Returning of the written off #51 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.7k

Users

6

4.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Drya

Ashish Sharma finalised in Jhalak Dikhla Jaa!

Seen as rugged BSD officer Rudra Pratap Ranawat in Rangrasiya, this talented actor Ashish Sharma is going beyond acting and will be seen in dance reality show Jhalak Dikhla Jaa Season 7.

Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 7 is coming back onColors with a new bunch of talented TV personalities who will shake their legs on the peppy dance tunes along with their talented choreographers.

As we had earlier reported that some of the big names are likely to be seen grooving in the reality show Jhalak Dikhla Jaa season 7, we have came across a popular TV actor's name who is Ashish Sharma. The actor essays the role of Rudra in Colors' popular show Rangrasiya.

Well, it was also speculated that pretty Sanaya Irani who is female protagonist in Rangrasiyawas also approached but she denied due to some reason. But her co-star is approached and he is for sure doing the show.

When contacted Ashish Sharma, he said, "It's too early to speak about it. But yes, I am approached for the show and yes may be Sanaya Irani was also approached who is my co-star because our show is doing well. I am being approached because I am working in this industry from four to five years and did a couple of shows like Gunahon Ka Devta, Rab Se Sona Isshq etc. So people know me and maybe that's the reason they thought that I can be a part of this reality show."

"I am sure that the audience are waiting to see our Rudha aka Ashish shaking his legs in various dance forms," concludes Ashish who is determined for participating in the show.

U JDJ.😲.Ooo..ovaj JDJ cu i ja da pratim..😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nije on..😆 Ovo je Osvaldo Rios..

Jao Dal,ma znam ja kako izgleda Osvaldo,ali vidis na prvoj slici iz profila tog doticnog,jako me podsetio na Osvalda-Eto moja greska,sto vidim neke slicnosti medju njima.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Hvala Biki na izvestaju 😛 Sad ce nastati pometnja jer ce svi misliti da je trudna 😆

Da sad ce verovatno raditi onaj test posto su spominjali i onda ce se Barkath baciti u akciju da ih vise poveze,a njih ce ubiti verovatno sad sramota,zbog toga sto ostali znaju da nisu imali SR.A ovo je sve pocetak onog sto ce lepo uslediti pa bice i beba kada se to sve izdesava😳
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Jao Dal,ma znam ja kako izgleda Osvaldo,ali vidis na prvoj slici iz profila tog doticnog,jako me podsetio na Osvalda-Eto moja greska,sto vidim neke slicnosti medju njima.

😆 Nije ni cudo da si pomislila na njega..a sliku sam postavila da se vidi i zasto..😉
😆
Daltoni thumbnail
Daltoni thumbnail
Daltoni thumbnail

Moe li vebanje da zaustavi starenje?

23. 04. 2014. 07:38 | Komentara: 2
Vladimir Tanackovi | Foto: Shutterstock

Zaboravite na skupe kreme protiv starenja, jer su naunici otkrili da redovno vebanje moe biti klju za podmla'ivanje. Uesnici studije stariji od 65 godina imali su kou dvadesetogodinjaka ili etrdesetogidnjaka nakon samo tri meseca vebanja.

Moe li koa da se podmladi vebanjem?

Istraivai sa Univerziteta u Ontariju otkrili su da ak i ljudi koji ponu da vebaju u kasnim godinama mogu da podmlade izgled svoje koe.

- Ne elim da preuveliavam rezultate studije, ali zaista je bilo neverovatno videti to - kae doktor Mark Tarnopolski, koji je nadgledao studiju.

Studija je poela sa miem, kada su naunici primetili da mievi postaju slabiji i bolesniji ako im se oduzme njihov toak za vebanje. Sa druge strane, oni kojima je ostavljen toak, bili su mnogo zdraviji i nisu osedeli.

Ohrabren ovim otrkiem, tim naunika prouavao je 29 mukih i enskih volontera starih od 20 do 84 godine.

Polovina uesnika je za zadatak dobila da bar tri sata nedeljno ima fiziku aktivnost, dok je druga polovina trebalo da miruje.

Ispostavilo se da je koa onih starijih od 65 koji su vebali redovno (tri sata nedeljno tokom tri meseca) izgledala mla'e - i unutrani i spoljanji slojevi koe izgledali su kao kod dvadesetogodinjaka i etrdesetogodinjaka.

- Jedina promena bilo je vebanje. Neverovatno je koliko vebanje moe da promeni nae telo - kae doktor Tarnopolski.

Iako priznaje da je uenika malo i da treba jo da se istrauje, on kae da je ovo istraivanje jo jedna stvar koja govori u korist vebanja.

Daltoni thumbnail
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=d-OLhqfrHVA[/YOUTUBE]

Moja deca obozavaju ovaj video...😡 😡 🤣
Daltoni thumbnail

SMAK SVETA ZA PRVI MAJ: Jupiter potiskuje veliki asteroid na Zemlju!

29%
0
4435
Da li ste znali?

Panika

"Za prvomajske praznike Zemlju e unititi asteroid", rei su Pata Robertsona (84), koji je zaradio mnogo novca prodajui svoju knjigu o smaku sveta.

Grupa bivih Nasinih astronauta udruenih pod imenom "Fondacija B612", ima cilj da skupi 250 miliona dolara i da sagradi svemirski teleskop. Sentinel, tako bi trebalo da se zove teleskop, koji bi nekoliko godina unapred registrovao sva to moe udariti u Zemlju i unititi ivot na njoj.

Njihov entuzijazam je unitio televizijski voditelj Pat Robertson (84), govorei im da im teleskop nee biti potreban. Robertson tvrdi, da e sledee sedmice asteroid unititi Zemlju. Mnogo novca je zaradio prodajui svoj bestseler koji govori o smaku sveta.

Za ABC televiziju je dodao: "To je rekao Isus, najavio je smak sveta. Ili konkretnije, desie se...

Eto..ko je planirao da rostilja,imace priliku 😆

Edited by Daltoni - 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail