Favourite soaps (invited only) #16 - Page 17

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

74.2k

Users

6

3.8k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago
Napokon da su se opet zajedno slikali 😃

kop93 thumbnail
🤣

MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Pa ja vas nema sanse da stignem. 😕😆Sta vi klopate pa ste ovako brze, morat cu poceti da vezbam, da mogu da drzim tempo...

Ovih dana u raznim medijima izlaze vesti kako na setu bivse nam serije vlada ledena atmosfera i cats fight (borba macaka) ova lazna diva je puna sebe i niko nije dobar za nju niti vredan da se sa njom druzi. I dok svi pricaju kako je ova glumica koja sada glumi Gangu jedno fino i druzeljubivo celjade, ova ostrokondja ni sa njom ne prica i ne komunicira. Evo mali saljivi postic na tu temu...da vam prenesem iz FC-a
😆😆😆

http://daily.bhaskar.com/article/ENT-TV-cold-war-on-the-set-of-balikawadhu-4604668-NOR.html

🤣 OMG, kakva urnebesna atmosfera na umirucoj PlanetiSmilies graphics, Hladni rat i borba macaka 🤣
Morada je izuzetno zadovoljstvo raditi tamo
Smilies graphics 😆 Smilies graphics 🤣

Prvo smo culi da lazna diva ne komunicira privatno sa svojim partnerom u seriji
😲😆
Kazu da je izbila velika svadja na snimanju medenog meseca

Sada cujemo za ledeni odnos sa Sargun, lazna diva nije spremna da deli
Smilies graphics

Svi kazu da je Sargun vrlo draga osoba, ali je lazna diva rekla: Ne, hvala, ovo je moj show😉😆

A onda kao da hladni rat nije dovoljan, luzeri CVsSmilies graphics smisljaju stalno nova neverovatna
desavanja, nadajuci se da ce TRP da poraste
Smiley with sign smileys Smiley with sign smileys ali, djabe Smiley with sign smileys

I tako smo dobili Dadisaa kao Revolver Rani Cowgirl graphics😆

Iako ja vise ne gledam tuu seriju, potpuno sam sigurna da ce CS (Shiv) biti taj koji ce da spasi babu iz zatvora (baba je ubila sina od onog Heth Singha koji je uvek maltretirao A), a ne Jagya, ko sto svi misle. Jer blizi se 14. Maj , kada Sidd treba da potpise novi ugovor 😃
I CVs ce mu napisati neku dobru ulogu (posto inace glumi fikus)...

Nadam se da ce dobro da razmisli i da se seti proslosti
Rabbits graphics😉😆

🤣
Love hvala ti sto me slatko nasmija sa izvjestajem o desavanjima u nekad dragoj mi seriji, Svaki put me uveselis sa svojim kreacijama 🤗❤️
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Dobar dan svima, koliko vas ovdje ima 🤗

09.05.

Anjali place u svojoj sobi.Astha dolazi i pita je u cemu je problem, ako je Niranjan pristao. Anjali: Rekla sam ti da ne zelim da slavim moj rodjendan.Skloni svu dekoraciju. Bua budi Abhaya jer je vec jako kasno. Sojal dolazi kod njih i donosi im caj. Sojal: Nitko se u porodici ne brine za Jyoti osim vas. Abhay: Sta!!? Sojal: Da, oni prave proslavu uvece. Zar ne znate? Anjalin je rodjendan. Astha organizira party za nju i zato se spremite. Abhay: Od kada se zenski rodjendani proslavljaju u ovoj kuci? Sojal: Od danas. Abhay: Moja je zena nestala, a oni proslavljaju rodjendan.

