Favourite soaps (invited only) #11 - Page 10

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

36.6k

Users

7

3.9k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: sladjana333

Sutra ustajanje na posao u 6h, odnosno u 5h po starom...ko ce se navici...ova nedelja ima da bude grozna😡

Sad mi je grozno😕 a ujutro ce biti jos groznije 😕😕😕
kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Hoce sigurno da se digne velika halabuka...sigurno😆

Poznati smo po tome,a i ovi to znaju u SP 😃
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Slusajte od 01:01, nakon sto se cuje Swati cuje se udes kola http://www.dailymotion.com/video/x13osa6_iss-pyaar-ko-kya-naam-doon-ek-baar-phir-26th-august-2013-video-watch-online-part1_shortfilms

Udes je bio,jasno se cuje😕
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Udes je bio,jasno se cuje😕

Dokaz za moju teoriju 😃
kop93 thumbnail
Novi video,njih dvoje se stalno zezaju 😃

http://www.india-forums.com/tv-show/945/iss-pyaar-ko-kya-naam-doon-ek-baar-phir/video/316107-astha-and-shlok-celebrate-gudi-padwa.htm
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Dokaz za moju teoriju 😃

I to cvrst dokaz,😃da je imala udes ,ostala ziva i prerusila se u Aditi,i sad se sveti.

Kako ce Slocka ljubav za Swati da prode u trenu,kad sazna da je pokusala Asthu ubiti.
kop93 thumbnail
Provjerava jeli ziva 😃

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Cestitke na novom topiku 🥳 Jedva vas stigoh
Jes da moj kompjuter vise ide kao traktor a ne ova fina kolica, ali morala sam da smanjim broj otvorenih prozorcica na 2, pa sam batalila moje emotikone i giffs, pa nema traktora 😃

Elem, jedva vas nadjoh...drugi put bacajte mrvice za sobom...ko u Ivici i Marici.😃 mislila sam da je link za novi topik na prvoj strani, i tada videh tamo sve one prekrasne kreacije iz serije koju sam pre gledala, a koje nisam videla kada sam usla u prosli topik. Prekrasne kreacije👏👏👏

Izvinte sto me nema, ali jedva postigoh da pohvatam sve sto nisam uradila ovih par dana dok me kompjuter zezao. A zeza me i dalje, sporiji je nego pre, ali makar radi. Elem, raspricah se, a vi ste sigurno vec posle na spavanje. Ja imam otvoren i prosli topik, pa cu da iscitam sta sam propustila i da komentarisem ovde ukoliko mi nesto bude za komentar, nadam se da za to nema problema.
Ne mogu da verujem koliko ste brze. Cmokic

Nadjoh u prethodnom topiku ove slikice od Asthe, mnogo je slatka, pa ko velim daj da ih prenesem
😊
Fotografija

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Evo dodjoh do desete strane i odvukose me na drugu stranu 😊 Tako to obicno biva, a sa mojim kompjuterom to onda potraje nekoliko sati. Tako sutra cu citati stari topik da vidim sta ste to toliko pricale da ste potrosile 50 strana. Ako, valja se...glavno da je zabavno. 😃

Jeco cestitke, vidim da si pregledala sve prethodne epizode i stigla Kopicu i Sladju, svaka cast 👏

Mima, zao mi je za one ljude sto stradase u rudniku, nadam se da su se oporavili, a oni jace povredjeni izvukli iz zivotne opasnosti. Tezak je to i opasan posao.

Danas sam otpratila i treci kriket mec (da pravim drustvo drugarima, inace bas me briga za kriket) i izgubili su ovi nasi.

Ali je zato Nole slupao Nadala ko Panta pitu i sve cestitke Noletu!!!! Evo slika sa twittera.

BRAVO NOLE MAJSTORE !!!!!!

Embedded image permalink

Embedded image permalink

kop93 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Cestitke na novom topiku 🥳 Jedva vas stigoh
Jes da moj kompjuter vise ide kao traktor a ne ova fina kolica, ali morala sam da smanjim broj otvorenih prozorcica na 2, pa sam batalila moje emotikone i giffs, pa nema traktora 😃

Elem, jedva vas nadjoh...drugi put bacajte mrvice za sobom...ko u Ivici i Marici.😃 mislila sam da je link za novi topik na prvoj strani, i tada videh tamo sve one prekrasne kreacije iz serije koju sam pre gledala, a koje nisam videla kada sam usla u prosli topik. Prekrasne kreacije👏👏👏

Izvinte sto me nema, ali jedva postigoh da pohvatam sve sto nisam uradila ovih par dana dok me kompjuter zezao. A zeza me i dalje, sporiji je nego pre, ali makar radi. Elem, raspricah se, a vi ste sigurno vec posle na spavanje. Ja imam otvoren i prosli topik, pa cu da iscitam sta sam propustila i da komentarisem ovde ukoliko mi nesto bude za komentar, nadam se da za to nema problema.
Ne mogu da verujem koliko ste brze. Cmokic

Nadjoh u prethodnom topiku ove slikice od Asthe, mnogo je slatka, pa ko velim daj da ih prenesem
😊
Fotografija

Halo Love 🤗,neku vece smo sebi dale oduska pa smo samo 50 stranica😃 za vece sprzile 😆,nije ni cudo sto nas ne mozes stici 😆

Samo ti komentarisi i pisi sta ti je volja,domace smo mi sve ovdje,na nasem smo terenu 😆 a sto se tice mrvica kao u Ivice i Marice,uvijek ces naci na zadnjoj stranici zavrsenog topica,😆

Vidim komp ti je usporen jos ,al radi,probaj Love pitati nekoga ko se razumije u komp i naravno kome vjerujes da ti ga ocisti,puno ce ici brze,evo kako je sin meni ocistio komp,bas se osjeti kako ide brze,mi pisemo dok nam nezariba 😃,onda tek trazimo pomoc,a tako je kad puno znamo u njega 😆

Cmokic i tebi 🤗