Returning of the written off #50 Invited only - Page 77

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.8k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
@Biki
Svidja mi se pesma 😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Drya

http://www.natabanu.com/serija/kitani-mohabbat-hai/14971-kitani-mohabbat-hai-koliko-te-volim-epizoda-3.html

Evo ,negde od 21-og minuta...
I znas sta jos,u ovoj seriji su kod Arjuna i Arohi promenjeni glasovi,vise mi se svidja ovaj Arjunov pozajmljeni glas nego pravi 😉Dok mi se Arohin ne svidja nesto...

Badi ja ti ne kapiram sad nista. Sta sad to znaci prva sezona? Vidim da i tu postoji prica o Arjunu i Arohi ali kakve veze imaju prva i druga sezone izmedju sebe?
A Vasant mi je bas zgodan u tom belom odelu i sa cvikama.😉

nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

@Biki

Svidja mi se pesma 😃

I meni. Slusam je vec 5-ti put 👍🏼
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Biki, jel moze jedan kratki izvestaj sa lica mesta ?😉
Sta se desavalo u danasnjoj epizodi?

Moze a sto ne bi moglo...
Kratak izvestaj bi bio ovaj.
Draga Zejnova mama je zamolila Aliju da organizuje sve za proslavu koju pripremaju u cast Barkhat.
Alijini roditelji i sestra su vec stigli kod njih u Mumbaj takodje je ih ona pozvala sama,zbog pronalaska kcerke.
Alija odlazi u kuhinju da pomogne kuvarima oko hrane dok Zejn i Barkhat je cekaju vani da idu u kupovinu za Barkhat-odece itd.Zejn nestrpljiv ,kao ljuti se sto je nema,sestra ga smiruje,dolazi Alija kaze brzo ce ona.Kada je vec krenula opet joj draga sad vec mama govori jos nesto u vezi proslave.Mozete misliti da kokoska a sad draga mama ne obraca paznju na one dve svoje snaje samo sad oko Alije.😃 Konacno Alija dolazi i govori da Barkat sedne kod Zejna napred a ona ce iza..Zejn krece i ostavlja Aliju,potom stane i tako je gleda preko retrovizora...😆Konacno ona ulazi u auto i idu u trzni centar.Tu Alija a i Zejn biraju odecu za Barkhat..Dok Barkhat isprobaje,Zejn govori Aliji kako je on zapostavljen-verovatno od njene strane,gde ona preokupirana oko proslave,ona mu objasnjava da je ujina tj draga mama 😆zamolila za organizaciju proslave kao iznenadjenje za Barkhat.Zejn kao i dalje ljut-pravi se a njoj zao pocela se izvinjavati i htela da se povuce za usi u znak izvinjenja ali on joj sklonio ruke i nasmesio se i tako gledao zaljubljeno u nju,a i kod nje i njega suzne okice.😳 Potom idu u prodavnicu nakita.Barkhat se svidjaju razne mindjuse-nausnice,kaze Zejn nisu prave,ali ona ih zeli i bira,Alija joj pomaze.Dok Alija posle proba neke nausnice izgleda joj se dopale Zejn krisom je gleda i skonta koje su.😳.Ona ih skida i ostavlja.. Odlaze kuci...Uvece se spremaju ona izlazi lepo doterana iz kupatila Zejn gleda zaljubljeno u nju...on pokusava svezati kravatu..ne moze ona mu prilazi i pokusava pomoci on kao nece ,ona opet i tako mu polako veze kravatu,pesma ova u pozadini on je tako zaljubljeno i sa ceznjom gleda...A u precapu..joj daje nausnice..koje je ona probavala..ona kaze pa da je te kao gledala za Barkat...ali on je skontao da su se njoj dopale i krisom joj kupio..❤️
ps.Ona najava od juce za 24-ti kada joj je muka... ko zna moguce u posle proslave da bude i nesto tu 😆😆😆
ps.Moguce pravopisne greske...brzinski izvestaj u pitanju..😆
Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Moze a sto ne bi moglo...
Kratak izvestaj bi bio ovaj.
Draga Zejnova mama je zamolila Aliju da organizuje sve za proslavu koju pripremaju u cast Barkhat.
alijini roditelji i sestra su vec stigli kod njih u Mumbaj takodje je ih ona pozvala sama,zbog pronalaska kcerke.
Alija odlazi u kuhinju da pomogne kuvarima oko hrane dok Zej i Barkat je cekaju vani da idu u kupovinu za Barkat-odece itd.Zejn nestrpljiv ,kao ljuti se sto je nema,sestra ga smiruje,dolazi Alija kaze brzo ce ona.Kada je vec krenula opet joj draga sad vec mama govori jos nesto u vezi proslave.Mozete misliti da kokoskja a sad draga mama ne obraca paznju na one dve svoje snaje samo sad oko Alije. Konacno Alija dolazi i govori da Barkat sedne kod Zejna napred a ona ce iza..zejn krece i ostavlja aliju,potom stane i tako je gleda preko retrovizora...Konacno ona ulazi u auto i idu u trzni centar.Tu Aalija a i Zejn biraju odecu za Barkat..Dok Barkat isprobaje,zejn govori Aliji kako je on zapostavljen-verovatno od njene strane,gde ona preokupirana oko proslave,ona mu objasnjava da je ujina tj draga mama zamolila za organizaciju proslave kao iznenadjenje za Barkat.Zejn kao i dalje ljut-pravi se a njoj zao pocela se izvinjavati i htela da se povuce za usi u znak izvinjenja ali on joj sklonio ruke i nasmesio se i tako gledao zaljubljeno u nju,a i kod nje i njega suzne okice.😳 Potom idu u prodavnicu nakita.Barkat se svidjaju razne mindjuse-nausnice,kaze Zejn nisu prave,ali ona ih zeli i bira,Alija joj pomaze.Dok Alija posle proba neke nausnice izgleda joj se dopale Zejn krisom je gleda i skonta koje su..Ona ih skida i ostavlja.. Odlaze kuci...Uvece se spremaju ona izlazi lepo doterana iz kupatila Zejn gleda zaljubljeno u nju...on pokusava svezati kravatu..ne moze ona mu prilazi i pokusava pomoci on kao nece ,ona opet i tako mu polako veze kravatu,pesma ova u pozadini on je tako zaljubljeno i sa ceznjom gleda...A u precapu..joj daje nausnice..koje je ona probavala..ona kaze pa da je te kao gledala za Barkat...ali on je skontao da su se njoj dopale i krisom joj kupio..❤️
ps.Ona najava od juce za 24-ti kada joj je muka... ko zna moguce u posle proslave da bude i nesto tu 😆😆😆
ps.Moguce pravopisne greske...brzinski izvestaj u pitanju..😆

