Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
DANDIYA NIGHT 26.9
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
DIL DOORMAT 27.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 27, 2025 || EDT
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 27th Sep 2025 - WKV
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Sabse Nalla Kaun in gen 4
Book Talk Reading Challenge: open to volunteers
Anupamaa 26 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Is noina mandira post plastic surgery?
70th Filmfare Awards Nominations
CID episode 81 - 27th September
Originally posted by: loveansh
Pa ja vas nema sanse da stignem. 😕😆Sta vi klopate pa ste ovako brze, morat cu poceti da vezbam, da mogu da drzim tempo...
Ovih dana u raznim medijima izlaze vesti kako na setu bivse nam serije vlada ledena atmosfera i cats fight (borba macaka) ova lazna diva je puna sebe i niko nije dobar za nju niti vredan da se sa njom druzi. I dok svi pricaju kako je ova glumica koja sada glumi Gangu jedno fino i druzeljubivo celjade, ova ostrokondja ni sa njom ne prica i ne komunicira. Evo mali saljivi postic na tu temu...da vam prenesem iz FC-a 😆😆😆
http://daily.bhaskar.com/article/ENT-TV-cold-war-on-the-set-of-balikawadhu-4604668-NOR.html
🤣 OMG, kakva urnebesna atmosfera na umirucoj Planeti, Hladni rat i borba macaka 🤣
Morada je izuzetno zadovoljstvo raditi tamo😆
🤣
Prvo smo culi da lazna diva ne komunicira privatno sa svojim partnerom u seriji 😲😆
Kazu da je izbila velika svadja na snimanju medenog meseca
Sada cujemo za ledeni odnos sa Sargun, lazna diva nije spremna da deli
Svi kazu da je Sargun vrlo draga osoba, ali je lazna diva rekla: Ne, hvala, ovo je moj show😉😆
A onda kao da hladni rat nije dovoljan, luzeri CVssmisljaju stalno nova neverovatna
desavanja, nadajuci se da ce TRP da poraste![]()
ali, djabe
I tako smo dobili Dadisaa kao Revolver Rani😆
Iako ja vise ne gledam tuu seriju, potpuno sam sigurna da ce CS (Shiv) biti taj koji ce da spasi babu iz zatvora (baba je ubila sina od onog Heth Singha koji je uvek maltretirao A), a ne Jagya, ko sto svi misle. Jer blizi se 14. Maj , kada Sidd treba da potpise novi ugovor 😃
I CVs ce mu napisati neku dobru ulogu (posto inace glumi fikus)...
Nadam se da ce dobro da razmisli i da se seti proslosti😉😆
Astha prilazi kod Anjali i kaze joj da podje sa njom, jer zeli da poprica sa njom. Anjali je pita o cemu se radi, zar sve ovo nije dovoljno? Astha: Ja znam da je ovo tvoja zelja, i ja sam zelela da ti je ispunim, podji samnom. Anjali: Ne zelim nigde da idem sa tobom. Abhaj ih cuje kako razgovaraju i pita se sta je to Astha naumila? Pomisli kako mora da izadje napolje i vidi sta to Astha zeli da pokaze Anjali.Jyoti stoji vani i ceka.Ugleda Abhaya i sakrije se.Astha: Obecajem da te necu prisiljavati, izvinit cu se i ti mozes da me grdis, ali podji sada samnom. Anjali: Zasto izlazis na straznji ulaz?
Abhay se pita gde su nestale? Anjali pita Asthu kuda je vodi? Astha: Nemoj nista pitati, samo podji samnom. Astha zove Jyoti i Jyoti se pojavi. Anjali je sokirana kada je ugleda.
Precap:
Abhay dovodi Jyoti u kucu i kaze pred svima da je Jyoti imala aferu sa Sidom i da ga je zato napustila. Svi su sokirani.
