Favourite soaps (invited only) #13 - Page 18

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.2k

Users

7

4k

Frequent Posters

MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago
Kop mozes li da nam uslikas par slika kad on nju preko ramena nosi u sobu nislim da se tad na licu ima sesterski osmijeh
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: MimaN

napokon nesto normalno o kako se ledeni brijeg polako topi ma ona njega definitivno obara s nogu jest da su ovo zadnji trzaji velikog Shloka al mala ga svojom naivnoscu i neiskustvom rasturi ja mu faca u pojedinim scenama ja sam🤣🤣🤣. Mislim da sad izmedu njih idu bolji dani i da ce roda brzo da zakuca na vrata

Znala sam da ces biti odusevita 😆,mala ga bas obara 😃 a on se gubi u njenoj blizini,ni sam sebi nije jasan🤣,hormoni proradili ,udaraju direkt u glavu 🤣,a faca mu je bila danas od sokirane do izgubljene 😆,nadam se Mima ,bas kako kazes da ce roda uskoro da pokuca na vrata😃
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Prva njegova spontana reakcija...

kop93 thumbnail

Originally posted by: MimaN

Kop mozes li da nam uslikas par slika kad on nju preko ramena nosi u sobu nislim da se tad na licu ima sesterski osmijeh

Mima rado bih,ali ja to ne znam😔,sve ove slike sto postavim ovdje, nadem na IF,al cim Jeca stigne ona ce,ona zna 😛

kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Da, bas je bio njezan 😳
MimaN thumbnail

Originally posted by: kop93

Mima rado bih,ali ja to ne znam😔,sve ove slike sto postavim ovdje, nadem na IF,al cim Jeca stigne ona ce,ona zna 😛

Po meni ona scena na krevetu kad ona stoji i visa je od njega i on mora da digne glavu da bi joj gledao u lice ima simbolike al budemo vidjeli dali razvoj, Sto se tice ogrlice oko struka ona kod njih ima posebno znacenje znate da je Jagdis to poklonio Gauri
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Mene neko pominje? 😃
kop93 thumbnail
Totalno je otkacena 😆

MimaN thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Slazem se i tu se vidi da on nju voli samo se boji svojih osjecanja, Po meni on je sebe ubijedio da voli Swati i da je glumijo jade mladog vertera odnosno a da ce tek da sazna sta prava istinska ljubav znaci
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Mene neko pominje? 😃

Halo Jeco 🤗,pa gdje si ti ,jesi gledala epizodu,uhhh 😳

Mozes li izvaditi slike od one scene sto je gore Mima navela?😳