Returning of the written off #42 Invited only - Page 28

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.3k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Badi 😃 🤗
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Biki, OVO si ti uradila ? Ja cu sad stvarno pasti u nesvest, ma svaka cast
👏

Da draga😳 ,jedna indijka me molila,jos sam ovaj jedan sad uradila,veci je ali ovde ne moze stati nego ovako😉 Hvala ❤️

Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobar dan Biki 🤗

Pridruzujem se cestitci.Nado srecan rodjenadan tvojoj sestri❤️

Hvala Smeki 🤗
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Exclusive: Jackie Shroff signed as brand ambassador for BCL Baabu Moshayes team

Thu, March 6, 2014 5:50pm UTC by Letty Mariam Abraham
Add first Comment
Exclusive: Jackie Shroff signed as brand ambassador for BCL Baabu Moshayes team
Yogen Shah
1

The popular actor is now part of new kind of cricket

Marinating Films Pvt Ltd. has come up with this new concept of Box Cricket League (BCL) with television stars. The league will have six teams, Mumbai Mastram, Dilli Fukre, Jaipur Joshiley, Ghaint Punjabis, Soorma Bhopali, Baabu Moshayes and the seventh group, Team Titli will be doing performances before and after the match.

Every group will have a team owner, brand ambassador, promoter and the players. Sunny Arora of Marinating Films said, "This is the first of its kind of cricket with television stars. The rules are very different too. Every team will have to have two female players, who will have to bowl and bat at least one over. The whole match will comprise of 11 overs in total."

According to the recent reports, Pratyusha Banerjee has been signed on as the brand ambassador of Kamya Punjabi's team Jaipur Joshiley. We also hear that Jackie Shroff has been roped in to be the brand ambassador of Baabu Moshayes. And Marinating Films is still in talks with Aashish Chaudhary to represent Mumbai Mastram.

IPL and CCL have already taken the nation by storm and BCL is out to make new history. We are eagerly waiting to watch this box cricket played by out favourite TV stars, aren't you?

Dakle ovako, posto smo uzbudjeni zbog predstojeceg nam kriketa, moram malo i ja da doprinesem jer se i u ovom clanku podvlaci da se ovde radi o omiljenim TV zvezdama. Svi vec znamo i cekamo tu ligu ali ono sto je lepo nije zgoreg ponoviti i vise puta. Narocito zbog onih , a bogami ima ih podosta kojima je proradilo ah to zelenooko cudo zvano ljubomora pa se jelte svesrdno brinu za Sidovo zdravlje, kako ce to jadnicak sve postici, rastrzan je na sve strane i BV i filmovi pa eto sad i ovaj kriket a on ima tako dobro srce pa ne moze da odbije. Zasto im nije bilo jednostavnije da kazu da su poludeli od ljubomore sto su Prat i Sid ponovo zajedno😆 i sto ih veze ako nista drugo , ono bar jedno divno prijateljstvo. A bice ipak da i oni vide tu nesto vise kao i mi pa im upravo to i smeta.😉 I to su bas oni koji govore nama da ne umemo da odvojimo fikciju od stvarnosti hahahaha, a gorka istina je da Shiv i Anandi izadjose iz fikcije a ostadose Pratz i Sid u stvarnosti. Da vas ne zbuni ovaj moj komentar, citala sam malo komentare po IF gde se eto pojavi iznenadna briga za Sidovo zdravlje. ( ma jok, nije im uopste krivo sto je tu sa a bogami mozda bas i zbog Pratz.😆 )

A clanak u principu ( ovo je specijalno za Smeks i Nadu😆 ) govori da je popularni glumac

Jackie Shroff potpisao kao brend ambasador za tim BCL Baabu Moshayes

Marinating Films Pvt Ltd su smislili ovaj novi koncep za BCL ( box kriket liga ) sa TV zvezdama. Liga ce imati 6 timova ( da ih ne nabrajam sad, nas interesuje samo onaj jedan ) i sedmu grupu Team Titli koji ce nastupati pre i posle utakmice.

Svaka grupa ce imati vlasnika tima, brand ambasadora, promotera i igrace . Sunny Arora of Marinating Films kaze '' ovo je prvi takve vrste kriket sa TV zvezdama. Pravila su takodje veoma razlicita , svaki tim ce morati da ima 2 zenska igraca koje ce morati da, e sad ovo ne znam bas kako da vam prevedem jer se ne razumem mnogo u kriket i ima raznih izvodjenja . ali ovo je deo deo koji se zove cinija i kotrlla se lopta duz terena i da se ne smaram mnogo sa ovim , ni vas ni sebe, mada ako budemo gledale , valja znati bar osnovno,😆 i tako dok ne urade bar jedan over, a over je skup od 6 lopti otkotrljanih sa jednog kraja terena na drugi. Hahaha al sam ga objasnila, ali ako budemo gledale zajedno , sve cu vam opricati. Dakle , ceo mec ce se sastojati od tih 11 overa ukupno.

