Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
SUPER HEROO 9.9
The Ba****ds of Bollywood trailer
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
Game over for Param Sundari at the box office
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Moze Biki kako god zelis ,meni se pesma bas bas svidja,sad moram gledati film,samo pitanje kad ce biti dobar snimak sa prevodom 🤔
Jao Drajce i meni se jako dopala...ima i duza verzija ako zelite da uradim recite😳
Hvala Biki na izvestaju. 🤗
Jel to kokoska prestala da je kinji? Ne mogu da verujem. A sto kazes mozda se i desi nesto u medjuvremenu pa ona ipak ostane u drugom stanju. Videcemo.😉
Koje greske? Nema gresaka 😉😛
Nema mi Smeki da mi kaze kakva je prva sezona serije,tako da sam pocela da je gledam ,malo sam citala ne bi rekla da je lose,videcemo...
Ono sto mi je cirkus je sto Basant iz male neveste glumi Arjunovog tatu 😆 a uloga mu je susta suprotnost od one iz MN-e
Znaci ti si krenula sa novom serijom. Koliko ima epizoda?
Smeki ce , ja mislim, ispratiti goste i sutra najzad moci a se javi.
Sad mi smesno , ovo za Vasanta. Ne mogu ni da ga zamislim 😆
Daj link , da bacim pogled 😛
http://www.natabanu.com/serija/kitani-mohabbat-hai/14971-kitani-mohabbat-hai-koliko-te-volim-epizoda-3.htmlEvo ,negde od 21-og minuta...I znas sta jos,u ovoj seriji su kod Arjuna i Arohi promenjeni glasovi,vise mi se svidja ovaj Arjunov pozajmljeni glas nego pravi 😉Dok mi se Arohin ne svidja nesto...
Badi ja ti ne kapiram sad nista. Sta sad to znaci prva sezona? Vidim da i tu postoji prica o Arjunu i Arohi ali kakve veze imaju prva i druga sezone izmedju sebe?
A Vasant mi je bas zgodan u tom belom odelu i sa cvikama.😉
Nemaju nikakve veze osim sto isti glumci glume Arjuna i Arohi,prica je drugacija i porodice su im druge...
Nema na cemu nadice,ako zelis svaki dan kada se desi lepo ja cu izvestavati😆 nije mi tesko u sustini napisati sta se desavalo.
Eto od kada je Barkhat pronadjena zahvaljujuci aliji draga mama je sad opcinjena Alijom,do kada ne zna se jos,za sada je super prema njoj,ove dve i ne gleda,kako ih je samo u jucerasnjoj epizodi mrko pogledala,😆😆😆A sad sta ce biti pa Aliji lose...ne znam..ipak mi je prebrzo za trudnocu jer nisu imali SR,ako se ne desi koliko u sutrasnjoj pa da onda preskoce neki dan..jer gde ce odmah sutradan osecati muku zbog toga😆😆😆 moguce da je i neko trovanje ko zna..bas je enigma jucerasnja ta najava..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fYpi84egLLE[/YOUTUBE]
A evo i sa prevodom na engleski
Posle dananjih pljuskova sa grmljavinom, meteorolozi najavljuju da e na jugu i jugoistoku Srbije sutra biti jo vie padavina, koje bi mogle da izazovu nove poplave.
Kako pie u Operativnom hidrometeorolokom biltenu Republikog hidrometeorolokog zavoda, za sredu, 23. april, najavljena je kia sa koliinom padavina veom od 30 litara po metru kvadratnom.
Prema objanjenju u biltenu, mogue posledice ovakvih padavina su "izazivanje poplava, problemi u svim aktivnostima poljoprivredne proizvodnje, problemi u saobraaju, rizik od odrona i klizita" i "mogue povre'ivanje ljudi i tete na imovini".
Prema prognozi, nivo Toplice, Jablanice i Veternice sutra e ponovo biti povien, a "rang alarma" ovih reka obeleen je utim trouglom koji oznaava "pojave koje bi mogle zahtevati preduzimanje mera redovne odbrane od poplava."
Zbog ovakvih prognoza, lokalni tabovi za reagovanje u vanrednim situacijama su u pripravnosti.
Prema vremenskoj prognozi, za sredu se oekuje slab i umeren, istoni i severoistoni vetar sa minimalnom temperaturom od 9 do 14 stepeni, a maksimalnom od 20 do 25 stepeni.