200 post napokon sloboda
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 15th Oct '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 16th Oct 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
KARWA CHAUTH 15.10
NOODLES VRATH 16.10
Sonakshi Sinha Pregnancy Rumours
What will Yuvraj do?
Welcome Back 🥳
Pankaj Dheer Passes Away
Pari and Mitali
This is concerning.
Who is most loved character in gen 4?
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Acha wala gunda
200 post napokon sloboda
Mima cestitam na slobodi 🤗, sad mozes do mile volje da pises sa nama 😆
Jos samo da Mina izadje iz ogranicenog pisanja 😃
Originally posted by: loveansh
Cao drustvo,
Mima jos malo pa si pregurala 200 postova i moci ces da zaboravis na blokade😊
Zao mi zbog grmljavine, ovde je bio prekrasan dan, ljudi secu u kratkim rukavima i
sorcevima😲, te sam ja vecinu dana provela svrckajuci kojekuda po prirodi.
Jeco, uzeh lekice, al se malo prosvercah (umanjenu dozu😛), nocas cu da nastavim, i da nadoknadim...inace, jutros kompjuter nije hteo da mi upali, pa pomislih da mi je crko, tako da sam htela da vam kazem, da ukoliko me nema, to je razlog, mora da sam se nakupila svega i svacega u ovih godinu dana, pa mi PC radi kao uslogirani stogodisnjak 😆😆😆
Kopice, drago mi je da ti se svidja ova slikovita prica, odoh malo do foruma da vidim kako to tamo funkcionise (kapirate da tonem sve dublje 😉😆) te uzeh ponesto iz PG, oduvek sam volela te Caps jer kada uhvate neki izraz lica od glavnih glumaca to ti odmah isprica novu pricu, nego ono kada odgledas scenu pa sve brzinski proleti 😊
ne motam puno Jeco al npr onu svekrvu od yoti totalno mi nebitnapa recimo onu mamu od sojal 😕 ona izgleda nema kucu ,negokako samo izabrase nju za priju nije mi to jasno😕 to je svega3 ili 4 minute po epizodi,da gledam sve kad bi vas stigla a sadce malo slockic da pati🥳jos ako mi se svidi taj novi karanjadan on😡😆