Favourite soaps (invited only) #13 - Page 20

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.2k

Users

7

4k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
17.04.

Sid vodi Jyoti kod Kalindi jer je ona njegova ujna. Kalindi i Jyoti su sokirane videvsi jedna drugu. Sid predstavlja Jyoti kao Roshni. Kalindi pita Jyoti sta je sve ovo. Jyoti joj isprica sve o Abhayu, da je ubio njene dve cerke i da bi ubio i trecu pa je ona pobegla. Jyoti: "Onda sam srela Sida i on me je odveo njegovoj kuci. Nisam rekla mojoj porodici jer bi me ona vratila kod Abhaya. Abhay im mozda nije rekao za mene, ne zelim da se vratim." Kalindi: "Ne brini, podji sa mnom."

Shlok dodje u svoju sobu i ugleda svetla i dekoraciju. On pita sta je sve ovo, zasto je mrak. Astha zatvori vrata i pocne da plese. Shlok je sokiran. Astha plese uz pesmu Sajna ve vaari vaari, nosi Anarkali haljinu. Ona pokusava da mu se udvara. Scena je smesna. Ona ga golica da bi se nasmejao.

Astha se onda presvuce i igra jos smesnije. Ona obuce sari.

Zatim obuce "kurta lungi" i plese sa njim. Shlok je odgurne. Njen "lungi" (donji deo haljine valjda) spadne. Shlok vidi to i pogleda u nju. Cak i ona ugleda to i sokirana je. Astha vristi i trci pa se sakrije iza kreveta. Shlok podigne lungi i baci na nju. Ona obuce to. On se konacno nasmesi.

Astha je srecna videvsi ga kako se smesi i slika ga. Shlok je vidi kako ga slika. Astha kaze da je pobedila, pokazace to Varadu. On je zaustavi: "Sta ces mu reci, znam da si luda, oni spavaju, pricaces sa njim sutra, podji sa mnom sad." Astha: "Zelim da mu pokazem ovo, kladili smo se da ces se nasmejati, on ce napraviti zurku za mene."

Shlok je podigne i odnese u sobu. Shlok: "Ti nemas osecaja, kako mozes uznemiravati Varada u ovo vreme?" Astha: "Mogao si mi to reci sa ljubavlju." Shlok: "Koristi svoj um." Astha: "Ti si tako nepristojan, zasto tolika ljutnja, pokusala sam da te nasmejem, ti se uvek naljutis." Shlok: "Ja sam samo takav, nemas nikakvu opciju, moras da budes sa mnom ovako zauvek." Astha: "Zivecu i umrecu sa tobom, provescu ceo svoj zivot sa tobom. (Ona drzi njegovu ruku.) Molim te budi moj stari Shlok, koga sam volela." Shlok ode. Astha place: "Nasmejala sam te. Znam da me volis, videcemo do kada neces priznati to."

Jutro je, Shlok vidi Asthu kako spava i razmislja o njenim recima. On joj pridje i pogleda je. Namesti joj kosu i nasmesi se. On udje u kupatilo da se osvezi ali slavina ne radi. On kaze kako je Astha verovatno uradila ovo. Astha se probudi i trazi Shloka. Ona kaze da izgleda kao da se Shlok nije vracao, prvo ce otici da se okupa (ona). Shlok proverava slavinu. Astha dodje u kupatilo i skine sari. Ona krene da otkopca bluzu, ali sokirana je videvsi Shloka kako dolazi iza zavese.

Shlok je pita sta ona radi tu. Ona ga pita sta on radi tu. Kroz tus potece voda. Astha i Shlok su mokri. Shlok pridje Asthi i ona se unervozi. Shlok pokrije Asthina ledja sarijem.

Astha i Shlok pogledaju jedno drugo u ogledalo. Astha se okrene ka Shloku. Gledaju se. Astha krene i oklizne se. On je pridrzi.

Shlok i Astha se priblize i on krene da je poljubi. Astha se okrene i pomeri se. On se vrati u stvarnost i ode.