Hvala Biki na izvestaju. 🤗
Jel to kokoska prestala da je kinji? Ne mogu da verujem. A sto kazes mozda se i desi nesto u medjuvremenu pa ona ipak ostane u drugom stanju. Videcemo.😉
Koje greske? Nema gresaka 😉😛

Drya thumbnail

Badi ja ti ne kapiram sad nista. Sta sad to znaci prva sezona? Vidim da i tu postoji prica o Arjunu i Arohi ali kakve veze imaju prva i druga sezone izmedju sebe?
A Vasant mi je bas zgodan u tom belom odelu i sa cvikama.😉

Nemaju nikakve veze osim sto isti glumci glume Arjuna i Arohi,prica je drugacija i porodice su im druge...
Drya thumbnail

I meni. Slusam je vec 5-ti put 👍🏼

I ja upadnem svako malo da je odslusam
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Preuzeto iz Galerije😉 Idem i ja nesto uraditi od ovog😆
Drya thumbnail

Originally posted by: Bikica

Danasnja epizoda fenomenalna...Cesto se zadnje vreme cuje ova pesma u pozadini.Ima ova kraca vrerzija koju sam uradila,a ima i duza..😉

Ne mogu se naslusati Bas je zarazna pesma 😳
Edited by Drya - 11 years ago
Drya thumbnail
Sad sam videla na YT ,ova pesma je iz najnovijeg filma onog KJ sto je bio sudija u JDJ ,a sad Sid sa njim snima ona tri filma...