Favourite soaps (invited only) #12 - Page 11

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

43k

Users

10

3.6k

Frequent Posters

MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Uh neznam jeli ima zumbu,al kad vidi kako panicarite vec mogu zamislit kako ce vam reci 😆,otprilike bit ce :Ma sta vam je curice Slock je davno puko za Asthom 😆😆

E Kop kako me poznajes dusa moja 🤗 danas nema zumbe a i konu sam ispratila u Zenevu 😃
MimaN thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Dobro si pogodila,...samo ti fali bosanski akcenat😆

Ma bona nebila sta mi ti to kazes bosanski naglasak 😆😆
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Dobro vece svima prisutnima 🤗
Evo, konacno se iskobeljah iz mog inboxa, odgovorih na sve poruke i prvo dodjoh ovamo. Prvo izvinte sto toliko kasnim, ovih dana tucem na sve strane ne znam gde cu pre..naime idem za Uskrs u tazbinu, pa milion stvari treba da zavrsim. Koristim takodjer ovu priliku da necu biti ovde od 17.4.-22.4. hocu reci necu se druziti sa kompjuterom vec sa rodjacima, tako da kada se vratim mogu da vam prevedem sve te epizode dok me nije bilo.. Neverovatno koliko je danas bio hladan dan, skoro me u gradu utepao grad (oliti tuca) 😆, a na putu do kuce me oprala kisa postenski, te tako sada uz solju vruce kafe ususkana u moj debeli djemper sa Zlatibora i sa toplim vunenim carapama na nogama odoh da vam prevedem danasnju epizodu. Sad cu ja to ocas posla. A posle cu da vas iscitam..
😊
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: MimaN

Evo me ma ljudi on nj odpocetka voli a sad sto je on sebi umislio da mrzi cio svjet je druga stvar i sto se bori sam sa sobom e to je njegov problem razum govori jedno a hercika drugo i garantovano pobjeduje herc

Ma, naravno ❤️ da pobedjuje😃
sladjana333 thumbnail

Ma bona nebila sta mi ti to kazes bosanski naglasak 😆😆

Moja draga komsinica i prijateljica, sada zivi u Milanu, je iz Kaknja...ja obozavam kako ona prica, bona nebila...😃
MimaN thumbnail

Ma, naravno ❤️ da pobedjuje😃

Ma gdje mi se izgubi moje drago Plavo oko kakvo vam je to sumnjicanje indijci jesu znali da pokvare seriju promjenama glavnih glumaca al uvijek su slavili ljubav.
Slado kako si mi
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Evo, konacno se iskobeljah iz mog inboxa, odgovorih na sve poruke i prvo dodjoh ovamo. Prvo izvinte sto toliko kasnim, ovih dana tucem na sve strane ne znam gde cu pre..naime idem za Uskrs u tazbinu, pa milion stvari treba da zavrsim. Koristim takodjer ovu priliku da necu biti ovde od 17.4.-22.4. hocu reci necu se druziti sa kompjuterom vec sa rodjacima, tako da kada se vratim mogu da vam prevedem sve te epizode dok me nije bilo.. Neverovatno koliko je danas bio hladan dan, skoro me u gradu utepao grad (oliti tuca) 😆, a na putu do kuce me oprala kisa postenski, te tako sada uz solju vruce kafe ususkana u moj debeli djemper sa Zlatibora i sa toplim vunenim carapama na nogama odoh da vam prevedem danasnju epizodu. Sad cu ja to ocas posla. A posle cu da vas iscitam..
😊

Dobro vece, Branka, 🤗 Danas je bilo stvarno hladno, jutros sam se navratila na jednu poluzimsku jaknu...inace bih se smrzla...dosla sam kuci pre kise na svu srecu...(smugnula s' posla malo ranije😆)
MimaN thumbnail

Moja draga komsinica i prijateljica, sada zivi u Milanu, je iz Kaknja...ja obozavam kako ona prica, bona nebila...😃

moja Slado daba i Milano kad kod nas genetski kod bona nebila ha ha ha 😆
sladjana333 thumbnail

Ma gdje mi se izgubi moje drago Plavo oko kakvo vam je to sumnjicanje indijci jesu znali da pokvare seriju promjenama glavnih glumaca al uvijek su slavili ljubav.
Slado kako si mi

Plavo oko nam se sigurno sprema za grad, petak je...Mima, da kazem dobro, umorna sam nekako, kad dodje ovaj petak bas budem umorna...😉😆

Mima, kako si ti? Ima li zime kod tebe?
MimaN thumbnail

Originally posted by: loveansh

😊

Love dobar danic zao mi je sto si se smrzla i pokisla kod mene je zahladnilo al nije tako strasno sutra najavljuju sunce pa budemo vidjeli