Izgleda da su do Slocka dosle nase zelje,pa ce pokusati ih ispuniti😃
Moze li neko prevesti ovo 😳Shlok Tries To Take Their Marriage To The Next Level In Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Ek Baar Phir
In Star Plus Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Ek Baar Phir we had seen that Astha suggests Shlok to celebrate Anjali's birthday. She believes that Jyoti will visit the house to wish Anjali. Niranjan asks Shlok to decide upon the same. Anjali rebukes Astha for celebrating her birthday. Shlok informs Anjali that Niranjan has agreed to celebrate her birthday. However, he does not wish Anjali. Anjali recalls her parents, and repents for troubling them.
U IPKKND-EBP videli smo da je Astha predlozila Shloku da proslave Anjalin rodjendan. Ona veruje da ce Jyoti doci kuci kako bi cestitala Anjali. Niranjan kaze Shloku da sam odluci o tome. Anjali zamera Asthi sto slavi njen rodjendan. Shlok obavestava Anjali da je Niranjan pristao da se proslavi njen rodjendan. Ipak, on ne cestita Anjali. Anjali se seca svojih roditelja, i zali sto im je pravila probleme.
Now in it's upcoming episodes, Aastha will stand up for Jyoti and will call the police when Niranjan asks her to go back to Abhay's house. Abhay will be taken away by the police leaving Niranjan extremely angry. Tired of the differentiation in footwear, Aastha tampers with the shoe rack and it falls just when Niranjan is about to wear his shoes. Aastha will mix the footwear of men and women leaving Nirajan extremely angry.Aastha will try to make Anjali jealous by asking Kalindi to get nutritious laddoos for Jyoti.
U sledecim epizodama, Astha ce da stane na stranu Jyoti, i pozvati ce policiju kada Niranjan bude naredio Jyoti da se vrati u Abhayevu kucu. Abhaya ce da odvede policija, sto ce strasno da razbesni Niranjana. Asthi je dozlogrdio razmestaj na polici za cipele, Astha je izmesala cipele i u tom je trenutku polica pala bas kada je Niranjan zeleo da obuje svoje cipele. Astha je izmesala muske i zenske cipele, sto je jako naljutilo Niranjana. Astha pokusava da ucini Anjali ljubomornom, time sto je zamolila Kalindi da nabavi kod nutricioniste zdrave kolacice (laddoos) za Jyoti.
Further, Aastha will get a little nervous when Shlok tries to take their marriage to the next level and she will share her inhibitions with Jyoti. Shlok will fake an illness to stay back in the house with Aastha while the entire family will plan to leave for the temple.Shlok will plan a surprise for Aastha but Aastha will make him look for her in the entire house by leaving clues for Shlok.
Dalje, Astha ce biti malo nervozna kada ce Shlok pokusati da prenese njihovu vezu na sledeci nivo 😆 (ja ovo bukvalno prevodim...a vi zamisljajte sta vam drago 😆) i to ce da podeli sa Jyoti. Shlok ce da isfolira da je bolestan, kako bi ostao kod kuce sa Asthom, dok se cela porodica sprema da ide u hram. Shlok ce da isplanira iznenadjenje za Asthu, ali Astha ce ga naterati da je trazi po celoj kuci, ostavljajuci mu tragove po kojima moze da je nadje.
Originally posted by: loveansh
Ajde potpisite (ako zelite, naravno) peticiju da se Shankijevo ime nominira za nekou od nagrada (Gold Award). Mislim, ne gledam vise tu seriju, ali stvarno nije fer kako njega tretiraju. Decko je 4 godine u seriji, i dobro glumi (setite se samo koliko smo mrzili jagdisha)Sada su nominirali i ovu karakondjulu koja veze nema sa glumom, cak su nominirali i ovu glumicu koja je nedavno usla i zamenila Sriti samo njega nisu. Mislim znam da to nema veze sa nama, al' eto meni za ljubav. vama ni iz djepa ni u djep😃
http://www.petitionbuzz.com/petitions/nominateshashank