Znate sta gledam i RR i Beskrajnu ljubav ,ali me nimalo ne zanima sta se desava iza kamere.Prvi put da pratim pricu i da me ostalo ne zanima,i bolje je tako😃
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Who is most loved character in gen 4?
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Znate sta gledam i RR i Beskrajnu ljubav ,ali me nimalo ne zanima sta se desava iza kamere.Prvi put da pratim pricu i da me ostalo ne zanima,i bolje je tako😃
ovo je samo nagadjanje nekog sa foruma sta bi mogao biti razlog da se Paro uda Rudija.Ova osoba misli da se Rudi i njegov otac ipak svatiti da ona nema razloga da ubije D.Da ce ostatak obitelji kriviti Paro.Da ce D.biti u nesvjesti,Rudra ce sutiti o svemu,a Mohini uvjerena u spjeh svoga plana trazit ce da pitaju D.o tome(zna li ko ga je htio ubiti)Ali da ce D.kao na samrti reci Rudri da je njegova posljednja zelja da on ozeni Paroi eto kao Paro ce se zbog toga morati udati za Rudru,sto zbog zahvalnosti prema njima dvojici,sto zbog posljednje zelje njegovog oca.Ova osoba kaze da mrzi sto ce se brak dogoditi zbog ovakvih neutemeljenih dogadjaja ali ne vidi ni jedan drugi razlog da se vjencanje dogodii da jos kaze da je bila u prilici i ranije dozivjeti svasta od hindskih sapunica i da je vise nista ne moze iznenaditi
Ma Biki ne cuvaju se misle da ,to nije nista a kad se zakomplikuje posle nervoza.😕 Evo ne staje cim mu je malo proslo zuji po gradu citav dan izludecu i samo kao poreznik vice daj neku kintu za sok,kafu i nesto slatko😛
hello Biki 🤗svima je proljece udarilo u glavu pa niko ne zna sta radi 😕
Veruj Kety,cim sam upalila komp docekala me je poruka na fb,mislim da sam pre neki dan objasnila toj osobi svoj stav po nekim pitanjima,ne znam zasto opet mene neko uplice u ono sto me ne zanima,ja ne zelim ni u cije stavove se mesati,svako ima slobodan izbor da radi sta zeli i kako oseca.Ja ne mogu nikom odredjivati,niti imam pravo na to,a pre svega ja to ne zelim.Toliko mi se digao pritisak od toga svega.dan mi je totalno bezveze zbog toga eto..
Htjela sam sa vama podijeliti jedno ohrabrujucu vijest i zaboravila
Maloprije su me zvali da su mi gotovi rezultati biopsije i nalaz je negativan 😃nisam se nadala prije ponedjeljka pa su me bas iznenadili 😊a od 1000 problema,bar jedan manje,sad jos onih 999 😆😆