I dalje znamo, Prats je potpisala za tim Kamye Punjabi, ovaj Jackie Shroff takodje a u pregovorima su sa Aashish Chaudhary za Mumbai Mastram.

IPL and CCL su vec osvojile naciju na precac, a BCL stvara novu istoriju. Jedva cekamo da gledamo ovaj kriket koji igraju nase omiljene TV zvezde,i vi takodje, zar ne ?

E aj sad Smeki priznaj da sam ti nedostajala... zbog prevoda mislim. 🤣

Hvala Badi na prevodu. 🤗

Gledacemo utakmice , naravno. To sto se ne razumem u kriket i nije mnogo vazno.😉

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Nadice ..❤️ dobro nam dosla🤗Pa zna se ko ima😆 nasa nocna smena
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nadice ..❤️ dobro nam dosla🤗Pa zna se ko ima😆 nasa nocna smena

Vas sam i ocekivala da zatkenem ❤️
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail
Procitala sam sve. 😃

Drago mi je da je Dal danas bolje. Nema je sigurno spava. Sutra ce biti jos bolje.

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Nesto u vezi Holi😉
http://www.tellyduniya.com/stars/sanaya.php?session=33R9amS0px85x1f8prs

"Beintehaa Hogi Iss Baar Holi, Abdullah's Ke Sang" - Colors TV Holi Dhamaka!!!

As the festival of colors "Holi" is around the corners our television makers are leaving no stones unturned to make this Holi a memorable and entertaining one. To rake the benefit of this lovely festival makers of Colors have planned for an Integration Episode and the new yet popular show "Beintehaa" will play host to this beautiful and masti filled festival.

Reveals a source "The epicenter of the plot will be the show Beintehaa. The Abdullahs will arrange for a major Holi celebration and the leads (and other characters) of other shows of the channel will join in the fun." The track named Holi Ke Rang Abdullah's Ke Sang' will see Colors, Water, Bhaang, Dance, Music, Masti, Dhamaal and loads of romance.

The shooting for the same will take place on today that is the 7th, 8th and 9th of March 2014 and is expected to go on air on the 15th of March!!!

Talking about the event, the organizer said, "This time the celebration will be an extension of "Beintehaa". This is also the first kind of a format where an event is being merged with a track. It is interesting and we are sure the audiences will like it."

So, on the occasion of Holi, kis kis ke dil Milenge??? What do you think? Who will come closer this Holi on Colors "JAZBAAT KE RANG"

Kako se festival boja Holi priblizava uskoro, nasi tv stvaraoci sve cine da ovaj Holi ucine nezaboravnim i zabavnim. Colors je planirao jednu integrisanu epizodu a nova ali ipak popularna serija "Beintehaa" ce biti domacin ovom prelepom festivalu ispunjenom zabavom.

Epicentar price ce biti serija Beintehaa. Abdullahs ce organizovati veliku Holi proslavu a glavni i i ostali likovi iz drugih serija ovog kanala ce im se pridruziti u zabavi . Numera nazvana Holi Ke Rang Abdullah's Ke Sang ce videti Vodu Bhaang Ples Muziku Zabavu Veselje i puno romantike.

Snimanje ce poceti danas 7-og, 8-og, 9-og marta a ocekuje se da ce biti prikazano 15-og.

Govoreci o ovom dogadjaju, organizator je rekao '' Ovog puta proslava ce biti produzetak Beinteha. Takodje ovo je prva vrsta formata gde se jedna manifestacija ( dogadjaj ) spaja sa numerom . Interesantno je i sigurni smo da ce se publici svideti . Dakle povodom Holi , ko ce se susresti ??? sta mislite? ko ce se zbliziti na ovom Holiju Colorsovog ZAZVONILE EMOCIJE ( otprilike bi to znacilo manje vise )

Smeki , a ?😉

Mislim ... prevod 🤣
Stephi thumbnail

Dzabe moj badi zagrljaji i poljupci, malopre sam se pozalila da me urnise , mislim da je kanta od kompa a ne net jer se dopisujem sa Ivom na viber bez problema . Dok ja ponovo izronim garant si vec otisla. A i ja vise nemam nesto zelju da se mucim sa ovim.

Ne , necu uzeti lap i ne necu kupiti noov kompjuter. Nemoj se truditi
😆
Stephi thumbnail

Da draga😳 ,jedna indijka me molila,jos sam ovaj jedan sad uradila,veci je ali ovde ne moze stati nego ovako😉 Hvala ❤️

A jesi stavila ovo tamo na IF gde se pise o kriketu? Malopre sam komentarisala kako se pojedine bas bas brinu za Sidovo zdravlje, kako ce sve postici. Procitala si sta sam pisala ovde. E ovo bi tamo leglo znas kako , uf . 😉😆

Verovatno si i ti otisla vec na spavanje, ja se uzasno mucim sa kompom veceras, ali procitaces sutra sta ti pisem. O Boze, stvarno sam u zoni sumraka 🤢

Edited by saska - 11 years ago