Sojal misli kako se Astha ulizuje Anjali, ali ce joj ona pokvariti planove. Abhay dolazi kod Anjali i cestita joj srecan rodjendan. Abhay: Moja je zena nestala vec nekoliko dana a vi planirate proslavu, umesto da je trazite. zar se toliko brinete? Anjali: Tko je rekao da ja slavim?Astha nije to znala. Abhay: Kako to da niste videli odakle vetar duva?Jeste li mislili o tome sta ce narod da kaze? Naterajte Asthu da se spusti na zemlju pre nego sto ljudi pocnu da ogovaraju. Anjali: Idi u svoju sobu. Poslat cu ti dorucak. Ne razumem kako je Niranjan pristao na ovo, ali ja necu da slavim jer znam da on to ne voli.

picture2

Vece je i pocinje party. Astha i Ujak docekuju goste zeleci im dobrodoslicu. Abhay kaze Bui da se pravila ove kuce menjaju i da to nije dobro za njih.Astha dolazi kod Shloka u sobu. Kaze mu da sidje i da docekuje goste.Shlok: Ti idi i uzivaj. Astha: Ne sekiraj se. Ja cu otici i reci gostima da sam organizirala ovaj party protiv tvoje volje. Imam osecaj da ce Jyoti doci ovamo. Ostavi to i sidji dolje ako ti se promeni raspolozenje. Ona odlazi.Gosti pitaju za Anjali.Astha kaze da se ona sprema.Astha pita ujaka zasto Anjali nije sisla dolje. Kaze mu da ide da je pozove. Ujak kaze da ju je vec deset puta zvao ali da ona odbija da sidje, i kaze da misli da ona nece sici uopste.

picture3

Astha kaze da ce je ona pozvati. Ujak: Super, sve najbolje. Anjali zove Niranjana. Astha dolazi i kaze joj da su svi gosti stigli, samo nje nema. Astha: Baba je zvao da pita za tebe, bit ce uvredjen ako ne sidjes dolje, sidji makar zbog njega. Anjali: Zasto ti ne mozes da razumes, dok ne razgovaram sa njim ja necu da sidjenm dolje. Kako si ti razgovarala sa njim? Astha: On je pozvao. Razmisli dobro. Njegov ugled je u tvojim rukama. Astha odlazi.

picture4

Anjali se brine zbog Niranjana.Astha misli u sebi: Ne brini se, njemu ce se ovo sigurno svideti. Niranjan dolazi kuci i sokiran je kada vidi Anjalinu rodjendansku proslavu. Posmatra sve goste i sokiran je kada ugleda Anjali kako silazi niz stepenice. Astha se smesi kada vidi Anjali a Niranjan je pobesneo. Anjali je sokirana kada ugleda Niranjana. Novinari okruze Niranjana i kazu mu: Imate toliko mnogo posla, a ipak ste odvojili vreme za rodjendan vase zene, kako uspevate sve to da postignete i sta cete joj pokloniti?

picture5

Astha odgovara novinarima: On je odlican biznismen i odlican muz i porodican covek. Ona kaze Niranjanu da cestita Anjali pred svima. Anjali je napeta. Niranjan joj prilazi i cestita joj rodjendan. On kontrolise svoj bes kada je ugledao novinare. Svi aplaudiraju.Niranjan razgovara sa Shlokom i pita ga sta je sve ovo?Shlok: Rekao sam ti sve to putem telefona, da Astha zeli da proslavi Anjalin rodjendan, i trazio sam te za tvoju dozvolu. Niranjan: Oh, potpuno sam zaboravio na to od puno posla.Astha: Mi vas cekamo jos od jutros. Kako vam se svidja nase iznenadjenje? Niranjan: Jako dobro.

picture6

Astha kaze Anjali da isece kolac.Anjali: Ne zelim. Ne svidja mi se to. Astha kaze Niranjanu da objasni Anjali. Niranjan: Ako si vec ucinila sve ovo, Anjali, onda iseci i kolac. Uzima je za ruku, slatko se smeseci i odvodi je do kolaca. Svi pevaju rodjendansku pesmu i aplaudiraju. Astha kaze Anjali da da parce torte Niranjanu a onda da on da njoj. Oni hrane jedno drugo sa tortom.Astha: Sada ce Niranjan da kaze par reci o Anjali. Niranjan: Ona je moja zena. Izvrsila je sve svoje duznosti vrlo dobro. Hvali je pred svima. Astha zna istinu o njemu i oseca se lose.

picture7

Niranjan: Nisam mogao da dobijem boljeg zivotnog partnera od Anjali. Potrudit cu se da ovaj dan, Anjali, ostane zauvek u tvom secanju. Drzi Anjali, unoseci strah u nju. ASthu netko zove i ona odlazi. Kalindi i Ajju dolaze kasno sa Jyoti.Astha: Vi obe udjite unutra, ja cu sada doci.Jyoti, podji samnom, nemoj se plasiti. Kalindi i Ajju ulaze i prikljucuju se zabavi. Cestitaju Anjali. Abhay misli u sebi: Ako su njih dve ovde, gde je onda Astha?

