Returning of the written off #52 Invited only - Page 15

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.7k

Users

7

3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Jao Dal mogu da zamislim 😊
Sta ces sa njima?

Mnogo su medeni...moja deca su odlepila za njima..posebno mladji sin..on je tako nezan sa njima..da ih samo vidite..dve bebe..maca i Andrija🤪
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Koji je on car 👏

Ja nisam shvatila zasto je to radio ako moze objasnjenje😲
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Pretpostavljam da je pravi Takurov sin u stvari ubica i silovatelj a da je ovaj usvojeni u zatvoru da bi ga spasio..Naravno, kao ultimatum je trazio da ga ozene ovom devojkom u koju se zaljubio kada je prvi put video..

Nisam znala da je sluzio kaznu zbog brata😲 izasao je iz zatvora,ali jos nije video kako mu izgleda zena niti je ona njega videla😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Jao Dal sad sam se slatko nasmejala. Zamisljam sebe kako u 99 godini citam WU a i dalje jedino sto znam je "namaste" i "kusi" . Covece ima da mi pofali serija dok budem ucila. 🤣

Ne znam zasto tako mislis..😕 Neki dan, kada sam bila kod fizijatra, neka starija zena cekala sa mnom..vidi se da je onako prosta, zemljoradnik, ali bas ono neskolovana i nepismena..I pita ona mene tu sve i svasta ,pa na kraju me pita za seriju "Sila", ja joj kazem da ne pratim vise, nego samo Indijske..kad ona meni na tecnom Rajastansom Hindiju kaze da i ona voli da gleda Anandi i Icku (verovatno iz Utarana)..😆 Ja je gledam ..ne verujem..😲 Pa reko sama sebi..sto se cudis..ovde ljudi vec odavno govore Turski,Spanski,sada i Hindu preko serija..Tako ces i ti Nado...a neces ni da primetis kada ce to da ti se desi..😆

Nemam talenta za jezike i nisam ti slucajno napisala ovo. Ja sam beznadezan slucaj i to provereno 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Mnogo su medeni...moja deca su odlepila za njima..posebno mladji sin..on je tako nezan sa njima..da ih samo vidite..dve bebe..maca i Andrija🤪

Pretpostavila sam da su decaci odusevljeni.😃
Sreca pa imas veliko dvoriste. Neka rastu. Neces imati miseva i pacova 😉

Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Nisam znala da je sluzio kaznu zbog brata😲 izasao je iz zatvora,ali jos nije video kako mu izgleda zena niti je ona njega videla😕

Ma ne znam..ja sam to onako lupila..kao pretpostavku..odakle znam sta je tu bilo..samo nagadjam..😆
Daltoni thumbnail

Pretpostavila sam da su decaci odusevljeni.😃
Sreca pa imas veliko dvoriste. Neka rastu. Neces imati miseva i pacova 😉

Da..definitivno..kod nas u naselju definitivno nece biti miseva..ali nikada..jer ima toliko macki da ne mozes ni da zamislis...
Daltoni thumbnail

Nemam talenta za jezike i nisam ti slucajno napisala ovo. Ja sam beznadezan slucaj i to provereno 😆

Jao Nado..dobro,ako ti tako kazes..😆
Daltoni thumbnail

Sutra promenljivo oblano i malo sveije ponegde sa kiom

U Srbiji e sutra biti promenljivo oblano i malo sveije vreme, ponegde sa kiom i kratkotrajnim pljuskovima, a mogue su i grmljavine uglavnom u planinskim predelima, saoptio je Republiki hidrometeoroloki zavod.

Vetar e biti slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosie od pet do 13, a najvia dnevna od 17 do 22 stepena.

I u Beogradu e biti promenljivo oblano i malo sveije vreme sa kiom ili kratkotrajnim pljuskom, uglavnom pre podne i sredinom dana.

Vetar e biti slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosie oko 13, a najvia dnevna oko 20 stepeni.

U Srbiji e, prema izgledima vremena za sedam dana, do 15. maja,

u petak u veem delu biti preteno sunano i toplo vreme, a samo na jugu i istoku, uz promenljivu oblanost, ponegde sa kiom i kratkotrajnim pljuskovima.

U subotu se oekuje prolazno naoblaenje ponegde sa kiom,

pljuskovima i grmljavinom, pre podne na severu, a do kraja dana u ostalim krajevima.

U nedelju e biti preteno sunano vreme, a od ponedeljka oekuje se promenljivo i sveije, sa cestom pojavom kie i lokalnih

pljuskova sa grmljavinom.

Daltoni thumbnail