Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
MAIRA AGAYI 10.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
Navri and her eternal victimisation
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Anupamaa 10 -11 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS
Evo ,negde od 21-og minuta...I znas sta jos,u ovoj seriji su kod Arjuna i Arohi promenjeni glasovi,vise mi se svidja ovaj Arjunov pozajmljeni glas nego pravi 😉Dok mi se Arohin ne svidja nesto...
Biki, jel moze jedan kratki izvestaj sa lica mesta ?😉
Sta se desavalo u danasnjoj epizodi?
Moze a sto ne bi moglo...Kratak izvestaj bi bio ovaj.Draga Zejnova mama je zamolila Aliju da organizuje sve za proslavu koju pripremaju u cast Barkhat.alijini roditelji i sestra su vec stigli kod njih u Mumbaj takodje je ih ona pozvala sama,zbog pronalaska kcerke.Alija odlazi u kuhinju da pomogne kuvarima oko hrane dok Zej i Barkat je cekaju vani da idu u kupovinu za Barkat-odece itd.Zejn nestrpljiv ,kao ljuti se sto je nema,sestra ga smiruje,dolazi Alija kaze brzo ce ona.Kada je vec krenula opet joj draga sad vec mama govori jos nesto u vezi proslave.Mozete misliti da kokoskja a sad draga mama ne obraca paznju na one dve svoje snaje samo sad oko Alije. Konacno Alija dolazi i govori da Barkat sedne kod Zejna napred a ona ce iza..zejn krece i ostavlja aliju,potom stane i tako je gleda preko retrovizora...Konacno ona ulazi u auto i idu u trzni centar.Tu Aalija a i Zejn biraju odecu za Barkat..Dok Barkat isprobaje,zejn govori Aliji kako je on zapostavljen-verovatno od njene strane,gde ona preokupirana oko proslave,ona mu objasnjava da je ujina tj draga mama zamolila za organizaciju proslave kao iznenadjenje za Barkat.Zejn kao i dalje ljut-pravi se a njoj zao pocela se izvinjavati i htela da se povuce za usi u znak izvinjenja ali on joj sklonio ruke i nasmesio se i tako gledao zaljubljeno u nju,a i kod nje i njega suzne okice.😳 Potom idu u prodavnicu nakita.Barkat se svidjaju razne mindjuse-nausnice,kaze Zejn nisu prave,ali ona ih zeli i bira,Alija joj pomaze.Dok Alija posle proba neke nausnice izgleda joj se dopale Zejn krisom je gleda i skonta koje su..Ona ih skida i ostavlja.. Odlaze kuci...Uvece se spremaju ona izlazi lepo doterana iz kupatila Zejn gleda zaljubljeno u nju...on pokusava svezati kravatu..ne moze ona mu prilazi i pokusava pomoci on kao nece ,ona opet i tako mu polako veze kravatu,pesma ova u pozadini on je tako zaljubljeno i sa ceznjom gleda...A u precapu..joj daje nausnice..koje je ona probavala..ona kaze pa da je te kao gledala za Barkat...ali on je skontao da su se njoj dopale i krisom joj kupio..❤️ps.Ona najava od juce za 24-ti kada joj je muka... ko zna moguce u posle proslave da bude i nesto tu 😆😆😆ps.Moguce pravopisne greske...brzinski izvestaj u pitanju..😆
Nemaju nikakve veze osim sto isti glumci glume Arjuna i Arohi,prica je drugacija i porodice su im druge...
Badi ja ti ne kapiram sad nista. Sta sad to znaci prva sezona? Vidim da i tu postoji prica o Arjunu i Arohi ali kakve veze imaju prva i druga sezone izmedju sebe?
A Vasant mi je bas zgodan u tom belom odelu i sa cvikama.😉
I ja upadnem svako malo da je odslusam
I meni. Slusam je vec 5-ti put 👍🏼
Ne mogu se naslusati Bas je zarazna pesma 😳
Danasnja epizoda fenomenalna...Cesto se zadnje vreme cuje ova pesma u pozadini.Ima ova kraca vrerzija koju sam uradila,a ima i duza..😉