(update credit desitvbox: amena hasan)
Kalindi ceka na Sida i Jyoti. Sid dovodi Jyoti. Kalindi ih zaustavi na vratima i donese vodu da skloni od Jyoti sve uroke.Vezuje crni konac oko Jyotinog noznog clanka. Sid se smesi i kaze: Ovo je prevara. Ti se uopste ne brines za mene. Kalindi se smesi. Ajju kaze: Ja sam uz tebe. Kalindi ih pozove da udju u kucu. Jyoti zagrli Kalindi i kaze joj: Ja ne mogu da provedem jedan dan daleko od tebe, mnogo si mi nedostajala. Kalindi joj kaze da je i ona njoj nedostajala.
Astha i Sojal dolaze kod Anjali. Astha moli Anjali da pusti Sojal da ide u posetu njenoj majci. Sojal place. Astha kaze Anjali da je i ona necija kcerka. Anjali grdi Asthu, i trazi od njih da misle samo na njih (Agnihotrijeve) a ne na svoje majke i njihove kuce. Anjali: Sojalina mama je premestena u dobru kliniku i ona je sada dobro, idite i radite svoj posao.

Astha: Ona moze da ode i da se vrati na vreme. Anjali: Prestanite da se raspravljate. Astha odlazi. Sojal drzi Anjalinu nogu i moli je da je pusti da ide, jer ona ima samo svoju mamu i nikoga vise. Anjali gleda u Niranjanovu sliku i kaze Sojal da prestane da place i zavrsi posao u kuhinji. Sojal moli Anjali ali je Anjali gruba i odlucna.Sojal: Sta bi bilo da je Jyoti na mom mestu? Anjali: Jyoti ne moze da bude na tvom mestu. Ako ja umrem, cak ni tada necu zvati Jyoti. Ti uradi sta god hoces, ili idi u moju sobu i uzmi shagun ? Sojal place. Astha sve to vidi i oseca se lose.

Astha tesi Sojal i kaze joj da bude jaka. Astha: Anjali ti je rekla da uradis sto god hoces, onda idi i poseti svoju majku. Sojal: Ne, ne mogu da idem bez njene dozvole. Astha insistira i kaze joj da se vrati pre 4 po podne. Astha je nagovorila Sojal da ide. Sojal joj kaze da je napeta jer do sada nikada nije izasla iz kuce bez Anjaline dozvole.Astha: Ti ne cinis nista lose, ali vrati se na vreme. Sojal odlazi. Astha vidi Anjali.Kavya vidi kako Sojal odlazi. Anjali pita Asthu gde je Sojal? Astha kaze da je mozda u njenoj sobi. Anjali je pita zasto izgleda tako uplaseno? Astha kaze da nije uplasena. Anjali kaze Asthi da pokaze Sojal sta treba da uradi. Astha se slozi sa time. Kavya pocne da govori: Ali, mama... Astha povede Kavyu sa sobom. Anjali pita sta je to pocela da govori, a Astha nesto slaze i odlazi.
Varad zove kliniku. Astha mu kaze da se ne brine. Varad: Kako da se ne brinem? Astha se nasmesi i kaze mu da je poslala Sojal kod njene majke. Varad joj kaze da ona zna kakva je njegova majka. Astha: Sojal je trebala da vidi svoju majku, brzo ce se vratiti kuci.Varad: Ti nemas pojma sta si uradila. Astha: Veruj mi, sve ce da bude u redu. Varad: Dobro, ali dovedi je kuci pre vremena, ne zelim da se bilo sta desi. Kavya pita Asthu da li je ona lagala? Astha: Ponekad, ako lazemo sa dobrom namerom, to onda nije laz.Ona zamoli Kavyu da obeca da to nece reci nikome. Kavya obeca. Varad se smesi.
