Jao Dal mogu da zamislim 😊
Sta ces sa njima?
Mnogo su medeni...moja deca su odlepila za njima..posebno mladji sin..on je tako nezan sa njima..da ih samo vidite..dve bebe..maca i Andrija🤪
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Who is most loved character in gen 4?
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Jao Dal mogu da zamislim 😊
Sta ces sa njima?
Koji je on car 👏
Pretpostavljam da je pravi Takurov sin u stvari ubica i silovatelj a da je ovaj usvojeni u zatvoru da bi ga spasio..Naravno, kao ultimatum je trazio da ga ozene ovom devojkom u koju se zaljubio kada je prvi put video..
Jao Dal sad sam se slatko nasmejala. Zamisljam sebe kako u 99 godini citam WU a i dalje jedino sto znam je "namaste" i "kusi" . Covece ima da mi pofali serija dok budem ucila. 🤣
Ne znam zasto tako mislis..😕 Neki dan, kada sam bila kod fizijatra, neka starija zena cekala sa mnom..vidi se da je onako prosta, zemljoradnik, ali bas ono neskolovana i nepismena..I pita ona mene tu sve i svasta ,pa na kraju me pita za seriju "Sila", ja joj kazem da ne pratim vise, nego samo Indijske..kad ona meni na tecnom Rajastansom Hindiju kaze da i ona voli da gleda Anandi i Icku (verovatno iz Utarana)..😆 Ja je gledam ..ne verujem..😲 Pa reko sama sebi..sto se cudis..ovde ljudi vec odavno govore Turski,Spanski,sada i Hindu preko serija..Tako ces i ti Nado...a neces ni da primetis kada ce to da ti se desi..😆
Mnogo su medeni...moja deca su odlepila za njima..posebno mladji sin..on je tako nezan sa njima..da ih samo vidite..dve bebe..maca i Andrija🤪
Nisam znala da je sluzio kaznu zbog brata😲 izasao je iz zatvora,ali jos nije video kako mu izgleda zena niti je ona njega videla😕
Pretpostavila sam da su decaci odusevljeni.😃
Sreca pa imas veliko dvoriste. Neka rastu. Neces imati miseva i pacova 😉
Nemam talenta za jezike i nisam ti slucajno napisala ovo. Ja sam beznadezan slucaj i to provereno 😆
U Srbiji e sutra biti promenljivo oblano i malo sveije vreme, ponegde sa kiom i kratkotrajnim pljuskovima, a mogue su i grmljavine uglavnom u planinskim predelima, saoptio je Republiki hidrometeoroloki zavod.
Vetar e biti slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosie od pet do 13, a najvia dnevna od 17 do 22 stepena.
I u Beogradu e biti promenljivo oblano i malo sveije vreme sa kiom ili kratkotrajnim pljuskom, uglavnom pre podne i sredinom dana.
Vetar e biti slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosie oko 13, a najvia dnevna oko 20 stepeni.
U Srbiji e, prema izgledima vremena za sedam dana, do 15. maja,
u petak u veem delu biti preteno sunano i toplo vreme, a samo na jugu i istoku, uz promenljivu oblanost, ponegde sa kiom i kratkotrajnim pljuskovima.
U subotu se oekuje prolazno naoblaenje ponegde sa kiom,
pljuskovima i grmljavinom, pre podne na severu, a do kraja dana u ostalim krajevima.
U nedelju e biti preteno sunano vreme, a od ponedeljka oekuje se promenljivo i sveije, sa cestom pojavom kie i lokalnih
pljuskova sa grmljavinom.