Favourite soaps (invited only) #9 - Page 82

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

35.5k

Users

11

4.2k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=d6nTkdBFWqU
Edited by kop93 - 11 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Ako me dobro sluzi pamcenje, 7 😃

Cestitam, pobednik si!👏

Ja dve😳😆
sladjana333 thumbnail

Sinoc ste bile vredne👏

Imala sam 15 stranica da procitam😕👏 Zadatak izvrsen😳😆
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

https://www.youtube.com/watch?v=d6nTkdBFWqU

Lepo.
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Cestitam, pobednik si!👏

Ja dve😳😆

Sila i EBP? 😃
sladjana333 thumbnail

Tacno!😃
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Dobar vam dan i srecan vam Medjunarodni Praznik Srece! 😊
Budite uvek vesele i nasmejane i srecne sta god da radite! Cmokic!😃

20.03.

Anjali priprema poklone za Jyoti. Ona kaze Varadu da je Jyoti u drugom stanju, i da je potreban decak da se rodi u njihovoj porodici. Ona mu kaze da ga oni nisu u nicemu zaustavili. Sojal cuje sve to. Anjali kaze sinu da je Niranjanu nije bilo pravo sto Varad nije bio kod kuce za Holi. Varad kaze da on ne bi ni isao na sluzbeni put da to nije bilo vazno za njiohov posao. Anjali mu kaze da je porodica najvaznija, i da treba to da nauci od svog oca, koji se brine o svakom clanu porodice, za razliku od njega koji je napustio svoju porodicu na tako vazan dan. Sodjal se smesi kada cuje kako Anjali grdi Varada.

picture1

Anjali trazi od Varada da razume svoju odgovornost, i kaze mu da vise nece da tolerisu njegove izostanke sa porodicnih slavlja. Varad kaze da mu je zao, i da ce voditi o tome racuna sledeci puta. Anjali mu kaze da porazgovara jednom sa Niranjanom. Astha vidi Aditi koja odlazi negde u zurbi, i sledi je. Zove je po imenu, ali je Aditi ne cuje. Aditi uzima prevoz i odlazi.Astha se pita gde li je otisla, pita se da nije posla kod doktora, posto ne izgleda dobro u poslednje vreme.

picture2

Astha razmislja da je pozove. Anjali kaze Asthi da sredi sve oko hrane za Abhaya i Jyoti kada budu dosli. Astha ostavlja telefon i odlazi. Abhay pozdravlja Anjali, a Anjali mu se izvinjava za ono sto se desilo jucer. Abhay joj kaze da je sve u redu.Niranjan pita Jyoti kako se ona oseca. Abhay ga pozdravlja. Abhay razgovara sa njima i kaze da ce da dobije sina. Niranjan kaze da su decaci i devojcice ravnopravni, i da ne treba medju njima praviti razliku. Kaze da je on, kada su se Shlok i Varad rodili, kupio za njih zemlju. On poklanja Abhayu takodjer parcelu, i Abhay je vrlo srecan. Anjali daje odecu i nakit Jyoti i kaze joj da je to za nju. Abhay se smesi i misli kako ce da dobije jos puno poklona, jednom kada se njegov sin bude rodio. Jyoti pokusava da razgovara sa Asthom, ali ju je Abhay u tome sprijecio.

picture3

On pokazuje svima koliko se dobro brine o Jyoti. Rekao je Jyoti da samo glumi pred njima, i ponasa se slatkorecivo. Varad dolazi i grli Jyoti, i cestita joj. Astha joj kaze da je vrlo srecna zbog nje, i da joj zeli da uvek bude srecna. Jyoti daje znakove Asthi. Anjali poklanja lancic i prsten Abhayu. Jyoti kaze da nije trebalo a Abhay je presece i kaze da je to njihova odluka, i da oni rade ono sta zele zbog srece sto osecaju jer ce dobiti unuce.

On kaze da se oni sigurno osecaju ponosnim, jer do sada nisu dobili musko unuce u svojoj porodici. Varad se naljutio. Abhay mu se podsmeva.Niranjan sve to posmatra. Abhay kaze da ce oni sada da idu, posto ih Bua verovatno ocekuje. Jyoti je drzala poruku za Asthu blizu svojih poklona i Abhay ju je uzeo. Astha nije razumela o cemu se radi, misli da je Jyoti htela da joj nesto kaze. Aditi dolazi do kuce i otkljucava je.

