Originally posted by: loveansh
Ma, da...nidje veze, mislim on u svakoj epizodi glumi fikus, ima samo par minuta scenu i progovori 3 recenice eventualno, no prica ide ovako (otkrila jedna od njegovih normalnih fanova, posto tu inace ima zescih lujki) Elem, Sid je uzeo mesec dana odmora, trebao da se vrati u seriju polovinom aprila, (da malo odmori od onog sr🤬 u kome glumi) da se posveti snimanju filma i igranju kriketa sa drugarima, tj, da se malo rlaksira, medjutim ovi ga pozvase nazad nakon dve nedelje, niti je zavrsio snnimanje do kraja (samo scene vani) em su ga naterali da se pojavi na proslavi Holija kod sarenih (a prethodno je tvitao da ove godine nece tamo da ucestvuje- posle je morao da edituje taj svoj twitt) i em su ga naterali da se povuce iz BCL. Da li ce da dobije vise prostora u seriji, cisto sumnjam (znaju ovi CVs i izPH da narod zesce iritira ta famozna nepostojeca hemija sa doticnom), ali glavno da on tamo cuci 12 sati da bi se u seriji pojavio 3 minute
Danas je oko svega toga bila rasprava u SY FC, i jos su ove Sidove uspaljene fanice slale poruke Lili i vredjale sve SY fanove...ludnica, da ne poverujes da je proslo godinu dana a sve je isto ko jucer da je bilo, iste uvrede...iste nebuloze.
Bravo Jecili, vidim da si nasla sliku, i ja sam ocekivala vecu dvoranu sa vise publike i TV prenos😕