🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Armaan has always been the victim
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Anupamaa 20 -24 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Singer Zubeen Garg Passes Away
Fav contestant this year?
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Related new fanfics
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
Star Parivaar Ki Favourite Saas
These were Deepika's demands for Kalki
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
“Why aren’t Bollywood actresses supporting Deepika? - Upala KBR
Comedy With Kangana
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Probala sam vec 3 puta
Nemoj Nado se inatiti😆njima neces naskoditi..samo ces sebi zadovoljstvo uskratiti😳 Ovo ti iskreno kao prijatelj kazem.
Moje drage Barbike ,🤗ja idem.. vama ostavljam pesmice i poruku na kraju😉
Biki duso, da li sam ja u zoni sumraka ili sta je ovo. Napisali si od mene za Nadicu , ja sam njoj postavila Neverne bebe, al ja cujem Depeche mode.
Mislim ja sam odusevljena ali iii se zaista cuje Depeche ili meni u glavi zvoni moj Personal Jesus. 😆
Ne bi me iznenadilo da je vreme za mene 😆
U stvari , nemojte mi ni razjasnjavati nista, hocu jos da zivim u ubedjenju da sam normalna 🤣
Edit ne cujem vise ni Isusa 🤢
Draga mozda je preuzet invalidan link,tu gde ima https-zna biti ubaceno i virusa kojecega koliko znam,tako da je moguce da je tvoj komp koji je inace slab tako reagovao ako si pokusala poslusati pesmu na kompu.Znaci komp ti je svakako oslabljen,moguci virusi...zato sam te upozoravala da sto pre vidis za to.ja ima super sad antivirus program gde me u svakom momentu obavesti i na sliku,sajt ili video da postoji zarazena datoteka itd virusi tipa ovog onog.
Ne merem pisat ovde, vidis da je aga u blizini a on ne voli zene koje psuju.🤣 A koristi se u Bosni 100%😉
Vidim na sajtu se opasno potresli sto Nadezda nije odgledala nijednu seriju. Garant nam oni i ubacili virus da nam sajt padne, a ne bi me iznenadil oda zatvore i svoj veceras da odboluju ovaj Nadin bojkot 🤣