Abhaj trazi Asthu i pita se gde je nestala? Nesto mu je tu jako sumnjivo...Astha se vraca i pita Abhaya da li je uzeo kolac? On kaze da jeste. Astha drzi Shloka za ruku i zahvaljuje mu se sto je zbog nje sisao na zabavu...muzika svira...Shlok: Izgledas prekrasno. DShlok je pita o Jyoti. Astha: Sigurna sam da ce se javiti.Shlok: Ja samo cekam na Jyoti, nisam nimalo zainteresiran za ovaj party.Varad: Shlok, ti si srecnik sto imas zenu kao sto je Astha. Astha dobro si sve ovo uradila. Astha: Hvala, ali, svi ste mi vi pomogli, kao sto je na primer Shlok dobio dozvolu od Niranjana.

picture8

Astha prilazi kod Anjali i kaze joj da podje sa njom, jer zeli da poprica sa njom. Anjali je pita o cemu se radi, zar sve ovo nije dovoljno? Astha: Ja znam da je ovo tvoja zelja, i ja sam zelela da ti je ispunim, podji samnom. Anjali: Ne zelim nigde da idem sa tobom. Abhaj ih cuje kako razgovaraju i pita se sta je to Astha naumila? Pomisli kako mora da izadje napolje i vidi sta to Astha zeli da pokaze Anjali.Jyoti stoji vani i ceka.Ugleda Abhaya i sakrije se.Astha: Obecajem da te necu prisiljavati, izvinit cu se i ti mozes da me grdis, ali podji sada samnom. Anjali: Zasto izlazis na straznji ulaz?

Abhay se pita gde su nestale? Anjali pita Asthu kuda je vodi? Astha: Nemoj nista pitati, samo podji samnom. Astha zove Jyoti i Jyoti se pojavi. Anjali je sokirana kada je ugleda.

picture9

picture10

Precap:

Abhay dovodi Jyoti u kucu i kaze pred svima da je Jyoti imala aferu sa Sidom i da ga je zato napustila. Svi su sokirani.

picture11

Sneha.Love thumbnail

Mnogo je slatka😊. Luda je ko struja, sto bi reko nas narod.😃 A kako je samo majstorski isprevozala ono dju..e Niranjana 😛(mada ce se verovatno sve opet obiti Anjali o glavu

Cao Kopice 🤗 prevest cu sada ono gore sto si postavila. Mnogo su slatki golupcici na ovoj zajednickoj slikici.

Cao Mima 🤗 Drago mi je da ti se svideo moj saljivi post.😊 Izasao je novi rejting i bivsa nam serija i dalje zasluzeno tone li tone i tako i treba...samo nek tako nastave
😃
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: kop93

Izgleda da su do Slocka dosle nase zelje,pa ce pokusati ih ispuniti😃

Moze li neko prevesti ovo 😳

Shlok Tries To Take Their Marriage To The Next Level In Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Ek Baar Phir

In Star Plus Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon-Ek Baar Phir we had seen that Astha suggests Shlok to celebrate Anjali's birthday. She believes that Jyoti will visit the house to wish Anjali. Niranjan asks Shlok to decide upon the same. Anjali rebukes Astha for celebrating her birthday. Shlok informs Anjali that Niranjan has agreed to celebrate her birthday. However, he does not wish Anjali. Anjali recalls her parents, and repents for troubling them.