Sid pita Jyoti da li ima ikakav problem ovde i kaze joj: Veruj mi, oni su zaista dobri ljudi. Sve ce biti u redu. Oni ce dobro brinuti o tebi." Astha razmislja o trenutcima u kupatilu. Varad dodje do nje i kaze da se njenih 24 casa zavrsavaju, da li se seca opklade. Ona kaze da da i pokaze mu slike na kojima se Shlok smesi. Varad: Super, ne znam da li te je zbog njegovog besa ozenio, ali on je uradio pravu stvar u svom zivotu, ti si razlog njegove srece i ti si ucinila da pobedim danas, hvala ti."

Anjali zove Asthu i ona ode. Anjali pita Asthu da da spisak gostiju sa njene strane i da pozove roditelje tako sto ce otici kuci. Anjali: Trebala sam ja ici, ali imam posla." Astha: Stvarno? Mogu li ici?" Anjali: Ne budi srecna, saljem te poslom." Anjali joj daje poklone za njene roditelje. Astha je srecna i zahvali joj. Anjali joj kaze da ide.

Kalindi kaze da Astha ne bi trebala da zna inace ce to biti problem. Jyoti kaze da bi bilo dobro da joj kaze. Kalindi: "Ako ona sazna, onda ce uzeti mac i otici kod Abhaya, ne brini, necemo joj reci." Jyoti kaze da je Astha veoma srecna sto ima ovakvu porodicu. Kalindi je pita da se odmori.

Astha dodje kuci i svi su sokirani videvsi je. Jyoti se sakrije. Astha zagrli Ajju i pita: "Sta se desilo, zar ne mogu da dodjem, zasto se ponasate kao da ste videle duha?" Kalindi kaze kako je iznenada dosla bez zvanja. Kalindi zaustavi Asthu da ne ide u sobu i prica sa njom. Astha ih pozove na dogadjaj i pita ih da dodju.

Ajju kaze da moraju da idu u market sad. Kalindi kaze Asthi da podje sa njima jer ce im to pomoci. Astha ih pita zasto se ponasaju tako cudno, sta im se desilo. Ajju kaze nista, misli da je ona (Kalindi valjda) da ce ona (Astha) kasniti. Astha kaze da, grdice je, otici ce. Astha ugleda Jyotinu cipelu i pita cija je. Kalindi je napeta.

Gledacete: Shlok donese pojas za Asthu. Ona kaze da je jako lep. On kaze ne vise nego ona. Ona kaze da joj ga stavi. On joj ga stavlja oko njenog struka. Ona kaze da kaze onda. Shlok: "Volim..."

Edited by Jeca - 11 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: MimaN

Po meni ona scena na krevetu kad ona stoji i visa je od njega i on mora da digne glavu da bi joj gledao u lice ima simbolike al budemo vidjeli dali razvoj, Sto se tice ogrlice oko struka ona kod njih ima posebno znacenje znate da je Jagdis to poklonio Gauri

Verovatno da ima posebno znacenje...Iskreno, Mima, da ti kazem, ja se ne secam toga iz BV😃
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Uhhh

https://www.youtube.com/watch?v=FfS8VZFYa1k&feature=youtu.be
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Mene neko pominje? 😃

Jeco, oko plavo, 🤗
Jeca thumbnail

Originally posted by: kop93

Halo Jeco 🤗,pa gdje si ti ,jesi gledala epizodu,uhhh 😳

Mozes li izvaditi slike od one scene sto je gore Mima navela?😳

Prevodila sam vam seriju, jesam, gledala sam 😳

Sad cu 😃
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Verovatno da ima posebno znacenje...Iskreno, Mima, da ti kazem, ja se ne secam toga iz BV😃

Jeste poklonio joj je i poslije toga su spavali i ona ostala trudna 😃
Jeca thumbnail

Originally posted by: MimaN

Jecili🤗 jesi gledala seriju

Gledala 😃
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Totalno je otkacena 😆