Znam za taj rijaliti ali ne pratim,jos manje citam poruke 😆😆😆 Ali bas me interesuje sta je pisala 😃
Ja nista. 😃
Pa da li ti mozes mene da zamislis da pisem tamo? 🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
New timslot of Show
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
OSO was based on Divya Bharti death?
Abhira is most pathetic character in gen4
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Back to square one: Tosu is forgiven 🤣🤣🤣
Pranit killed it today
Farhana constantly goes on family
Znam za taj rijaliti ali ne pratim,jos manje citam poruke 😆😆😆 Ali bas me interesuje sta je pisala 😃
Pa poslala sam ti. Juuu pa nisam valjda nekom drugom , leleee, proveravaj a i ja cu sad odmah 😲
Ja nista. 😃
🤣🤣A da nisi poslala mom svamiju 😆😆ps.super izgledas 😃 ima da srede komp. ko bonbonicu 😆
Novak nam pobedio, Jeca nam pobedila, topc nam raspevan, a meni umal ne crce kompjuter. Kety, ukljuci viber da ti posaljem sliku minica da vidimo jel takav pomaze 🤣Ukljucila sam 😃
HAHAHAHAHA Joj Kety 🤣Nemoj da se smijes nego salji tu sliku 😆😆
🤣 🤣 🤣
JBG. Dal rekla samo minic pomazeJa cekam 😈😆😆 Ajde da vidimo je li pomaze 😃salji sliku u minicu,nemoj zabusavati 😆😆
Pa poslala sam ti. Juuu pa nisam valjda nekom drugom , leleee, proveravaj a i ja cu sad odmah 😲🤣🤣A da nisi poslala mom svamiju 😆😆ps.super izgledas 😃 ima da srede komp. ko bonbonicu 😆
Nisam Kety slala tvom swamiju, sta cu kad on ne zna popravljati kompove 🤣
Devojke imate li vi problema sa kompom?
Ne vidim vise plejer u Saskinom postu. 😕I kod mene isto,ali stize poruka gdje pise da je do IF😉
Dakle, meni se srecne zvezde sasvim poklopile. Crkavao mi komp, rusio se sajt , srusio mi se adobe. Sjeba me ova mala sa sela nacisto🤣🤣🤣🤣Znaci i kod tebe zemljotres 😆
Kety, sve je meni trebalo biti jasno kad je mala iz Celareva slala poruke preko Pinka dok je trajala Farma🤣 ( ako znas za taj rijaliti program )Znam za taj rijaliti ali ne pratim,jos manje citam poruke 😆😆😆 Ali bas me interesuje sta je pisala 😃
Ja nista. 😃
Pa da li ti mozes mene da zamislis da pisem tamo? 🤣Pa mogla bi nesto tipa,pozdravljam Sasku,Smeki,Dal,... 😆😆😆
Ne pratim ni ja, ali znas kako se meni posreci da Naleta uvek uhvatim tako u '' neglizeu'' 🤣
Bacim pogled na Pink a ono Nada iz Celareva pozdravlja li pozdravlja i uzu i siru familiju 😆
I da naravno , vec dve godine pokusava da nas ubedi da nije ona. 😆
Ja nista. 😃