my helmet on and on long rides, my complete gear," he avers. We must say this Night Rider is a sensible speedster.

Edited by kop93 - 11 years ago
kop93 thumbnail
Izgleda da su do Slocka dosle nase zelje,pa ce pokusati ih ispuniti😃

Moze li neko prevesti ovo 😳

Shlok Tries To Take Their Marriage To The Next Level In Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Ek Baar Phir

In Star Plus Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Ek Baar Phir we had seen that Astha suggests Shlok to celebrate Anjali's birthday. She believes that Jyoti will visit the house to wish Anjali. Niranjan asks Shlok to decide upon the same. Anjali rebukes Astha for celebrating her birthday. Shlok informs Anjali that Niranjan has agreed to celebrate her birthday. However, he does not wish Anjali. Anjali recalls her parents, and repents for troubling them.

Now in it's upcoming episodes, Aastha will stand up for Jyoti and will call the police when Niranjan asks her to go back to Abhay's house. Abhay will be taken away by the police leaving Niranjan extremely angry. Tired of the differentiation in footwear, Aastha tampers with the shoe rack and it falls just when Niranjan is about to wear his shoes. Aastha will mix the footwear of men and women leaving Nirajan extremely angry.Aastha will try to make Anjali jealous by asking Kalindi to get nutritious laddoos for Jyoti.

Further, Aastha will get a little nervous when Shlok tries to take their marriage to the next level and she will share her inhibitions with Jyoti. Shlok will fake an illness to stay back in the house with Aastha while the entire family will plan to leave for the temple.Shlok will plan a surprise for Aastha but Aastha will make him look for her in the entire house by leaving clues for Shlok.