Jaya gleda TV i smeje se. Sojal dolazi i grli je. Jaya jede voce. Sojal: Ti izgledas dobro, a ja sam se toliko brinula. Jaya: Polomila sam nogu, ali Niranjan je Gospod, ucinio je da me prebace ovde, ova soba je poput sobe u hotelu sa 5 zvezdica. Sojal: Kada bi Anjali znala da sam ovde, lose bih se provela. Jaya: Kada sam ugledala ovu sobu, bila sam tako srecna. Polomi i ti kosti i dodji ovde, pa ce nam biti zabavno. Sojal joj kaze da mora da ide i ona odlazi.
Kalindi zove Avdhoota i kaze mu da se vrati uskoro radi puja. Kalindi: Sta cu tamo da kazem? Dobro, ali dodji sto pre. Jyoti joj kaze da izgleda vrlo lepo. Kalindi: Hvala. Pripremila sam jelo, jedi na vreme i zakljucaj vrata, mi cemo mozda stici kasno. Jyoti joj kaze da slika tamo sve jer joj jako nedostaje njena porodica. Jyoti: Moji roditelji ne znaju da ja nisam sa Abhayom, molim te snimi ritual. Kalindi joj kaze da hoce. Oni odlaze u posetu Anjalinoj kuci.
Anjali zove Abhaya da bi ga pozvala. Abhay je napet kada vidi njen poziv. Anjali ga poziva na rituale. Abhay je sokiran. Abhay: Mi bi dosli da smo znali da ce se to dogoditi, ovako smo dosli u Kolahpur. Anjali: Dobro. Izvini sto vam nismo ranije rekli. Vodi racuna o Jyoti. Mi cemo doci tamo da se sretnemo sa svima vama. Abhay: Dobro. On prekine razgovor i kaze Bua da Anjali planira da dodje da ih vidi u Kolahpur. Abhay: Gde je Jyoti nestala? Sada su se ljudi poceli raspitivati o njoj. Sve mi je ovo dozlogrdilo. Bua: Moramo ih po svaku cenu spreciti da dodju.
Jyoti je pojela hranu i oseca se nemirno. Razmislja sta da radi? Misli kako ne bi bilo dobro da zove Kalindi da se vrati, i da je bolje da pozove Sida. Jyoti zove Sida: Molim te dodji ovde. Sid: Moram da zavrsim neki posao. Jyoti: Dodji cim mozes.
Shlok vidi Asthu kako se sprema i prilazi joj. Odveze joj vrpcu na ledjima i ona ga pita sta to radi? Shlok: Nisam nista uradio. Sada cu da to zavezem. On zaveze vrpcu i smesi se. Astha: Jesi gotov? Sada nije vreme za romansu, treba da se spremim, inace ce Anjali da me grdi...muzika svira...on joj pomaze da se spremi...Sajna ve...svira...
Muzika svira...on joj stavlja narukvice. Gledaju se.Iss pyaar ko kya naam doon...svira...On joj poljubi ruku...Saiyyan ve ab raasta dikhade tu...svira...Priblizi joj se...Prilazi joj jos blize da je poljubi...ona vidi koliko je sati i uspanici se. On je zagrli. Astha: Svi mogu da nas vide. Shlok: Ti si moja zena. Astha: Moram da idem. Odlazi. Shlok: Ja ne razumem.
Zvono zvoni i Jyoti se smesi. Otvara vrata. Sid ulazi i pita sta se desilo? Da li je dobro? Jyoti: Dobro sam . Pozelela sam nesto. Sid: Uplasila si me. Reci mi sta zelis. Jyoti: Imli (tamarind) Sid se smesi: Zvala si me da bih ti doneo tamarind. U redu. Donet cu ti. Jyoti: Dodji brzo. Anjali prica sa Niranjanom i kaze mu da su Abhay i Jyoti u Kolahpuru. Niranjan kaze da bi se oni osecali dobro kada bi Jyoti i Abhay dosli. Anjali: Devojke izgledaju dobro u njihovoj tazbini. Niranjan: Idi vidi sta rade Astha i Sojal. Anjali odlazi.
Precap:
Astha vidi kako je Niranjan osamario Anjali i grdio je. Anjali place. Astha je sokirana kada vidi njegovo pravo lice i kaze: Necu ti dozvoliti da mucis Anjali.