Returning of the written off #51 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.7k

Users

6

4.2k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Nisi gledala Kasandru.Ovo je Osvaldo Rios

Ma kakvi Osvaldo...ovaj je indijac...😛
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Ashish Sharma finalised in Jhalak Dikhla Jaa!

Seen as rugged BSD officer Rudra Pratap Ranawat in Rangrasiya, this talented actor Ashish Sharma is going beyond acting and will be seen in dance reality show Jhalak Dikhla Jaa Season 7.

Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 7 is coming back onColors with a new bunch of talented TV personalities who will shake their legs on the peppy dance tunes along with their talented choreographers.

As we had earlier reported that some of the big names are likely to be seen grooving in the reality show Jhalak Dikhla Jaa season 7, we have came across a popular TV actor's name who is Ashish Sharma. The actor essays the role of Rudra in Colors' popular show Rangrasiya.

Well, it was also speculated that pretty Sanaya Irani who is female protagonist in Rangrasiyawas also approached but she denied due to some reason. But her co-star is approached and he is for sure doing the show.

When contacted Ashish Sharma, he said, "It's too early to speak about it. But yes, I am approached for the show and yes may be Sanaya Irani was also approached who is my co-star because our show is doing well. I am being approached because I am working in this industry from four to five years and did a couple of shows like Gunahon Ka Devta, Rab Se Sona Isshq etc. So people know me and maybe that's the reason they thought that I can be a part of this reality show."

"I am sure that the audience are waiting to see our Rudha aka Ashish shaking his legs in various dance forms," concludes Ashish who is determined for participating in the show.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Drya

Ashish Sharma finalised in Jhalak Dikhla Jaa!

Seen as rugged BSD officer Rudra Pratap Ranawat in Rangrasiya, this talented actor Ashish Sharma is going beyond acting and will be seen in dance reality show Jhalak Dikhla Jaa Season 7.

Jhalak Dikhhlaa Jaa Season 7 is coming back onColors with a new bunch of talented TV personalities who will shake their legs on the peppy dance tunes along with their talented choreographers.

As we had earlier reported that some of the big names are likely to be seen grooving in the reality show Jhalak Dikhla Jaa season 7, we have came across a popular TV actor's name who is Ashish Sharma. The actor essays the role of Rudra in Colors' popular show Rangrasiya.

Well, it was also speculated that pretty Sanaya Irani who is female protagonist in Rangrasiyawas also approached but she denied due to some reason. But her co-star is approached and he is for sure doing the show.

When contacted Ashish Sharma, he said, "It's too early to speak about it. But yes, I am approached for the show and yes may be Sanaya Irani was also approached who is my co-star because our show is doing well. I am being approached because I am working in this industry from four to five years and did a couple of shows like Gunahon Ka Devta, Rab Se Sona Isshq etc. So people know me and maybe that's the reason they thought that I can be a part of this reality show."

"I am sure that the audience are waiting to see our Rudha aka Ashish shaking his legs in various dance forms," concludes Ashish who is determined for participating in the show.

