Bojim se da mi letimo za Indiju u svakom slucaju kad vidi koliko smo topika ispisale let nam u svakom slucaju ne gine🤣
A kas bolje razmislim moza bude u pravu. Ma zamisli tek da gledam Silu sta bi tek bilo pa topik dnevno bi trosile
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 1st Oct '25
DADI AS BOOTH 1.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
HEY JINDAGI 2.10
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
True Face of BIAS & NEPOTISM!
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 2, 2025 Episode Discussion Thread
What are the professional achievements of gabhira
Gen 5- Major Discussion Thread
Official Teaser - Tere Ishk Mein - Dhanush Kriti Sanon
Sonam Kapoor is in her family way ? (2nd baby)
Mihir extra marital affair
Deepika & Farah Khan; Some Serious Tension !!! 👀
The Wanderer Planet
Himesh - no more breaking news
Gen 5 News article Mila
SRK Enters Billionaire Club
🏏India vs West Indies, 1st Test: N M Stadium, Ahmedabad🏏
Bojim se da mi letimo za Indiju u svakom slucaju kad vidi koliko smo topika ispisale let nam u svakom slucaju ne gine🤣
Samo ne znam gdje nadjose jabuku,zar nisu mogli naci kakvo manje voce😳😃kao npr jagode ,tresnje i tako to😆😆
Originally posted by: sladjana333
Kopica protumacila, jabuka ima simbolicno znacenje, jos od Adama i Eve...😃
Originally posted by: loveansh
Dobro vece slatke moje 🤗
Evo me sada dodjoh kuci i pravo ovamo. Sad cu da vam ovo prevedem a onda odoh da prevedem danasnju epizodu. Mnogo su lepi ovi Caps gore, Shlok je gotov, kuvan i pecen. Mnogo su slatki.
Intervju:
1. Na sta obracas paznju kada biras ulogu: Lik koji glumis, prica, Cija je Produkcija, koja je TV stanica ili neki drugi razlog?
Uvek pogledam skicu karaktera lika koji cu da glumim. Volim da otkrivam nove i razlicite karaktere, likove.
2. Kakve uloge volis da igras, one u kojima je lik koji glumis slican tebi privatno ili potpuno razlicite?
Odglumiti neki lik nema nikakve veze sa time kakav sam ja. U stvari, potpuno suprotno, svaki glumac ima sansu da prozivi razlicite zivote. I to me cini srecnim.
3. Tko je tvoja omiljena partnerica do sada na TV-u?
Moja omiljena partnerica do sada na TV-u je Rubina Diliak. Ona je fantasticna glumica. Vrlo dosledna (izdrzljiva).
4. Zasto zelis da postanes reziser? Da li poduzimas nesto konkretno kako bi ostvario taj san?
Ja sam usao u ovu industriju kao pomocnik rezisera i ta me strast nikada nije napustila. To ne znaci da cu napustiti glumu u buducnosti. Radim na tome (da postane reziser) od kada sam usao u ovu TV industriju i svaki dan naucim ponesto novo.
5. Koja ti je do sada omiljena uloga?
Omiljena uloga mi je do sada Shlok Agnihotri jer ima mnogo nijansi u karakteru koje treba odglumiti. I treba uloziti u to mnogo truda, sto mi se svidja. Od ljutitog mladog coveka do negativca, do romanse i komedije.