U IPKKND-EBP videli smo da je Astha predlozila Shloku da proslave Anjalin rodjendan. Ona veruje da ce Jyoti doci kuci kako bi cestitala Anjali. Niranjan kaze Shloku da sam odluci o tome. Anjali zamera Asthi sto slavi njen rodjendan. Shlok obavestava Anjali da je Niranjan pristao da se proslavi njen rodjendan. Ipak, on ne cestita Anjali. Anjali se seca svojih roditelja, i zali sto im je pravila probleme.

Now in it's upcoming episodes, Aastha will stand up for Jyoti and will call the police when Niranjan asks her to go back to Abhay's house. Abhay will be taken away by the police leaving Niranjan extremely angry. Tired of the differentiation in footwear, Aastha tampers with the shoe rack and it falls just when Niranjan is about to wear his shoes. Aastha will mix the footwear of men and women leaving Nirajan extremely angry.Aastha will try to make Anjali jealous by asking Kalindi to get nutritious laddoos for Jyoti.

U sledecim epizodama, Astha ce da stane na stranu Jyoti, i pozvati ce policiju kada Niranjan bude naredio Jyoti da se vrati u Abhayevu kucu. Abhaya ce da odvede policija, sto ce strasno da razbesni Niranjana. Asthi je dozlogrdio razmestaj na polici za cipele, Astha je izmesala cipele i u tom je trenutku polica pala bas kada je Niranjan zeleo da obuje svoje cipele. Astha je izmesala muske i zenske cipele, sto je jako naljutilo Niranjana. Astha pokusava da ucini Anjali ljubomornom, time sto je zamolila Kalindi da nabavi kod nutricioniste zdrave kolacice (laddoos) za Jyoti.

Further, Aastha will get a little nervous when Shlok tries to take their marriage to the next level and she will share her inhibitions with Jyoti. Shlok will fake an illness to stay back in the house with Aastha while the entire family will plan to leave for the temple.Shlok will plan a surprise for Aastha but Aastha will make him look for her in the entire house by leaving clues for Shlok.

Dalje, Astha ce biti malo nervozna kada ce Shlok pokusati da prenese njihovu vezu na sledeci nivo 😆 (ja ovo bukvalno prevodim...a vi zamisljajte sta vam drago 😆) i to ce da podeli sa Jyoti. Shlok ce da isfolira da je bolestan, kako bi ostao kod kuce sa Asthom, dok se cela porodica sprema da ide u hram. Shlok ce da isplanira iznenadjenje za Asthu, ali Astha ce ga naterati da je trazi po celoj kuci, ostavljajuci mu tragove po kojima moze da je nadje.

Edited by loveansh - 11 years ago
Sneha.Love thumbnail
Ajde potpisite (ako zelite, naravno) peticiju da se Shankijevo ime nominira za nekou od nagrada (Gold Award). Mislim, ne gledam vise tu seriju, ali stvarno nije fer kako njega tretiraju. Decko je 4 godine u seriji, i dobro glumi (setite se samo koliko smo mrzili jagdisha)Sada su nominirali i ovu karakondjulu koja veze nema sa glumom, cak su nominirali i ovu glumicu koja je nedavno usla i zamenila Sriti samo njega nisu. Mislim znam da to nema veze sa nama, al' eto meni za ljubav. vama ni iz djepa ni u djep😃

http://www.petitionbuzz.com/petitions/nominateshashank
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Ajde potpisite (ako zelite, naravno) peticiju da se Shankijevo ime nominira za nekou od nagrada (Gold Award). Mislim, ne gledam vise tu seriju, ali stvarno nije fer kako njega tretiraju. Decko je 4 godine u seriji, i dobro glumi (setite se samo koliko smo mrzili jagdisha)Sada su nominirali i ovu karakondjulu koja veze nema sa glumom, cak su nominirali i ovu glumicu koja je nedavno usla i zamenila Sriti samo njega nisu. Mislim znam da to nema veze sa nama, al' eto meni za ljubav. vama ni iz djepa ni u djep😃

http://www.petitionbuzz.com/petitions/nominateshashank

Potpisala 😊
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Dobro vece imal koga
Potpisala
kop93 thumbnail
Dobro vece svima 🤗,samo da provirim 😃 da vidim sta radite i ostala bih s vama,jedino ako me Jeca ne zafijuri da gledam Silu