Znaci , dosao red i na njega. Bas da vidim kako ce se snaci. 😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ostala sam duzna Nadici za izvestaj od jucerasnje epizode😆😆
Gledala sam jutros tek...
Pocetak je opet oko Barkath,gde ona zeli i moli da napusti kucu posto ju je sramota,kaze da je proslost nece ostaviti,da nije zasluzila da bude tu.Tu oko nje ostali,Osman joj govori kako je ona njihova kcerka,da oni ne mare za proslost koju je imala.Ona potom obecava da ce biti od sad dobra i dostojna kcerka te kuce i ostaje.
Zejn misli dok Alija stoji iza njega(prva slika)kako je on postao ljubitelj Alije ❤️i zahvaljuje joj se u sebi,a i Alija nesto razmislja u sebi u vezi Zejna.
Zejn odlazi u sobu staje ispred ogledala i seca se kako je Alija ocitala bukvicu onom producentu sto je dosao na proslavu Barkath -i gde je hteo da kompromituje Barkath,tako se Zejn seca kako je Alija spasla njegovu sestru,on onako blazenog lica dok misli i seca se toga.Njegovo drugo "JA"(njegova dusa) na krevetu pijucka pice 😆😆😆i govori Zejnu kako je kukavica,😆nagovara ga da ide do Alije i da joj kaze da je voli.❤️Zejn onako ljutito mu kaze tom svom drugom "JA" da je to njegov problem i trazi od njega da ga napusti.😆Kako se on Zejn dere na svoje "JA" tako Alija dolazi i vidi sta se desava pa pita Zejna je li on dobro😆 on se malo sabere kaze jeste sve je ok.Zejn kaze da ide u kupatilo i krene na suprotnu stranu,Alija ga polako zaustavlja i kaze kupatilo je na suprotnoj strani, a to sve sa kreveta gleda njegovo drugo "JA" i smeje se😆😆😆
Posle toga Zejn spava,Alija skida nausnice i seca se kada joj je Zejn poklonio.Pita se onako naglas prica gledajuci slatko u njega dok spava,kaze Da joj je on kupio nesto po prvi put,i kao to znaci da on mene voli,❤️ali mozda joj je poklonio kao prijatelju.😆Preispituje sve naglas ,staje ispred ogledala i kaze sebi zasto sam ja tako nervozna😆,drzi se za stomak😆 i kaze da leptiri oko njenog stomaka-😆😆😆(znaci proradili i kod nje leptirici)
Ona kaze da ga voli,❤️i kao on izgleda da zeli da njoj kaze mnogo toga,ali ne moze..😳Pesma u pozadini Ishq dua ,ona ga posmatra i dalje,i govori sta li se nalazi u njegovom srcu,pa kao kako da zna kada ne zna ni sta se nalazi u njenom srcu.😳Potom vidi on spava otvorenih usta ona polako prilazi i zatvara mu usta i pokriva ga.😳
Ujutru Zejn u kupatilu se tusira☢️(e to nisu prikazali-steta😆)Aliji lose oseca mucninu i lupa da on izadje,on govori da se tusira,ona lupa i dalje ,on izlazi i gleda je ,ona drzi ruku na ustima njega odgurne sa vrata i uleti i tako povracala par puta,on joj davao vodu,pitao se sta joj je .Potom Barkath dolazi pita Zejna sta je sa snajke on govori da povraca ,ona kaze da ce pozvati doktora i ide obavestava sve ostale.
Draga mama sprema neku hranu kao za Barkath i Chand Bibi da to sprema i za Aliju da ona voli i smeska se lepo.Zejn pita Aliju kada je izasla iz kupatila kako se oseca,ona govori za mucninu,on krece i onda je pita da nije trudna .I tu je kraj.
Precap onaj isti,od neki dan sto su najavljivali za 24-ti-
ps.Caps sa FB
Zejn daje vodu Aliji posto joj je bilo lose..
Ovde je bio krenuo nesto da joj donese ,ali kako je rekla da kao oseca kiselinu,prilikom povracanja tj.da je muci kiselina on odjednom stao,prostrujalo mu kroz glavu i pita je :Da nisi trudna?
Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Hvala Biki na izvestaju 😛 Sad ce nastati pometnja jer ce svi misliti da je trudna 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Deepshikha Nagpal and Gunjan Utreja call it quits for Madhubala...

Gunjan Utreja and Deepshikha Nagpal all set to bid adieu to the show as they are unhappy with the current track.

Bold and beautiful Deepika Nagpal who is currently playing the character of Abhay Kapoor's step mother in Nautanki Films popular show Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon on Colors is all set to bid adieu to the show.

With the re-entry of the previous lead actor Vivian Dsena and as the show headed towards a leap many new actors were roped in to play pivotal characters. Now with his entry in the show, it seems as if the show's track has been changed and has been focusing on Madhu (Drasti Dhami) and Raju as he is a mental retard.

Due to the possible changes in the storyline of the show, we hear from our sources that many actors are unhappy with their recent track. Out of these actors the two are Deepshikha Nagpal and Gunjan Utreja.

Our sources say, "The two have decided to quit the show as they are unhappy with their current track."

When contacted Deepshikha Nagpal she said, "Yes I am quitting the show." We also tried contacting Gunjan Utreja but he remained unavailable for the comment.

We wish both of them luck!

Mnogo glumaca je nezadovoljno svojim ulogama od kako se VD vratio u seriju...zapravo,njima je obecano nesto sasvim drugo, ne sporedne uloge koje sada igraju i koje svakim danom postaju sve manje i beznacajnije...I sa te strane su u pravu..ja zaista ne razumem zasto su zarad produzivanja serije morali da naprave toliko glupih poteza, da upropaste seriju po ko zna koji put...lepo su mogli da zavrse sa MB i RK prvom bracnom noci i gotovo...Sta ce sada da izmisle..? Ja citam WU i ponekad KU i samo cekam kada ce da Raj Komar (princ) RK da postane decak od Pinokija..😃
Daltoni thumbnail

Ovo je glumac iz serije "Lepotica i zver" Uskoro treba da pojavi i kod tebe ,negde od 15 epizode,tako nesto,on dolazi da bude Drzavni tuzilac..
😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Tehnikom "fikovanja" odstranila sam visak 😉😆

😆 👏
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nisi gledala Kasandru.Ovo je Osvaldo Rios