🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Malla and ARS running crime list
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Katrina Kaif Is Pregnant
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
BHAJAN & DANCE 16.9
Originally posted by: sladjana333
Branka nas je podetila da postoji i Medjunarodni praznik srece😊9moram priznati, da nisam znala da to postoji)😳Evo, nekih citata o steci:ak i ovek koji ne daje ivotu nita, trai od ivota sve. I za udo, nijedan ovek ne moe da odmeri sreu koju ima, nego samo sreu koju nema.- Jovan Dui -Srea ne samo to je slepa, nego esto zaslepi i one koje je prigrlila.- Ciceron -ini ono ime e postati dostojan da bude srean.- Kant -Srea ne lei u srei, ve u dostignuu sree.- Dostojevski -
Dobar dan Sladjo 🤗Jesi vidjela kako Astha zeznu danas Slocka,😆sjede zena,kad smo svi ocekivali ona ce skocit sa one terase,a tako sa njim i treba.😆A tek kad upali motor od auta 🤣, osta on u soku😲,a sto me je nasmijala🤣 ,pa njih dvoje su isti,zvrkniti svako na svoj nacin.😆Svi se otrijeznili,a nju jos drzi 😆
Abhay: Kako se usudjujes da mi lazes, ja ne zelim devojcicu, zelim decaka! Ubit cu te!!Koji je ovaj Abhaj izrod,😡,hoce djecaka,pa neka ga napravi,nije do nje, vec do njega.Za Jyoti nema drugog izbora vec da bjezi,da spasi i svoj i bebin zivot.
Anjali priprema poklone za Jyoti. Ona kaze Varadu da je Jyoti u drugom stanju, i da je potreban decak da se rodi u njihovoj porodici. Ona mu kaze da ga oni nisu u nicemu zaustavili. Sojal cuje sve to.
Znaci naredenje sa vrha je stiglo,a sa ovi dvoje na posao.🤪
Abhay: Kako se usudjujes da mi lazes, ja ne zelim devojcicu, zelim decaka! Ubit cu te!!Koji je ovaj Abhaj izrod,😡,hoce djecaka,pa neka ga napravi,nije do nje, vec do njega.Za Jyoti nema drugog izbora vec da bjezi,da spasi i svoj i bebin zivot.