🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
KIARA THROWN 14.9
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Sidvi FF: Chocolate (continued)
TRAUMA DRAMA 15.9
Conceiving of PL…
Anjali trazi od Varada da razume svoju odgovornost, i kaze mu da vise nece da tolerisu njegove izostanke sa porodicnih slavlja. Varad kaze da mu je zao, i da ce voditi o tome racuna sledeci puta. Anjali mu kaze da porazgovara jednom sa Niranjanom. Astha vidi Aditi koja odlazi negde u zurbi, i sledi je. Zove je po imenu, ali je Aditi ne cuje. Aditi uzima prevoz i odlazi.Astha se pita gde li je otisla, pita se da nije posla kod doktora, posto ne izgleda dobro u poslednje vreme.
On kaze da se oni sigurno osecaju ponosnim, jer do sada nisu dobili musko unuce u svojoj porodici. Varad se naljutio. Abhay mu se podsmeva.Niranjan sve to posmatra. Abhay kaze da ce oni sada da idu, posto ih Bua verovatno ocekuje. Jyoti je drzala poruku za Asthu blizu svojih poklona i Abhay ju je uzeo. Astha nije razumela o cemu se radi, misli da je Jyoti htela da joj nesto kaze. Aditi dolazi do kuce i otkljucava je.
Moli Asthu da joj pomogne. Abhay je sokiran. Ljut je jer vidi da je ponovo devojcica a ne decak. Vice i zove Jyoti...Jyoti dolazi i sokirana je kada vidi pismo u njegovoj ruci. Abhay: Kako se usudjujes da mi lazes, ja ne zelim devojcicu, zelim decaka! Ubit cu te!! Bua dolazi i zaustavlja ga, i on joj sve isprica, da Jyoti nosi devojcicu. Bua je sokirana, ona kaze da je sve znala i da je sumnjala u to da im Jyoti laze. Abhay je rekao da je Jyoti iskoristila njegovu dobrotu i je odvede u Kolapur jer on vise ne zeli da vidi njeno lice. Jyoti place. Bua kaze da je sada kasno, i da je sada tesko da se izvrsi abortus.. Abhay: Pa sta onda, pusti je nek umre. Bua: Ona nam je korisna. Abhay: Ja cu da slazem njenom ocu da je doslo do komplikacija i da je ona umrla. Jyoti ih moli da joj oproste.
Moli ih da ne ubiju njeno dete. Abhay: Mici mi je s ociju! Zakljucaj ju u ostavu. Astha dolazi kod Shloka i donosi mu caj. Astha: Mislila sam...Shlok je zauzet i ne obraca paznju.Astha: Jesi li stidljiv, pogledaj me. Shlok: U cemu je tvoj problem? Zasto bih bio stidljiv? Astha: Dobro ! Shlok: Sta ti mislis, da ces jeftinim trikovima, kao da glumis Swati,izbrisati moja secanja? Sta ti uopste znas o nama? Astha: Ono sto sam ti rekla pod utecajem Bhaanga, zelim da ponovim. zelim da ti kazem da te mnogo volim. Shlok: Nemoguce je da dobijes moju ljubav! Astha: Ohhh,kazi mi koliko je nemoguce! U redu, obecaj mi da ces me voliti u sledecem zivotu!...Khuda...svira...
Shlok: Kazes da me volis! Onda skoci sada odacde! Vidis da nije toliko visoko...bacio je soljicu sa cajem i ona se razbila...Shlok: Sta se dsilo? Astha: U redu, skocit cu, ne salim se. Shlok: Ni ja se ne salim, ne gubi vreme. Astha stane na gelender : Skocit cu !
Shlok: Odlicno! Skoci! Astha misli u sebi: Ako padnem odavde, polomit cu nogu...gleda ga i sprema se da skoci...broji 1..2.. i zatvori oci ...kaze tri i skoci natrag, smejuci se.
Shlok se nasmesio: Znao sam, ti si velika glumica. Nemas hrabrosti da skocis odavde. Astha: Pa ja jesam skocila, izgubio si opkladu. Shlok: Ti si starno nesto posebno (antikvitet). Astha: Da, jesam. Shlok: ti si luda, ja ne mogu da te volim. Ona mu se nasmesila. Shlok odlazi, gledajuci je...khuda svira...
Precap:
Astha je dobila poziv od suda i kaze da ni sama ne zna kada je proslo tih sest meseci, sada je doslo vreme za nju da ode. Pokazuje dokumenta Shloku i kaze mu da je sada ostala jos samo jedna nedelja
Originally posted by: loveansh
Dobar vam dan i srecan vam Medjunarodni Praznik Srece! 😊
Budite uvek vesele i nasmejane i srecne sta god da radite! Cmokic!😃
Nisam znala da je danas praznik srece 😊