Astha i Anjali su zabrinute za Aditi. Ona dolazi kuci i kaze da je sve u redu. Kaze da se osecala nemirno i da je zato otisla u setnju, i da joj je zao sto nije nikome rekla. Anjali joj kaze da je sve u redu i da ide da se odmori.

picture4

Anjali grdi Asthu sto ju je navela da se brine za Aditi. Kaze joj da je dosao Shlok i da mu pripremi caj. Astha pita kada je dosao? Anjali: Onda kada si ti igrala video igricu sa Kavya. Astha odlazi da pripremi caj. Abhay je srecan kada vidi poklone. Ugleda pisamce i otvori ga. Sokiran je nakon sto ga je procitao. Pobesneo je. Jyoti je napisala u pismu Asthi da je napeta, jer je lagala svima kako bi sacuvala svoju bebu. Napisala je da nosi devojcicu a ne decaka, i da bi je naterali da pobaci da su znali istinu

picture5

Moli Asthu da joj pomogne. Abhay je sokiran. Ljut je jer vidi da je ponovo devojcica a ne decak. Vice i zove Jyoti...Jyoti dolazi i sokirana je kada vidi pismo u njegovoj ruci. Abhay: Kako se usudjujes da mi lazes, ja ne zelim devojcicu, zelim decaka! Ubit cu te!! Bua dolazi i zaustavlja ga, i on joj sve isprica, da Jyoti nosi devojcicu. Bua je sokirana, ona kaze da je sve znala i da je sumnjala u to da im Jyoti laze. Abhay je rekao da je Jyoti iskoristila njegovu dobrotu i je odvede u Kolapur jer on vise ne zeli da vidi njeno lice. Jyoti place. Bua kaze da je sada kasno, i da je sada tesko da se izvrsi abortus.. Abhay: Pa sta onda, pusti je nek umre. Bua: Ona nam je korisna. Abhay: Ja cu da slazem njenom ocu da je doslo do komplikacija i da je ona umrla. Jyoti ih moli da joj oproste.

picture6

Moli ih da ne ubiju njeno dete. Abhay: Mici mi je s ociju! Zakljucaj ju u ostavu. Astha dolazi kod Shloka i donosi mu caj. Astha: Mislila sam...Shlok je zauzet i ne obraca paznju.Astha: Jesi li stidljiv, pogledaj me. Shlok: U cemu je tvoj problem? Zasto bih bio stidljiv? Astha: Dobro ! Shlok: Sta ti mislis, da ces jeftinim trikovima, kao da glumis Swati,izbrisati moja secanja? Sta ti uopste znas o nama? Astha: Ono sto sam ti rekla pod utecajem Bhaanga, zelim da ponovim. zelim da ti kazem da te mnogo volim. Shlok: Nemoguce je da dobijes moju ljubav! Astha: Ohhh,kazi mi koliko je nemoguce! U redu, obecaj mi da ces me voliti u sledecem zivotu!...Khuda...svira...

picture7

Shlok: Kazes da me volis! Onda skoci sada odacde! Vidis da nije toliko visoko...bacio je soljicu sa cajem i ona se razbila...Shlok: Sta se dsilo? Astha: U redu, skocit cu, ne salim se. Shlok: Ni ja se ne salim, ne gubi vreme. Astha stane na gelender : Skocit cu !

picture8

Shlok: Odlicno! Skoci! Astha misli u sebi: Ako padnem odavde, polomit cu nogu...gleda ga i sprema se da skoci...broji 1..2.. i zatvori oci ...kaze tri i skoci natrag, smejuci se.

picture9

picture10

Shlok se nasmesio: Znao sam, ti si velika glumica. Nemas hrabrosti da skocis odavde. Astha: Pa ja jesam skocila, izgubio si opkladu. Shlok: Ti si starno nesto posebno (antikvitet). Astha: Da, jesam. Shlok: ti si luda, ja ne mogu da te volim. Ona mu se nasmesila. Shlok odlazi, gledajuci je...khuda svira...

picture11

Precap:

Astha je dobila poziv od suda i kaze da ni sama ne zna kada je proslo tih sest meseci, sada je doslo vreme za nju da ode. Pokazuje dokumenta Shloku i kaze mu da je sada ostala jos samo jedna nedelja

picture12

Edited by loveansh - 11 years ago
kop93 thumbnail

Dobar dan Sladjo 🤗

Jesi vidjela kako Astha zeznu danas Slocka,😆sjede zena,kad smo svi ocekivali ona ce skocit sa one terase,a tako sa njim i treba.😆

A tek kad upali motor od auta 🤣, osta on u soku😲,a sto me je nasmijala🤣 ,pa njih dvoje su isti,zvrkniti svako na svoj nacin.😆

Svi se otrijeznili,a nju jos drzi 😆
kop93 thumbnail
Halo Love 🤗,hvala puno na prevodu.

Jeli kriket turnir pocinje u nedjelju i ima li kakvih novosti oko priprema?😛
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobar vam dan i srecan vam Medjunarodni Praznik Srece! 😊
Budite uvek vesele i nasmejane i srecne sta god da radite! Cmokic!😃