Favourite soaps (invited only) #10 - Page 24

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

39.4k

Users

9

4.3k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: loveansh

Ma, da...nidje veze, mislim on u svakoj epizodi glumi fikus, ima samo par minuta scenu i progovori 3 recenice eventualno, no prica ide ovako (otkrila jedna od njegovih normalnih fanova, posto tu inace ima zescih lujki) Elem, Sid je uzeo mesec dana odmora, trebao da se vrati u seriju polovinom aprila, (da malo odmori od onog sr🤬 u kome glumi) da se posveti snimanju filma i igranju kriketa sa drugarima, tj, da se malo rlaksira, medjutim ovi ga pozvase nazad nakon dve nedelje, niti je zavrsio snnimanje do kraja (samo scene vani) em su ga naterali da se pojavi na proslavi Holija kod sarenih (a prethodno je tvitao da ove godine nece tamo da ucestvuje- posle je morao da edituje taj svoj twitt) i em su ga naterali da se povuce iz BCL. Da li ce da dobije vise prostora u seriji, cisto sumnjam (znaju ovi CVs i izPH da narod zesce iritira ta famozna nepostojeca hemija sa doticnom), ali glavno da on tamo cuci 12 sati da bi se u seriji pojavio 3 minute
Danas je oko svega toga bila rasprava u SY FC, i jos su ove Sidove uspaljene fanice slale poruke Lili i vredjale sve SY fanove...ludnica, da ne poverujes da je proslo godinu dana a sve je isto ko jucer da je bilo, iste uvrede...iste nebuloze.

Bravo Jecili, vidim da si nasla sliku, i ja sam ocekivala vecu dvoranu sa vise publike i TV prenos
😕

A je l' on definitivno nece biti u BCL?
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: mina92

ne motam puno Jeco al npr onu svekrvu od yoti totalno mi nebitna
pa recimo onu mamu od sojal 😕 ona izgleda nema kucu ,nego
kako samo izabrase nju za priju nije mi to jasno😕 to je svega
3 ili 4 minute po epizodi,da gledam sve kad bi vas stigla a sad
ce malo slockic da pati🥳jos ako mi se svidi taj novi karan
jadan on😡😆

Mincic i ja otprilike iste stvari preskacem
MimaN thumbnail
photo 01045013.gif 200 post napokon sloboda
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: MimaN

Kop ja zaista mislim da se on u nju zaljubio na prvi pogled al posto on ima sa sobom nerasciscene racune ona je u njemu pokrenula lavinu i dok se on sam sa sobom pomiri ona ce bit daleko od njega a ja to iskreno jedva cekam e tad cu da uzivam

Mima moze biti lako da je on zaljubio se u nju na prvi pogled i da je to sve zatrpo u sebe i ,sto ti kazes ima nerasciscene racune sa sobom,i nije dozvolio svojim osjecajima da izadu van,vec pokazao samo drskost i bezobrazluk,i sad kocnice pocele popustat i sad vidimo tek njegove reakcije na nju i u pozitivnom svjetlu.

A kad se sabere,ona ce odmaglit od njega 😃,aaa zdusno navijamo sve kad ce da ga napusti,a Karan nacepi 🤣

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: MimaN

photo 01045013.gif 200 post napokon sloboda

Mima
MimaN thumbnail

🤗
mina92 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Ma, da...nidje veze, mislim on u svakoj epizodi glumi fikus, ima samo par minuta scenu i progovori 3 recenice eventualno, no prica ide ovako (otkrila jedna od njegovih normalnih fanova, posto tu inace ima zescih lujki) Elem, Sid je uzeo mesec dana odmora, trebao da se vrati u seriju polovinom aprila, (da malo odmori od onog sr🤬 u kome glumi) da se posveti snimanju filma i igranju kriketa sa drugarima, tj, da se malo rlaksira, medjutim ovi ga pozvase nazad nakon dve nedelje, niti je zavrsio snnimanje do kraja (samo scene vani) em su ga naterali da se pojavi na proslavi Holija kod sarenih (a prethodno je tvitao da ove godine nece tamo da ucestvuje- posle je morao da edituje taj svoj twitt) i em su ga naterali da se povuce iz BCL. Da li ce da dobije vise prostora u seriji, cisto sumnjam (znaju ovi CVs i izPH da narod zesce iritira ta famozna nepostojeca hemija sa doticnom), ali glavno da on tamo cuci 12 sati da bi se u seriji pojavio 3 minute
Danas je oko svega toga bila rasprava u SY FC, i jos su ove Sidove uspaljene fanice slale poruke Lili i vredjale sve SY fanove...ludnica, da ne poverujes da je proslo godinu dana a sve je isto ko jucer da je bilo, iste uvrede...iste nebuloze.

Bravo Jecili, vidim da si nasla sliku, i ja sam ocekivala vecu dvoranu sa vise publike i TV prenos
😕

pozz Branka ne znam za taj odmor ali ja kako sam se malo sunjala po
kokosinjcu on nije bio kod obojenih na njihovom holiju ,bio je samo na
zoom holiju to je onaj party od prosle godine gdje su bili Smita,Prats I Sid
zajedno odmah poslije njenog izbacivanja
a jos ima vremena do nedelje ,nada umire posljednja😛
jer jos nije niko ni potvrdio ni demantovao vijest jos se nagadja
sve dok moje oci ne vide da ga nema ja ne vjerujem
mina92 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Mimice cestitam 🥳 slobodna si 🤗