A nije me jos kupio😃,prvo mora biti jakooo dobar djecko, prema nasoj curici ,e tek onda moze da me kupi 😉😃,ovo je samo da mi se svida njegovo ponasanje...za pocetak,ima on jos da zulja oko Asthe 😈😆
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 28th Sep 2025 - WKV
BOOTH ROAMING 28.9
CID episode 81 - 27th September
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 28, 2025 EDT
70th Filmfare Awards Nominations
Ranbir Kapoor Birthday Celebration Thread 🎂🎂
Revisiting 90's nostalgia
Diana praises Deepika Padukone’s work ethic
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
SAMAR ki hogi re entry !!
Geetanjali to die?
Mihir ka Noina pe ato..oot vishwas
Ahaan’s next with Sanjay Bhansali? 🔥
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
PAAV PHISLAA 29.9
A nije me jos kupio😃,prvo mora biti jakooo dobar djecko, prema nasoj curici ,e tek onda moze da me kupi 😉😃,ovo je samo da mi se svida njegovo ponasanje...za pocetak,ima on jos da zulja oko Asthe 😈😆
Originally posted by: sladjana333
Bravo👏...videcu sta cu da pravim, obicno za Vaskrs pravim tortu, a sutra cu napraviti nesto posno za Veliki petak, sutra ne radi, pa cu imati vremena😃
Sobar dancic evo sam sve procitala a sad odoh da gledam vracam se brzo, Pusa svima
Sobar dancic evo sam sve procitala a sad odoh da gledam vracam se brzo, Pusa svima
Zavodi on nju opasno 😳😃,ni ja ne znam kako se zove ta ogrlica...za stomak 😕😆,mada izgleda sexi kad se stavi 😳😃Joj Sladjo ,on je lud 😡,nista me nebi cudilo da joj kaze da voli sebe 🤢
Originally posted by: sladjana333
Oko ovoga ce izbiti sigurno velika frka...NA ce biti neoprostivo ljut, to je sigurno
Bravo👏...videcu sta cu da pravim, obicno za Vaskrs pravim tortu, a sutra cu napraviti nesto posno za Veliki petak, sutra ne radi, pa cu imati vremena😃
Hoce sigurno ,nadam se kad do toga dode, da ce Slock stati na sestrinu i Asthinu stranu😒