Moje drage Barbike ,🤗ja idem.. vama ostavljam pesmice i poruku na kraju😉
Laku noc 🤗
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
Armaan has always been the victim
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Veer Hanuman - Chat Club #4
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
“Why aren’t Bollywood actresses supporting Deepika? - Upala KBR
These were Deepika's demands for Kalki
Moje drage Barbike ,🤗ja idem.. vama ostavljam pesmice i poruku na kraju😉
Nego sta smo. Gde mi da ostanemo duzni? 🤣 🤣🤣
Ja cekam 😈😆😆 Ajde da vidimo je li pomaze 😃salji sliku u minicu,nemoj zabusavati 😆😆
Vidim na sajtu se opasno potresli sto Nadezda nije odgledala nijednu seriju. Garant nam oni i ubacili virus da nam sajt padne, a ne bi me iznenadil oda zatvore i svoj veceras da odboluju ovaj Nadin bojkot 🤣
🤣🤣🤣Devojke imate li vi problema sa kompom?
Ne vidim vise plejer u Saskinom postu. 😕I kod mene isto,ali stize poruka gdje pise da je do IF😉
Dakle, meni se srecne zvezde sasvim poklopile. Crkavao mi komp, rusio se sajt , srusio mi se adobe. Sjeba me ova mala sa sela nacisto🤣🤣🤣🤣Znaci i kod tebe zemljotres 😆
Kety, sve je meni trebalo biti jasno kad je mala iz Celareva slala poruke preko Pinka dok je trajala Farma🤣 ( ako znas za taj rijaliti program )
Kety pogledaj nam postove , U vezi genetike se 100% slazemo 😉😆
Vidim da smo obe pucale iz haubica 😆😆😆Sta oni nas i mi smo njih 🤣
Nego sta smo. Gde mi da ostanemo duzni? 🤣 🤣🤣Jos mi vodimo rat i nakon 500 godina,😉sad onaj hladni 🤣
Devojke imate li vi problema sa kompom?
Ne vidim vise plejer u Saskinom postu. 😕I kod mene isto,ali stize poruka gdje pise da je do IF😉
Dakle, meni se srecne zvezde sasvim poklopile. Crkavao mi komp, rusio se sajt , srusio mi se adobe. Sjeba me ova mala sa sela nacisto🤣
🤣🤣🤣Znaci i kod tebe zemljotres 😆
Kety, sve je meni trebalo biti jasno kad je mala iz Celareva slala poruke preko Pinka dok je trajala Farma🤣 ( ako znas za taj rijaliti program )
Novak nam pobedio, Jeca nam pobedila, topc nam raspevan, a meni umal ne crce kompjuter. Kety, ukljuci viber da ti posaljem sliku minica da vidimo jel takav pomaze 🤣Ukljucila sam 😃
HAHAHAHAHA Joj Kety 🤣Nemoj da se smijes nego salji tu sliku 😆😆
🤣 🤣 🤣
JBG. Dal rekla samo minic pomazeJa cekam 😈😆😆 Ajde da vidimo je li pomaze 😃salji sliku u minicu,nemoj zabusavati 😆😆
Pa poslala sam ti. Juuu pa nisam valjda nekom drugom , leleee, proveravaj a i ja cu sad odmah 😲
Aha! 😃 "Ladno" im pokupovasmo sve serije 🤣
Kety pogledaj nam postove , U vezi genetike se 100% slazemo 😉😆
Vidim da smo obe pucale iz haubica 😆😆😆Sta oni nas i mi smo njih 🤣
Nego sta smo. Gde mi da ostanemo duzni? 🤣 🤣🤣Jos mi vodimo rat i nakon 500 godina,😉sad onaj hladni 🤣
Aha! 😃 "Ladno" im pokupovasmo sve serije 🤣😆😆😆I uzivamo u njihovom "osvajanju "😆😆